Passive Aggressive
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Passive Aggressive

Hello, stranger.

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Последното нещо, което гледахте..?

Go down 
+36
Androgyny
HelterSkelter
Nikki
Jimmy Acoustic
Fantageroiche
Brutality.
Sugarbloodsucker
Catsong
El manana
heart-shaped box
cut.my.hair
Broken
Beautiful Mind
Rainbow
Christine Joe
Fallen Angel
missjohnnysmoker
Scarlett
anette
flood 4ever
Moriline
Angie
Ecliptica`
mo.rka
Inna.
Joker
Midnight sun
~yellow~bunny~
Bluecloak
Ninsey
Nels
wabbit
hurricane drunk
|Sun's.smile|
Lilly.
Lunatic
40 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Next
АвторСъобщение
Fantageroiche
Пасо-агресивен маниак
Fantageroiche

Брой мнения : 555
Местожителство : Русе, България

Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyНед Юли 12, 2009 2:22 am

17 again

Суперска, свежа комедия със Зак Ефрън.. много съм се смял, гледайте го!
Върнете се в началото Go down
http://avtora.com
Nels
Невменяем съм
Nels

Брой мнения : 921

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyНед Юли 12, 2009 8:22 am

"Гол!"
Беше страхотен филм с някои обрати, като например в характера на Алесандро. А, да, и страшно много ме нат`вари филма, когато Ню Касъл биха Челси. Пф, моля те! Че после и Ливърпул! Много нереален филм!
Не, не, хареса ми, въпреки лигнити, които написах. По-късно с удоволствие ще си изтегля и продълженията.
Lunatic
heart beat double time
Lunatic

Брой мнения : 1810
Местожителство : midnight boom

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyНед Юли 12, 2009 10:00 pm

doh, заради тва шибано време не мога да си покажа носа навън от студ .-.
и го ударих на филми. с Джейк основно <33
Brokeback Mountain
ете, не го бях гледала досега и отначало ми беше някво много странно как се наемаха Хийт и Джейк, но.. хубав филм. Определено ще има още едно гледане. ^^
Proof
Някак много глуповат ми се видя, но Гуинет Полтроу направи добра роля, нервните изблици определено изглеждаха доста реалистични.
ъъъ The Midnight Meat Train
lol, на места чак ме напушваше смях от цялото тва клане xD
Брадли Купър е доста готин, но повече ми харесва с дълга коса(the hangover<3)
Вини Джоунс вярно си беше страшничък на места. xD
S.Darko
ей такива филми изобщо не трябва да съществуват Neutral
абсолютна гавра с Donnie Darko.. продължение, дръжки.
напълно безсмислен глупав идиотски направен филм. яд ме е, че изобщо го пуснах. doh.

и сега мисля да продължа с The Day After Tomorrow или Bubble Boy. Или и двете ;D

едит: изгледах The Day After Tomorrow. някъде към 10тата минута се сетих, че вече съм го гледала, ама пак.^^
и след това Waiting
егати извратеняците дето бяха тея изроди xDDD
Fantageroiche
Пасо-агресивен маниак
Fantageroiche

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyСъб Юли 18, 2009 11:55 pm

Breaking up със Салма Хайек и Ръсел Кроу (: Много добро филм, за любовта между двама, която обаче не е достатъчна да ги задържи заедно -> Драма / Романтичен

Лична оценка -> 6 / 10
hurricane drunk
cosmic love
hurricane drunk

Брой мнения : 1708
Местожителство : Каварна

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyНед Юли 19, 2009 12:04 am

17 again
http://www.myspace.com/templesofdeath
Joker
coldplayer
Joker

Брой мнения : 530

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyСря Юли 22, 2009 7:08 pm

high school musical 1 + high school musical 3 (да, без 2рия)

