| Последното нещо, което гледахте..? | |
|
+36Androgyny HelterSkelter Nikki Jimmy Acoustic Fantageroiche Brutality. Sugarbloodsucker Catsong El manana heart-shaped box cut.my.hair Broken Beautiful Mind Rainbow Christine Joe Fallen Angel missjohnnysmoker Scarlett anette flood 4ever Moriline Angie Ecliptica` mo.rka Inna. Joker Midnight sun ~yellow~bunny~ Bluecloak Ninsey Nels wabbit hurricane drunk |Sun's.smile| Lilly. Lunatic 40 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Christine Joe Слънчоглед
Брой мнения : 465 Join date : 06.09.2008 Age : 29 Местожителство : На границата на фантазията и реалността
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Яну 30, 2009 2:34 pm | |
| Life or something like it (: | |
|
| |
wabbit chocoleptic
Брой мнения : 128 Join date : 05.09.2008 Age : 32 Местожителство : whatever tomorrow brings, I'll be there..
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Яну 30, 2009 4:25 pm | |
| - Flying Mouse написа:
Пишете и впечатленията си от филма, предаването или сериала.. харесал ли ви е, искате ли да го гледате пак и тн. ! По темата - последно гледах Денят, в който Земята спря да се върти и не мога да си обясня кой е превел заглавието толкова малоумно "Денят в който Земята спря" иначе ми хареса, мисля.. липсваше му малко любовна драма и абе доста неща му липсваха.. ама става за убиване на времето. беше просто поредният филм за приближаващ апокалипсис, който да ни накра да се замислим за начина на живот, който водим.. | |
|
| |
Broken Ужасно Пасивен
Брой мнения : 122 Join date : 06.11.2008 Age : 32
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Яну 30, 2009 5:47 pm | |
| Мулен Руж. Ами честно да си призная очаквах повече. Но като цяло е хубав ^^ | |
|
| |
Nels Невменяем съм
Брой мнения : 921 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Яну 30, 2009 8:04 pm | |
| Гръм. беше страхотен филм, смешен, имаше и напрежение. тъй де, колкото за детски филм. абе супер си беше! | |
|
| |
mo.rka Тотално Агресивен
Брой мнения : 206 Join date : 07.10.2008 Age : 30
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Яну 30, 2009 8:20 pm | |
| Twilight. Както казах в темата - не ми хареса.
А преди това - Burn after reading. Очаквах много повече. | |
|
| |
Nels Невменяем съм
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Фев 01, 2009 10:52 pm | |
| 27 рокли. колкото и плосък да е, ми беше много мил. | |
|
| |
hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Фев 01, 2009 11:28 pm | |
| Edward Scissorhands | |
|
| |
Moriline Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 636 Join date : 14.12.2008 Age : 32 Местожителство : Вселена от акварел
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Фев 02, 2009 12:50 pm | |
| | |
|
| |
Joker coldplayer
Брой мнения : 530 Join date : 28.09.2008
| |
| |
Angie Тотално Агресивен
Брой мнения : 318 Join date : 28.09.2008 Age : 30 Местожителство : Малкия свят на малките хора
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Фев 02, 2009 9:03 pm | |
| И аз The green mile. Много много добър. Изключително силно изпълнение на Том Ханкс. | |
|
| |
Beautiful Mind Агресивен
Брой мнения : 31 Join date : 26.01.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Чет Фев 05, 2009 10:57 am | |
| Signs
Не е нещо незаменимо невероятно, но пък актьорите са супер и става за убиване на времето xD | |
|
| |
Ecliptica` Ужасно Пасивен
Брой мнения : 156 Join date : 22.09.2008 Age : 31 Местожителство : The Six Duchies
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Фев 07, 2009 6:00 pm | |
| The Last Samurai =)Един от най-хубавите филми, които съм гледала, беше особено драматичен. Освен това адски много харесвам работа с оръжие; възхитителни движения. А и Том Круз е красив с коса. | |
|
| |
Midnight sun Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 691 Join date : 06.09.2008 Age : 33 Местожителство : scandinavia
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Фев 07, 2009 6:24 pm | |
| Love actually, вчера не знам защо толкова харесвам тоя гаден, захаросан английски филм с любов, Коледа игаден саундтрак. Ама е гениален | |
|
| |
Nels Невменяем съм
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Фев 08, 2009 9:13 pm | |
| "Предай нататък" въпреки че едва го догледах, защото ми се спеше адски много и дори изтървах когато репортерът интервюираше бабата, филмът ми хареса много. и много ми беше мъчно за Тревър. не очаквах такъв развой на събитията. | |
|
| |
Fallen Angel Тотално Агресивен
Брой мнения : 226 Join date : 08.09.2008 Age : 29 Местожителство : moon..
