| Последното нещо, което гледахте..? | |
|
+36Androgyny HelterSkelter Nikki Jimmy Acoustic Fantageroiche Brutality. Sugarbloodsucker Catsong El manana heart-shaped box cut.my.hair Broken Beautiful Mind Rainbow Christine Joe Fallen Angel missjohnnysmoker Scarlett anette flood 4ever Moriline Angie Ecliptica` mo.rka Inna. Joker Midnight sun ~yellow~bunny~ Bluecloak Ninsey Nels wabbit hurricane drunk |Sun's.smile| Lilly. Lunatic 40 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Fantageroiche Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 555 Join date : 01.05.2009 Age : 34 Местожителство : Русе, България
| |
| |
Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Сеп 06, 2009 12:35 am | |
| 9/10 o.O ? - Цитат :
- Knowing
Настръхнах докато го гледах. Но не мога да кажа,че ми хареса.Писна ми от филми за края на света Факт обаче,че Никалък Кейдж е невероятен и че беше доста увлекателен филм.Не можех да спра да го гледам и все пак ми остави кофти чувство.
The accidental husband Много ми хареса Та даже захаресвах и Ума Търман. С удоволствие бих го гледала пак.А и обичам пожарникари ;d | |
|
| |
Брой мнения : 555 Join date : 01.05.2009 Age : 34 Местожителство : Русе, България
| |
| |
Joker coldplayer
Брой мнения : 530 Join date : 28.09.2008
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Сря Сеп 09, 2009 7:48 pm | |
| rab ne bana di jodi. ооо, да. (: това е.. абе има нужда от твърде дълго обяснение. просто е страхотен, усмивки, усмивки оставя. (: | |
|
| |
Lunatic heart beat double time
Брой мнения : 1810 Join date : 03.09.2008 Местожителство : midnight boom
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Чет Сеп 10, 2009 3:33 am | |
| Forrest Gump.
Tyler Durdun: Run, Forrest, RUN!
не ми хареса, както и очаквах всъщност. :) | |
|
| |
HelterSkelter Тотално Агресивен
Брой мнения : 178 Join date : 22.09.2009 Age : 32
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Сеп 26, 2009 7:28 pm | |
| Velvet Goldmine Май за трети път се убедих, че обичам филми, в които има травестити и рок музика. Филмът е странен, признавам си, че не схванах някои неща, но ми хареса. И, омг, Брайън Молко се появява за около 2 минути | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Окт 02, 2009 10:36 pm | |
| Grey's anatomy S06E01-E02 Е,разочарована съм.Защо им беше да се свързват с Мърси Уест?Защо им е да развалят сериала с милиони сезони?Дано не го направят.Шонда е гениална наистина,но ако направят както с ОТХ ще спра да го гледам. anyway,двойн ия епизод не беше нищо особено.Не трябваше да се опитват да прикрият цялата болка със смях и.. държейки странно.Ясно всеки изживява различно нещата,всеки се справя с тъгата по различен начин,но.. беше ми странно да ги гледам как се смеят на погребението.Беше ми странно да гледам Изи как се смее.Имаше и добри моменти,но на фона на общата скука се губеха.Не ми хареса,очаквах нещо...голямо.Очаквах да плача,да ми стане мъчно за Джордж въпреки че не го харесвах.Слабо начало в сравнение с предишните,слабо начало изобщо.Много малко Мередит,от което само губят.То е ясно,че Мер/Дер няма да ги особено в сезона (-.-) ама.. можеха да наблегнат на друго освен как правят секс из цялата къщата.Хареса ми как Мередит се разплака пред шкафчето,как Кали влезе докато Марк се къпеше и как Алекс се разкрещя на Изи в караваната.И това е. Като намеря повече време ще изгледам и 3ти епизод дано е по-различен ^^ | |
|
| |
missjohnnysmoker Mrs "I partied too hard"
Брой мнения : 781 Join date : 16.10.2008 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Окт 03, 2009 12:06 am | |
| Grey's anatomy S06E01-E02 , too Но частта със смеха ми хареса. (: Иначе и според мен началото на сезона не беше на ниво, въобще. Но Изи, омг, обичам я. (: <3 | |
|
| |
|Sun's.smile| Невменяем съм
Брой мнения : 950 Join date : 04.09.2008 Местожителство : На перваза
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Окт 05, 2009 4:20 pm | |
| ' Реквием за една мечта' Ъм... понеже ми е много пресен съм останала малко безмълвна...Когато отлежи малко, ще крещя , че е страхотен филм,но засега още ми се повдига. | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Окт 18, 2009 4:15 pm | |
| Brokedown palace мога милион пъти да го гледам и пак ще го чувствам като първи.не е перфектен,но е много добър и силен филм.връща ти вярата в приятелството.клеър дейнс и кейт бекинсейл изградиха страхотно персонажите си иии абе страхотен е.не знам как да опиша чувството,което ме обвзема всеки път като го гледам.