уау.. какъв прогрес само. впечатлена съм. 3тият спокойно може да бъде превърнат в ефектен бродуейски мюзикъл. Smile страхотно е да видиш някакво израстване в тия хора. (da boyz r baack ;d ) хореографията е в ПЪТИ по-добра, всъщност всяко движение.. песента 'scream' + поведението на Зак пред камерата, увереността му + хореографията.. много зряло изпълнение. (в сравнение с предишните филми, имам предвид) а и самият той се е превърнал от грозно, лигаво и мазно момченценце в уверен, хубав млад мъж. Smile светло бъдеще го чака, само да 'завърши' тая екранна гимназия най-сетне. you know what i mean. ;]
няма да стане някой от топ пет на любимите ми мюзикъли (senior year, имам предвид), но сигурно ще може да се включи някъде в топ 20. защото.. не знам, обичам да виждам израстване в актьорите и филмите и може би затова бих му дала допълнителни точки. :]
Шарпей така и не разбрах как завършва всеки филм като приятелка и започва отново като враг о.О
ениуей. първото изпълнение на 'i want it all' беше тоооолкова грандиозно. добра работа. и като цяло ми хареса. даже ми стана тъжно накрая, но.. може би защото се замислих, че и аз някога ще завърша. (: моят julliaaaard ♥
личи си, че са вложили труд, а не като в предишните - просто да ги претрупат. сериозна работа са свършили и поне Зак има бъдеще, вижда се. само се стегнииииии Smile

Hairspray.

loved it. Smile тоооолкова 60's, тооолкова 'don't you black-or-white-me' (:, толкова.. прекрасен. ЕДИНСТВЕНАТА ми забележка е, че Джон Ти играеше жена о.О ъм, не. липсва му "Брилянтин", much?
но Кристофър Уолкън! <33333 adore him. и страхотна роля.
въобще.. нямам думи, сериозно. очаквах нещо поне хиляда пъти по - лигаво, а въобще, ама въобще не беше такова. беше страхотно. и малка част от песните бяха издънка Smile даже.. една, сигурно. не, всъщност не си спомням песен, която да не ми е харесала поне като мелодия, ако не като цяло о.О
тая работа с дискриминацията на телевизията и въобще.. дам. Smile прекрасно.
да говорим за Зак. роден е за Бродуей.. не, не. да. роден е за 60'те, оо, колко биха му отивали. (: но да, роден е за Бродуей. страхотен е. придава страшно негова-си атмосфера на всичко. пак му е лигава ролята, но е прекрасен. и - това, дейм. страхотно го изпълнява и има излъчването на.. песента. абе страшен е. а не го очаквах от него. върви на Бродуееей, дете, или се хвани с някой сериозен филм :] очаквам вече много от The Death and Life of Charlie St. Cloud и Jonny Quest. дано не ме разочарова ^^

цикля на Ефрон, да. обичам го. Smile
Fantageroiche
Пасо-агресивен маниак
Fantageroiche

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyСря Юли 22, 2009 7:34 pm

Вики Кристина Барселона гледах вчера и днес и наистина си заслужава хвалбите, според мен (: Романтика, Испания, изкуства .. саундтракът е убиец, а и краят не е лош мисля (:
Lunatic
heart beat double time
Lunatic

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyПон Авг 03, 2009 8:33 pm

The Proposal
gosh, чак сама не мога да си повярвам - хареса ми. много. :р
свеж. предсказуем, но по сладък начин. доста комични моменти имаше, някой се припокриват с вечните клишета в този жанр, но имаше и някой по-оригинални.
абе
изобщо не ми пука, че е няква там затъпяла комедия, l o v e i t ♥

and rayn reynolds is sooooo hot :р

искам пак :р
Lunatic
heart beat double time
Lunatic

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyПон Авг 10, 2009 3:35 am

ммм.. около 12 часа нон-стоп Greek xD
изгледах първи сезон, и мога да кажа, че е егати зарибявката xD

Всички са толкова яки! xD
Мисля, Кейси ме дразни само, една такава изкуствена порцеланова блаблабла. Не знам дали е от актрисата или от самата героиня, но сериозно ми се разхожда по нервите на моменти. xD
Ашли е едно такова весело нещо, което всеки момент може да полети над земята or sth.
Ръсти е толкова сладъъъъъъъъъъъъъъък : D
Калвин е пич отвсякъде, ^^
Еван е .. идиот.
А Капи е най-яката алкохолизирана изтрещяла шматка ЕВЪР.