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Фев 08, 2009 9:18 pm | |
| Маря Антоанета
Много интересен филм. С точно такъв край, какъвто мразя и ако не бях маниачка на тема Фанция и не знаех какво става с нея щях да се поболея от мъка, че не разбирам. Все едно филма ми хареса. Особено сценките със там... онзи.... генерал, офицер, поковник ли не знам си къв, дето тя изневерява на краля с него. Много е сладко. И моментите с хубавите рокли, многото сладки, покер, карти, шоколад, и скъпо френско шампанско. Тъжно ми е като и вземат кучето. Много тъжно, някак си... Завинаги и отнемат всичко австрийско, а пък после си пати точно от това. Все едно филма адски ми хареса. ^^ | |
|
| |
mo.rka Тотално Агресивен
| |
| |
anette Пасивен-Агресивен
Брой мнения : 430 Join date : 28.09.2008
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Фев 09, 2009 11:17 pm | |
| The basketball diaries Една от най-силните роли на ди Каприо според мен. | |
|
| |
Lunatic heart beat double time
Брой мнения : 1810 Join date : 03.09.2008 Местожителство : midnight boom
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Фев 09, 2009 11:42 pm | |
| окей, окей, искам да спомена няколко от последните, които гледах xD
YESman доволно забавен, но някои места можеш да се загърчиш от смях даже. мил е този филм, а Джим Кери не е чак толкова противен. xD
Rocknrolla ! aaaa, обичам! <33 ако успея да се вредя за още едно гледане на кино, ще е страхотно. в е л и к, много силна актьорска игра, може да не ти хване окото на втората минута, ама малко по-късно не можеш да останеш безразличен. ах <3333
Closer още един прекрасен филм, които е трябвало да гледам много по-рано. Натали е повече от чудесна, всъщност всички. :р ляля
Panic Room "Get out of my house." "Moom, get the fuck out of my house!" "GET THE FUCK OUT OF MY HOUSE" lolz, това не знам колко пъти го превъртя, но умрях да се хиля. xD а иначе, прилично добър филм, държи вниманието. и ми беше забавно как се трепят един друг. xDD
И да, като имате на предвид, че в Closer и особено Rocknrolla всяка втора дума е "fuck", а другите два филма също има нещо загатнато най-спокойно мога да ви уверя, че съм се заредила с английски/америакнски псувни за 2 години напред! xDGET THE FUCK OUT OF MY HOUSE! xDDD | |
|
| |
mo.rka Тотално Агресивен
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Фев 13, 2009 7:09 pm | |
| Friday the 13th - хахахаххахаха.Нищо,поне изпълних плановете за датата.Все пак се оказа страшно тъп.Чудя се дали да продължа с другите от поредицата или направо да мина на "Кошмари на улица "Елм" (или там,както се казва) Sex drive - много рус,но пък аз и не очаквах друго. | |
|
| |
Inna. Пасивен-Агресивен
Брой мнения : 386 Join date : 21.09.2008 Age : 31 Местожителство : Плевен
| |
| |
anette Пасивен-Агресивен
Брой мнения : 430 Join date : 28.09.2008
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Фев 13, 2009 11:08 pm | |
| | |
|
| |
Nels Невменяем съм
| |
| |
mo.rka Тотално Агресивен
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Фев 15, 2009 5:55 pm | |
| RockNRolla Мда,филмът е жесток.Дори съжалявам,че го гледам чак сега и то на компютъра.
P.S. Тоби Кебел! | |
|
| |
Joker coldplayer
Брой мнения : 530 Join date : 28.09.2008
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Фев 15, 2009 7:47 pm | |
| - mo.rka написа:
P.S. Тоби Кебел! да, Тоби е.. почти велик оО аз ще гледам "Казанова"!!! :]]] | |
|
| |
Lunatic heart beat double time
Брой мнения : 1810 Join date : 03.09.2008 Местожителство : midnight boom
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Фев 15, 2009 10:02 pm | |
| - Joker написа:
аз ще гледам "Казанова"!!! :]]] Тъкмо свърши. Цялото семейство го гледахме, някво много яко беше. А Хийт беше толкова прекрасен! :[ | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? | |
| |
|
| |
| Последното нещо, което гледахте..? | |
|