| Последната книга, която прочетохте? | |
|
+36Fantageroiche Joker missjohnnysmoker deadstar Brutality. Bella~ cut.my.hair Catsong Inna. Beautiful Mind Broken Rainbow Luni4ka Joux EtNieS Scarlett Moriline cigaretta Christine Joe Jane Fallen Angel mo.rka anette Angie Ecliptica` Desert Rose Midnight sun Ninsey Lilly. Bluecloak Nels ~yellow~bunny~ hurricane drunk wishmaster |Sun's.smile| Lunatic 40 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Ecliptica` Ужасно Пасивен
Брой мнения : 156 Join date : 22.09.2008 Age : 31 Местожителство : The Six Duchies
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пет Апр 10, 2009 9:12 am | |
| Емил Зола - "Нана"; и "Клетниците" (която четох в продължение на месец х.х) | |
|
| |
Midnight sun Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 691 Join date : 06.09.2008 Age : 33 Местожителство : scandinavia
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пет Апр 10, 2009 1:05 pm | |
| fit für den test daf много забавна не, наистина | |
|
| |
Christine Joe Слънчоглед
Брой мнения : 465 Join date : 06.09.2008 Age : 29 Местожителство : На границата на фантазията и реалността
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пет Апр 10, 2009 1:17 pm | |
| | |
|
| |
Lunatic heart beat double time
Брой мнения : 1810 Join date : 03.09.2008 Местожителство : midnight boom
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Нед Май 03, 2009 11:46 am | |
| 'Шестото клеймо' на Дан Браун /bow
Подготовка за филма^^, който се надявам, че ще е поне наполовина добър колкото книгата. ^^
Гениална е, ^^ Само края беше някъв претупан, но като цяло.. велико. :] | |
|
| |
Bella~ Агресивен
Брой мнения : 10 Join date : 02.05.2009
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Нед Май 03, 2009 12:12 pm | |
| - Christine Joe написа:
- "Ромео и Жулиета" :>
| |
|
| |
Brutality. Агресивен
Брой мнения : 29 Join date : 06.05.2009
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Сря Май 06, 2009 12:47 pm | |
| 'Здрач' след това се опитах да прочета и 'Новолуние', но за Бога, сто и трийсетте страници депресия, който прочетох, ми дойдоха в повече и се отказах. пък и ми мина меракът, честно казано. о.0 | |
|
| |
Ecliptica` Ужасно Пасивен
Брой мнения : 156 Join date : 22.09.2008 Age : 31 Местожителство : The Six Duchies
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Сря Май 06, 2009 4:28 pm | |
| първите два издадени тома на Стивън Бруст за "Влад Талтош Убиец на свободна практика" (: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пет Юни 12, 2009 7:56 pm | |
| 'Другата Болейн', Филипа Грегъри ^^ Ох, под ягодите, а аз бях човека, който мрази исторически романи. Край с репутацията ми. xD Прекрасен, п-р-е-к-р-а-с-е-н! ^^ | |
|
| |
|Sun's.smile| Невменяем съм
Брой мнения : 950 Join date : 04.09.2008 Местожителство : На перваза
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пет Юни 12, 2009 8:24 pm | |
| Властелина ^^^ Чета го от не знам - колко - време (: Ама е много готино...
Сега съм на Дзифт. | |
|
| |
Catsong Ужасно Пасивен
Брой мнения : 136 Join date : 04.02.2009 Age : 29 Местожителство : Пловдив.