малко спане и утре продължавам с втори сезон :Р
Nikki
Ужасно Пасивен

Брой мнения : 100
Местожителство : room on the 3rd floor

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyПон Авг 10, 2009 2:59 pm

Grind
и мога да кажа, че ми хареса. На места искрено се смях. Един такъв отпускащ филм, няма смисъл да се напрягаш кой знае колко, за да схванеш смисъла =D плюс това обичам филми със скейтъри ^^
Lunatic
heart beat double time
Lunatic

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyЧет Авг 13, 2009 11:30 pm

G-Force
Прилично добър, специалните ефекти бяха pretty impressive, но като цяло сюжетът беше доволно плосък. Мишките бяха сладки. Very Happy
Nels
Невменяем съм
Nels

Брой мнения : 921

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyПет Авг 14, 2009 12:34 pm

Красавицата и Звярът
на петата секунда се сетих, че съм гледала филма, но с голямо удоволствие го изгледах пак. Прекрасна Дисни-класика, а Бел е приказно красива.
Lunatic
heart beat double time
Lunatic

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyНед Авг 16, 2009 5:00 am

хайде да се отчета за тазвечершния(сутрешен? xD) маратон.
по ред на номерата ..

He's just not that into you
Не ме впечатли с нищо особено, очакваш повече. Цяла галактика от звезди и бла. От средата на филма вече се усещаше кой с кого и кой без кого. .-.
The Butterfly Effect
Не го бях гледала до сега. Добър е, определено. Изненадаме сравнително щастливия край, очаквах някво велико объркване на всичко като за финал, ноо така е по-добре. Аштън Кътчър е доста як клош. :р
The Number 23
Хареса ми, интересна история заснета по интересен начин. На моменти ми напомняше за Sin City, но не прекалено.
А Джим Кери беше.. УАУ!

Живея на Захари Стоянов 23. Трябваше ли да се панирам? Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 111837
Heat
При положение, че доста пъти dvd-то засичаше за по няколко минути, мисля, не можах да му се насладя напълно. НО това е то истински екшън. ^^
и като за десерт The Machinist
.. ще кажа само, че Бейл направи брилянтна роля, шапка му свалям.

психясах. утре пак. Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 111837
Lunatic
heart beat double time
Lunatic

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyПон Авг 17, 2009 12:02 am

Vicky Christina Barcelona <33
В момента се мразя, за това, че го гледам чак сега.
Очарователен, толкова емоционален и вдъхновяващ. Толкова .. *опитваседанамериправилнотоприлагателнононещонейсеотдаваxd*
Музиката беше повече от прекрасна. Красив филм. Невероятно красив. Омагьосващ.

Иии сега мисля да продължа с Уди Алън и по-точно с Cassnadra's Dream & Scoop. По-късно ще едитна. :]

едит:
Scoop беше много свежарски. Уди Алън беше просто очарователна откачалка.
иии .. ъъъм мисля че съм заспала по средата на Cassndra's Dream, тъй ще пак ще се едитва. xDD

Последната промяна е направена от Flying Mouse на Пон Авг 17, 2009 12:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Fantageroiche
Пасо-агресивен маниак
Fantageroiche

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyПон Авг 17, 2009 4:26 am

Flying Mouse написа:
Vicky Christina Barcelona <33
В момента се мразя, за това, че го гледам чак сега.
Очарователен, толкова емоционален и вдъхновяващ. Толкова .. *опитваседанамериправилнотоприлагателнононещонейсеотдаваxd*
Музиката беше повече от прекрасна. Красив филм. Невероятно красив. Омагьосващ.