eastwick S01E03 става все по-яко и заплетено,ии искам още. :\ а нямам време нито за него,нито за никой друг сериал.но такова нещо ми се гледаше мнооого отдавна.точно такъв тип и съм страшно доволна,че е направен добре.щом го предпочитам даже пред колежани и госип гърл(който тотално скапаха о.О) | |
|
| |
HelterSkelter Тотално Агресивен
Брой мнения : 178 Join date : 22.09.2009 Age : 32
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Окт 18, 2009 10:07 pm | |
| Singles
Вчера го гледах за втори път. Всъщност за последно го бях гледала преди 3 години. Няма какво друго да кажа, освен, че е страхотен. | |
|
| |
Androgyny Агресивен
Брой мнения : 26 Join date : 18.10.2009 Age : 30
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Окт 18, 2009 10:20 pm | |
| - HelterSkelter написа:
- Singles
Вчера го гледах за втори път. Всъщност за последно го бях гледала преди 3 години. Няма какво друго да кажа, освен, че е страхотен. Ау,това е толкова хубав филм ! <3 | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Окт 19, 2009 4:19 am | |
| Drillbit Taylor със Оуен Уилсън.. приятна комедийка, особено накрая като спуква гадния от бой xD | |
|
| |
Nels Невменяем съм
Брой мнения : 921 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Окт 19, 2009 7:16 pm | |
| War Inc. някак си не ми хареса, ама хич. Иначе им правя евала, че се чу българска реч - все пак е сниман в България. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Окт 26, 2009 11:23 pm | |
| Bones s02e03
Ще бъде някак болно да кажа, че обичам епизодите с Епс, но просто са брутално добри. Въпреки че е такъв откачен психар, абсолютно чудовище с ненормално деформиран морал, чисто и просто е.. гениален. По някакъв изратен, отвратителен начин, но гениален. Върти всички на пръста си особено деликатно и получава това, което иска. Ах. А трябваше да уча по френски. xD | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Ное 01, 2009 6:20 pm | |
| My sister's keeper Нямам думи.Оправда ми очакванията. Абе,каквото и да кажа ще е малко.Филмът е силен,тежък и прекрасен.Замислих се за всички,които преживяват това.Не само за болните,а за целите им семейства и знам,че не е лесно да пуснеш някой да си отиде,но се налага.Кейт изглеждаше толкова изморена..от химиотерапии,операции,лекарства,от този уж живот. Камерън Диаз беше невероятна.Обожавам я. ) Много реален сюжет,не като много от нещата,които се правят,и дано успея да намеря и книгата. |:
Finding Forrester Случайно го хванах по Нова и тъй като нямаше какво да правя(или просто,за да имам извинение да стоя далеч от учебниците ;д)се загледах.После видях Шон Конъри.Той е огромна,огромна моя слабост ^^ Невероятен мъж,страхотен актьор. Та хубав беше филмът,даже много.Накара ме да се замисля,докосна ме,науче ме на нещо - няма какво повече да искам.А училището ♥♥♥ Както винаги съм го виждала в главата си xD Точно на такова място съм си мечтала да уча. ^^ Чудех се на какво ми напомня филма,а после като прочетох коментарите в замунда разбрах,че е на 'Усещане за жена' заради цялата ментор-ученик работа.Но като изключим това не си приличат..освен,че и двата са срахотни филма естествено. (: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Ное 02, 2009 12:05 am | |
| 'Weeds' seasons 1, 2, 3 <3 Още два сезона... и става все по-хубаво! Пристрастих се. Искам 6-ти сезон.
And I am 'so Nancy', it sucks. :/ | |
|
| |
| |
| |
Nels Невменяем съм
Брой мнения : 921 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Сря Ное 04, 2009 8:36 pm | |
| Grey's Anatomy 6x07 мм, нещо не ми харесва шести сезон. но този епизод беше добър, много добър, въпреки че не предизвика обикновените емоции. и ме изнервя, че Изи така и не се появява, а и не знам дали ще се появи.
So you can kiss my hardcore diaper wearing ass! | |
|
| |
| |
| |
Nikki Ужасно Пасивен
Брой мнения : 100 Join date : 09.08.2009 Местожителство : room on the 3rd floor
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Ное 07, 2009 10:29 pm | |
| Veronica Mars S01E03
Ох, Трoй е толкова сладък, готин, мил, забавен... започнах пак да изреждам ;D , ама да, така е. И какво не му харесва -.- Знам, че после нещо става, и ми е много любопитно какво, за да е с Логан. Мхм. И тия субтитри просто... не знам как ще ги изтрая. Краят, обаче, ми хареса! 'Крайно време беше.' и прегръдка. Оу, да, и песента.^^
Последната промяна е направена от Nikki на Нед Ное 08, 2009 11:30 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
submarine Агресивен
Брой мнения : 41 Join date : 09.01.2009
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Ное 07, 2009 11:09 pm | |
| човечета,само аз май гледам средно 4-5 филма месечно и нямам никакви сериали на компа,мухмухмухоморка :ДД последно гледах 13 и уоооуоу
когато 13-годишната Трейси попада под опияняващото въздействие на съученичката си Иви, най-готиното маце в класа, тя се гмурва във водовъртежа на вихрени емоции и открива света на наркотиците, секса, престъпността... тва го гепнах от някъф сайт и уоу :ДД става филма,де,ма не е нищо особено | |
|
| |
|Sun's.smile| Невменяем съм
Брой мнения : 950 Join date : 04.09.2008 Местожителство : На перваза
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Ное 09, 2009 11:34 pm | |
| Мууви мерътон ол дей. <- Т'ва стана на китайски...
1.) Догледах си Фантомът на операта...Вече мога спокойно да твърдя, че е невероятен. + Gerard Butler e страхотен.
2.) P.S. I love you, където не знаех, че играе...Не очаквах филмът да ми хареса, защото не си падам по този жанр...Но да си кажа честно си изплаках очите xD Просто невероятен. 3.) What Dreams May Come - с Робин Уилямс.. Честно казано, не ми хареса толкова,но имаше много добри моменти и Адът беше направен доста реално ( според представите ми за реален Ад xD) 4.) И току що свърших ' Светът е голям и спасение дебне отвсякъде'. Мдам, определено одобрявам , краят е страхотно измислен, даже не ми дойде пресилен , да не повярва човек. И такам.. засилвам се към нови висини.. Отново отварям списъка на Замунда. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Вто Ное 10, 2009 1:12 am | |
| Завърших петия сезон на 'Weeds' преди малко. Потресена съм. This show kicks asses. <3 | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? | |
| |
|
| |
| Последното нещо, което гледахте..? | |
|