| Последната книга, която прочетохте? | |
|
+36Fantageroiche Joker missjohnnysmoker deadstar Brutality. Bella~ cut.my.hair Catsong Inna. Beautiful Mind Broken Rainbow Luni4ka Joux EtNieS Scarlett Moriline cigaretta Christine Joe Jane Fallen Angel mo.rka anette Angie Ecliptica` Desert Rose Midnight sun Ninsey Lilly. Bluecloak Nels ~yellow~bunny~ hurricane drunk wishmaster |Sun's.smile| Lunatic 40 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Moriline Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 636 Join date : 14.12.2008 Age : 32 Местожителство : Вселена от акварел
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пет Ное 06, 2009 5:56 pm | |
| "Мъртвата зона" на Кинг. за трети път. :Д Сега почвам"Тъмната кула" и "Землемория" на Урсула ле Гуин едновременно. | |
|
| |
~yellow~bunny~ Пасивен-Агресивен
Брой мнения : 350 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| |
| |
Moriline Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 636 Join date : 14.12.2008 Age : 32 Местожителство : Вселена от акварел
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пет Ное 13, 2009 11:51 pm | |
| Прочетох"Стрелецът" и "Пълен напред" на Удхаус. Чета"Тъй рече Заратустра" на Ницше и"Сейлъмс Лот" (отново. :Д ) | |
|
| |
Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пон Дек 28, 2009 9:31 pm | |
| 18% сиво Не е последната,но за нея ми се пише. Докато я четях бях сигурна за две неща.Ако се направи филм по нея(или поне филмът минаващ на лента в главата ми докато разгръщах страниците) то първо The eagles - Hotel California 100% трябва да е част от саунтрака и второ Зак трябва да е и изгран от Деян Донков,а Стела от Радина. Просто представата ми за Зак изцяло съвпада с образа на Деян. Хареса ми книгата,почти на един дъх я прочетох.В някои,макар и кратки,моменти ми напомни Буковски.Имаше части в началото където ми идваше твърде вулгарна..като онова с магарето. Започнах я не толкова,защото ми я препоръчаха,а защото ме впечат лиха думите на Любен Дилов-син на гърба 'Кино-история за всички нас - емигрантите от собственото си минало.' Повече ми харесваха моментите,в които се връщаше назад и разказваше спомените си със Стела от колкото настоящето му пътуване.Но спомените..прекрасна история и толкова истинска любов. А Стела..леле,страхотен персонаж.Не знам от кой е бил вдъхновен Карабашлиев,но аз буквално се влюбих в Стела и онова 'ако някой ден спреш да ме разсмиваш ще те напусна' Харесвам и Зак.Но Зак със Стела,а не Зак с чувал марихуана в багажника. С две думи - хареса ми.Беше написана достъпно и по начин,който просто те приковава и не ти дава да мръднеш.Истинска и емоционална история,която си заслужава четенето.
Последната промяна е направена от Lilly. на Сря Яну 06, 2010 9:10 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Нед Яну 03, 2010 8:14 pm | |
| "Шифърът на Леонардо" заболя ме главата. | |
|
| |
Joker coldplayer
Брой мнения : 530 Join date : 28.09.2008
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Чет Яну 07, 2010 4:48 pm | |
| nachbesserungen am amerikanischen traum: der regisseur robert redford на daniel kothenschulte. чак ми се доплака като я свърших и започнах тая за копола . :/ защотоо с боб имаме мноооооого общо. а с франсис освен предпочитанията към ал - май нищо : D не, отне ми доста време да я прочета(по дяволите с липсата на време) и беше станало като част от ежедневието ми да научавам нещо ново за стила на боб, за него самия, за режисьорски му похвати анд со он. той беше станал част от ежедневието ми. и сега някак си ми липсва, докато чета за първите кино-изяви на франсис и пропускам подробните обяснения за развитието на деиствйето dimentia 13 : P (затова пък обожавам дъщеря му и племенника му) (и него го обожавам, ама само понякога) (и искам да гледам тетро) та за книгата говорех. ами много добре написана, само това прескачане от английски на немски и обратно ми вадеше здравето. ама интересни критики, с които съм съгласна, и много източници на информация е използвал.. абе страшно добра. и това интервю накрая, и скиците към the horse whisperer, които е правил.. струва си. ох, искам да гледам новия му филм, боб се завръща <3
*Кирилизирах го ^^ | |
|
| |
hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пон Фев 01, 2010 10:43 pm | |
| Мъртвата зона, Стивън Кинг | |
|
| |
cut.my.hair Ужасно Пасивен
Брой мнения : 82 Join date : 08.02.2009 Местожителство : korekoredut
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пет Фев 05, 2010 8:15 pm | |
| 'Дневници и нощници' и женицата на щанда на пингвините как ме изледа като си я взимах, хахха, не. <3 като глътнала муха. | |
|
| |
Fantageroiche Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 555 Join date : 01.05.2009 Age : 34 Местожителство : Русе, България
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Чет Фев 11, 2010 8:51 pm | |
| Ханибал на Томас Харис.. жестока!
| |
|
| |
Fallen Angel Тотално Агресивен
Брой мнения : 226 Join date : 08.09.2008 Age : 29 Местожителство : moon..
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пон Фев 15, 2010 6:42 pm | |
| Макбет. Супер яката книга. Най-сетне се хванах да чета нещо по-сериозно след Уроци по целуване, Шест по целувчената скала и Мис съвършенство. Бях забравила какво е да четеш шедьоври, сериозни четива, а-у.. <3 Та. Уникална е. В неделя отивам да си купя Ромео и Жулиета. Шекспир. <3333 | |
|
| |
Megalomaniac. Ужасно Пасивен
Брой мнения : 159 Join date : 28.02.2010 Age : 31 Местожителство : Sliven
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пон Мар 22, 2010 3:40 pm | |
| "Синдромът Хю ", Адел Паркс
Напоследък съм загърбила сериозната литература иии.. ами да си го кажа направо. Разпускам с чиклити. ^^ Беки Б., Сексът и Градът, Триумфът на червилата.. Но "Синдромът Хю" я взех по друг повод. Знаех, че главната героиня е обсебена от гаджето си и просто исках да видя как съм изглеждала аз през моите си очи., защото аз * смея да си призная * също си бях доста обсебена от бившия си. Та да, хубав чиклит си беше. Различен от останалите, малко натъжаващ чиклит сякаш. Но ми хареса. ^^ | |
|
| |
HelterSkelter Тотално Агресивен
Брой мнения : 178 Join date : 22.09.2009 Age : 32
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Съб Май 08, 2010 10:07 pm | |
| "Изумление И Трепет" на Амели Нотомб а, супер добрата е, чете се на един дъх (с тези 100 страници как иначе). И страхотни цитати. Дори и тези, които се отнасяха до чистенето на тоалетни. <3 | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Чет Май 13, 2010 8:09 am | |
| "Железният светилник", Д. Талев супер добрата книга, човече. супер добрата. нямам търпение да съм 12 клас и да я уча вече. | |
|
| |
|Sun's.smile| Невменяем съм
Брой мнения : 950 Join date : 04.09.2008 Местожителство : На перваза
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Чет Май 13, 2010 9:51 am | |
| ^ | |
И аз ! <3
Джо Алекс- И над морето го преследвах с полет тих...
Доста ми напомняше мълчанието на агнетата....Добре де, заради мъртвешката глава, но пък беше приятна книжка,макар не много заплетена... Сега пак почнах хроникитена Амбър -so go go go. | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Сря Май 26, 2010 10:02 am | |
| "Момчето, което говори с морето", Недялко Йорданов Реших, че ми е време да се запозная с малко поезия. Стихосбирката беше типична за Йорданов, който от край време се изявява като "приказкоразказвач" в стиховете си. Дойде ми добре в интерес на истината, малко разтоварващо. Хареса ми.
"Смъртна присъда", Ивайло Петров Първоначално си търсих "Хайка за вълци", но я нямаше в библиотеката, та реших да взема тази. Стори ми се прекалено тъничка за мен, нооо.. все пак, беше красива. Признавам. Хареса ми начина, по които бяха описани вътрешните терзания на комуниста, който се разкъсва между идеята, за която се бори и щастието на семейството си. Препоръчвам я. ^^ | |
|
| |
HelterSkelter Тотално Агресивен
Брой мнения : 178 Join date : 22.09.2009 Age : 32
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Вто Юни 08, 2010 9:38 pm | |
| Парфюмът: Историята на един убиец
О, чудничка беше, просто не ме остави до края. Толкова е гнусно-ароматна, че сякаш си там. А историята е една такава, дето не мога да открия себе си в нея, защото са ми чужди възприятията на главния герой, а въпреки това ми е толкова близка. Пък филма ми е на първо място в списъка за гледане... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Вто Юни 08, 2010 11:40 pm | |
| "Джентълмени и играчи", Джоан Харис СУПЕР БРУТАЛНАТА КНИГА! Препоръчвам я на всеки.. През цялото време си мислех едно, а то.. какво излезе накрая, съвсем друго от това, което си мислех. Адски непредвидима, адски вълнуваща и държаща напрежението до края. Има една загадъчност, която те държи до края, докато не прочетеш книгата и аз до толкова бях зомбирана, че за два дена прочетох 400 и кусур страници, защото исках все по-бързо и по-бързо да я прочета. ^^
В момента чета "Любов по време на холера" на Гарсия Маркес. Почти я преполових в интерес на истината. Книгата е в типичния за него стил - леко иронично комичен. Само че.. всичко ми идва прекалено сапункено. И все пак(!) ще я прочета! | |
|
| |
Fallen Angel Тотално Агресивен
Брой мнения : 226 Join date : 08.09.2008 Age : 29 Местожителство : moon..
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Сря Юни 09, 2010 8:51 pm | |
| Дневниците на Кари Браддшоу
Хубава е книгата, става за развлечение. | |
|
| |
Nels Невменяем съм
Брой мнения : 921 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Чет Юни 10, 2010 6:55 am | |
| Лавина - Блага Димитрова
Много ми хареса и е много поучителна, нещата от живота са разказани интересно. Сега следва да гледам филма, който ,по думите на майка ми, бил още по-хубав. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Чет Юни 24, 2010 2:27 pm | |
| "Моторни песни", Н.Вапцаров Обоважам Вапцаров, но този път лириката му не ми се отрази много добре. В смисъл, мислих и премислях много в/у "Моторните песни" и... разбрах защо толкова много обичам Вапцаров. Той винаги се измъква от кофти ситуациите с песен. ^^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Вто Юли 06, 2010 5:00 pm | |
| Парижката Света Богородица останах без дъх..! | |
|
| |
Sugarbloodsucker Агресивен
Брой мнения : 36 Join date : 26.04.2009 Местожителство : on top of the world
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Вто Юли 06, 2010 5:06 pm | |
|
Последната промяна е направена от Sugarbloodsucker на Съб Юли 30, 2011 5:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Нед Юли 11, 2010 1:18 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пет Юли 16, 2010 11:47 am | |
| Томас Харис, "Мълчанието на агнетата" Бях гледала филма преди доста време иииии когато съвсем случайно попаднах на нея в библиотеката , търсейки книги на Джоан Харис... е, заглавието определено ме привлече. Хареса ми. Не е моят стил книга, но паралелното разглеждане на различните събития ми хареса. ^^ За почитателите на тоя тип книги, задължително да я прочетат. Не знам защо мозъка ми успя да си спомни сцените от филма, които четях с огромна точност... но пък това само може да ме радва.
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? | |
| |
|
| |
| Последната книга, която прочетохте? | |
|