Казах ти! Казах ли ти че всичко е яко и много ще ти хареса..? Казааах ти :Р

Аз тази нощ карах тематично малко, макар и всички филми да ги бях гледал ((:
The illusionist, The prestige, The machinist, X men origins: Wolverine и Americam history X.. прросто коментара и за Хю Джакман и за Едуард Нортън, и за Крисчън Бейл е излишен.. дей тотали рокзз xD
Lunatic
heart beat double time
Lunatic

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyСря Авг 19, 2009 7:51 pm

G.I. Joe: The Rise of Cobra
очаквах да е по-плосък и от плоското, но всъщност откъм сюжет не беше чак толкова зле xD
на определени места някой от сцените притеснително много ми напомняха за части от Трансформърс и X-мен, ноо може просто да ми се е 'превидяло'. xD
компютърната анимация куцаше АДСКИ много, на места все едно гледаш няква недодялана компютърна игра, но пък за това teh BOOM BOOM сцените бяха сравнително добри. :р
доста клиширани изрази могат да се чуят, но пък имаше и доволно много свежарски майтапчета, на места не можех да спра да се смея. xD
и, о, няма да им просто, че съсипаха Айфеловата кула, шибаняци недни, да вървят да си събарят небостъргачите в Ню Йорк Laughing
ммм.. и от начина, по който свърши, струва ми се, че ще има продължение. ^^

Ninsey
Ужасно Пасивен
Ninsey

Брой мнения : 121

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyСря Авг 19, 2009 11:56 pm

Léon

Току-що го изгледах и съм прекалено впечатлена, за да го опиша смислено, но мога да опитам.

♥Уникално чаровен филм. Чаровен дори по начина на Амели Пулен. Не знам защо се сещах за него през цялото време. Може би заради прическата на Матилда. И най-вече заради онези дребни детайли, които те карат да заобичаш героя. Онези дребни навици, които всеки има и които са толкова естествени и красиви. В малко филми се набляга на това сякаш... Наемен убиец, който обича мляко и го пие с литри всеки ден. Простичко и...велико.
♥Актьорският състав също беше уникален. Естествено, най-голямо впечатление прави Натали Портман - Матилда. Не мога и да си представя колко е било трудно за едно 13-годишно момиче да изиграе такава роля - страшно сложна и на моменти цинична. Толкова чаровен образ. Като се започне от името и се стигне до шантавите й дрехи и герданчето около врата, което не сваля.
А относно Жан Рено - останах приятно изненадана. Винаги съм се радвала на комедийни(или поне филмите, в които съм го гледала, са били комедии :?) актьори, които играят сериозна роля. Тук беше различен; може би защото винаги съм го имала за "актьор втора ръка" - за филми по кабеларките. Но беше страхотен и веднага променям това мнение.
Гари Олдман... Както винаги игра перфектно. Но персонажът му беше адски противен и мазен. Вманиачен такъв; болен. И все за да изиграеш и мазните типове се иска талант. D:
♥Историята беше тооолкова емоционална. На пръв поглед ми се видя далечна - с всички тези оръжия, убийци, мафия, наркотици. Но ме докосна, определено. Беше ми интересно през цялото време, нито веднъж не съм погледнала колко остава. И със сигурност дълго ще го помня... Странната обич между двамата, специфичната атмосфера на филма, Shape of my heart в последната сцена...

Стана доста дълго, но наистина бях впечатлена. ;D
Fantageroiche
Пасо-агресивен маниак
Fantageroiche

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyЧет Авг 20, 2009 12:49 am

Жан Рено със сигурност не е второстепенен актьор, простоо е велик, велик, ВЕЛИК !!! А това за мен е най-добрият му филм.. героят му е толкова емоционален дори и без да го показва.. това с цветето е гениално, поклон пред този който го е измислил, а за Гари Олдман ..абе мога да го хваля още 10 минути и пак ще е малко.. толкова му ходи да играе и зъл и добър.. гледайте го в Dead fish от 2004, там е нещо подобно (: Един наемен убиец, който се влюбва обаче, пък го обират и.. бомба си е (: Пюър рок е той ((:

За саундтрака кво да говорим.. Стинг - Шейп ъф май харт е един от най-добрите саундтраци евър (:
hurricane drunk
cosmic love
hurricane drunk

Брой мнения : 1708
Местожителство : Каварна

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyЧет Авг 20, 2009 3:53 pm

Fantageroiche написа:
Жан Рено със сигурност не е второстепенен актьор, простоо е велик, велик, ВЕЛИК !!! А това за мен е най-добрият му филм.. героят му е толкова емоционален дори и без да го показва.. това с цветето е гениално, поклон пред този който го е измислил, а за Гари Олдман ..абе мога да го хваля още 10 минути и пак ще е малко.. толкова му ходи да играе и зъл и добър.. гледайте го в Dead fish от 2004, там е нещо подобно (: Един наемен убиец, който се влюбва обаче, пък го обират и.. бомба си е (: Пюър рок е той ((:

За саундтрака кво да говорим.. Стинг - Шейп ъф май харт е един от най-добрите саундтраци евър (:
и кой е филмът не можах да зацепя
http://www.myspace.com/templesofdeath
Lilly.
Anything but ordinary
Lilly.