| |
| |
deadstar Агресивен
Брой мнения : 15 Join date : 27.06.2009
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Съб Юни 27, 2009 11:44 pm | |
| Цифрова крепост-Дан Браун...бива си го човека | |
|
| |
hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пет Юли 03, 2009 8:34 am | |
| Агата Кристи: Тъжният кипарис | |
|
| |
Angie Тотално Агресивен
Брой мнения : 318 Join date : 28.09.2008 Age : 30 Местожителство : Малкия свят на малките хора
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Чет Юли 09, 2009 9:54 am | |
| Стивън Кинг - Мизъри ха! и после защо спах на светната лампа | |
|
| |
Christine Joe Слънчоглед
Брой мнения : 465 Join date : 06.09.2008 Age : 29 Местожителство : На границата на фантазията и реалността
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пет Юли 10, 2009 4:54 pm | |
| "Вещицата от Портобело" на Пауло Коелю. Определено беше по-различна от трите негови, които съм чела. Затова може би ми хареса най-много. Но трябва да наблегна на друг автор, очевидно този не е точно 'моят'. Твърде много всичко е обвързано с религия и духовност, може би затова.Това много ми хареса: -Любовта не е навик, уговорка или дълг. Не е онова, на което ни учат романтичните песни. Това е завещанието на Атина или Шерин, или Агия София – любовта е. Без определения. Обичай и не питай нищо. Просто обичай. <3
"Ревнива секси мацка" Любовните сътнения(вероятно са искали да кажат "съмнения" =D) на Джорджия - дневник 7 След "Уроци по целуване" тая ми е любимата от поредицата до ммомента. Много ми беше забавна Джорджия през цялото време с повърхностния си начин на мислене и като добавим викингския диско танц на ада (роооооог =D). И много интересно свърши с Роби и Масимо, а Дейв Смешния пак не го огря, което ми допадна ^^ Абе да, след тия вещици ми дойде добре една по-несериозна книжка ;d | |
|
| |
missjohnnysmoker Mrs "I partied too hard"
Брой мнения : 781 Join date : 16.10.2008 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Сря Юли 22, 2009 5:41 pm | |
| След всяко прочитане я разбирам и заобичвам все повече... (: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пет Юли 31, 2009 12:32 pm | |
| "Моята страна и моят народ", тоест мемоарите на Далай Лама. Всъщност сега ги чета, страхотно интересни са. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Нед Авг 09, 2009 5:34 pm | |
| Д.Димов - 'Тютюн'
Ами просто съм /бях/ без думи. Книгата е н е в е р о я т н а. Аз просто не мога да разбера точното си мнение нито за историята, нито за героите,но определено знам, че 'Тютюн' е една от книгите ,които са ми оставили много силно впечатление. Просто трябва да се прочете... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Чет Авг 13, 2009 10:33 pm | |
| Memoirs of a geisha
(am i fashion now? xD)
(probably not xD) | |
|
| |
anette Пасивен-Агресивен
Брой мнения : 430 Join date : 28.09.2008
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Чет Авг 13, 2009 11:17 pm | |
| "Железният светилник" Хубава | |
|
| |
| |
| |
Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пон Авг 31, 2009 2:11 am | |
| ромео и жулиета/шинел/дамата с кученцето .. все неща от списъка
+ най-доброто от удхаус.и останах много приятно изненадана (: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Чет Сеп 03, 2009 9:31 pm | |
| Гордост и Предразсъдъци ♥
и продължавам с Great Expectations на Дикенс ^^ | |
|
| |
Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пон Сеп 14, 2009 5:28 am | |
| Демонът и сеньорита Прим на Коелю Хареса ми очудващо много та даже и доста ми помогна да си изасня позицията по дадени въпроси.Не очаквах такъв край,честно казано предполагах,е чужденецът ще докаже теорията си,че злото се крие у всички хора по начало. "Защото доброто и злото имат едно и също лице и всичко зависи от това в кой момент пресичат живота ни" Макар да търсеше единствено лично успокоение,желаейки да докаже,че съдбата на един човек е съдба на целият свят,ми беше интересен като персонаж макар според мен да е от чести срещания типаж хора,които се чувстват по-дбре от факта,че и други страдат по един или друг начин. | |
|
| |
Catsong Ужасно Пасивен
Брой мнения : 136 Join date : 04.02.2009 Age : 29 Местожителство : Пловдив.
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пет Сеп 25, 2009 3:17 pm | |
| "Малкият Принц." - Антоан дьо сент Екзюпери. Чета я за втори път. Всъщност първият път е било, когато съм била на 8 - 9, така че не помнех доста неща. Мога да кажа, че наистина има дълбок смисъл.. Малкият Принц е символичен за мен.. той е като красивото в света. = ) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? Пон Окт 19, 2009 6:33 pm | |
| Дневниците на Вампира. Пробуждането.
Аз съм шибан, шибан мазохист.
Но ми хареса всъщност. Изчетох я за има-няма 5 часа. Интересна история, доста по-различна от сериала. Отначало ми беше странно, но някъде по средата на книгата просто започнах да приемам сериал и книга като различни неща. Някак по-тъмна е от Twilight(съжалявам, но сравненията са просто неизбежни ;D) и не толкова сладникава. Имаше притеснителна прилика между някои ъм, моменти в двете книги, което не ми се понрави особено, ама (: И понеже съм голям мързел и не ми се чете на английски от компютъра, ще чакам да издадат другите части в книжен вариант на български и тогава ще чета още ;D
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте? | |
| |
|
| |
| Последната книга, която прочетохте? | |
|