Брой мнения : 1439
Местожителство : in your eyes.

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyЧет Авг 20, 2009 6:01 pm

leon
http://www.myspace.com/k0k0ska
Inna.
Пасивен-Агресивен
Inna.

Брой мнения : 386
Местожителство : Плевен

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyПет Авг 21, 2009 1:02 pm

Bride and prejudice Smile
Lunatic
heart beat double time
Lunatic

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyПет Авг 28, 2009 11:22 pm

С братовчедката гледахме Pineapple Express, тя за първи, аз за втори път.

[00:15:13] Mim [kID] каза: basi smeha
[00:15:19] Mim [kID] каза: basi otka4alkite
[00:15:21] Mim [kID] каза: basi ne6toto

ей това е! xDD
Fantageroiche
Пасо-агресивен маниак
Fantageroiche

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyПет Авг 28, 2009 11:26 pm

Ъ.. дали не обърка темите Rolling Eyes Laughing Laughing

Аз сега свърших Sleepy Hollow с Джони Деп.. ей това е як филм на ужасите / хоррър / крими... не като сегашните дето 1 на 10 става ((: Отдавна не го бях гледал и простооо супер се изкефих (: ..а по принцип не си падам по такива филми точно xD
Lunatic
heart beat double time
Lunatic

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyПет Сеп 04, 2009 1:29 am

Pride And Prejudice от 2005та.
Невероятно красив филм. И като цяло ми хареса, а никак не очаквах това.
Почти през цялото време не можех да спра да мисля колко много щеше да отива на Хю Джакман ролята на Дарси, ама - нъц! xD
Подразних се, че бяха направили Бингли прекалено.. глупав. и обикновен. и бла. А Колинс не беше достатъчно досаден. Laughing
Кийра направи доста добра роля :}
Хареса ми много, че доста от диалозите са извади едва ли не дума по дума от книгата.
Иии да. Добър беше, определено.
Lilly.
Anything but ordinary
Lilly.

Брой мнения : 1439
Местожителство : in your eyes.

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 EmptyПет Сеп 04, 2009 2:42 am

Under the Tuscan sun
Добре,че беше Вики да ми мрънка толкова време да го гледам :Р Не е истина колко добре ме познава.
Филмът е изключително красив,а аз много рядко използвам тази дума,за да опиша филм.Много завладяващ,искрен..много непринуден.Плаках с усмивка на лицето :д Не мога да обясня какво толкова ми хареса,но смело мога да заява,че се нареди сред любимите ми филми ^^ Майка ми винаги ми е представяла Италия по-мрачна,подходяща само екскурзии,и определено ми беше приятно да видя и по-светлата и романтична нейна страна.Макар и само на екрана. ^^ А Марчело признавам,въпреки начина,по който постъпи,е изключително красив италианец.Направо се влюбих :Р Даян Лейн е очарователна както винаги,а смехът е толкова заразяващ и по детски искрен ^^ Наистина се влюбих във филма..във всеки момент,всяка реплика.Дори в Сандра О!Беше приятна изненада да я видя в толкова различна роля от тази в Анатомията.
Препоръчвам го горещо,няма да съжалявате ^^
http://www.myspace.com/k0k0ska
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..?   Последното нещо, което гледахте..? - Page 14 Empty

Последното нещо, което гледахте..?
Върнете се в началото 
Страница 14 от 21Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Next
 Similar topics
-
» Последното ви откритие?
» Последното нещо,което..
» Последното нещо, което... vol 2
» Последното нещо, което... part 3

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Passive Aggressive :: Sleeping with Ghosts :: Passive Aggressive :: Кино и Телевизия-
Идете на: