| Песен на деня ти | |
|
+25heart-shaped box shlqpi Broken Beautiful Mind Luni4ka Ninsey ~Violet~ EtNieS Ecliptica` Angie cigaretta Inna. Christine Joe ~yellow~bunny~ anette missjohnnysmoker Nels Bluecloak mo.rka Joker Midnight sun Lilly. |Sun's.smile| hurricane drunk Lunatic 29 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Angie Тотално Агресивен
Брой мнения : 318 Join date : 28.09.2008 Age : 30 Местожителство : Малкия свят на малките хора
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Нед Мар 22, 2009 1:11 am | |
| She lives on love street lingers long on love street she has a house and garden i would like to see what happens
... i would. | |
|
| |
Nels Невменяем съм
Брой мнения : 921 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Сря Мар 25, 2009 10:27 pm | |
| Теодор Койчинов - Дали
Будя се нощем и буден сънувам спирам да мисля, бълнувам сам няма как да забравя края само с теб докосвахме рая Не зная как без теб, без теб живея...
Песента е страхотна, музиката, текстът...А Тео има чудесен и много голям глас! | |
|
| |
Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Сря Мар 25, 2009 11:28 pm | |
| im not in love but im in love with the way you make me feel baby how hard this may seem im not in love i know i lead you to believe that your the one but im sorry to say im not in love
i make no apologies for how i chose to repair what u broke.. въпреки всичко е забавно,а и обичам the way he makes me feel :] | |
|
| |
missjohnnysmoker Mrs "I partied too hard"
Брой мнения : 781 Join date : 16.10.2008 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пет Мар 27, 2009 12:14 pm | |
| Някой показват любовта в роман, а аз във стих. Разбиха ми сърцето, но малка част от тебе скрих. На въпроса дали те обичам ще ти отговоря със въпрос - Успях ли между мен и тебе да издигна мост? Колко е нужно за да споделиш моето щастие? Живота си е твой до последното причастие. Спомняй си, мечтай, но живей във настояще. От нас зависи да запалим, туй що не гасне! Ако не е любов, тогава какво към теб ме тласна? Без въпроси, дете съм, не искам да порасна! Признавам си, страх ме е да не те изгубя... Проклети кошмари ме гонят във съня ми, пак се будя. Да, вече друго е, не е както в самото начало, Тегля чертата и сякаш времето ни е предало. Друго е, няма нищо странно и нелогично - Просто всичко вече между нас е прекалено лично !!
Аз идвам и те питам прекалено лично Знам, че ще прозвучи егоистично И тръгнал в този ред на мисли Искам да те питам направо - със други спиш ли?
Всеки ден минал без теб не се чувствам човек, не се чувствам наред, усещам го като век...
Вървя напред в този ред на мисли, искам да те попитам - със други спиш ли? Не, не казвай, тихо, не се смей иронично, както казва Анани - вече прекалено лично... Аз опитах да чувствам, опитах да живея, опитах и други неща, със които не се гордея, опитах хиляди причини да бъда със тебе, абстрахирайки се, че тя нещо ще ми вземе. Виж, гледам те и не те разбирам, това, че ти и той, там, не искам да асимилирам. Какво? Искаш да ти кажа, че всичко е наред. Не мога да съм вече, бате, същия човек! Унищожих себе си за да бъда със теб, с тези образи в главата не знам дали съм наред. Образи, моменти и сълзи обърнати в писмени, ти откриваш себе си в тези няколко истини. | |
|
| |
Christine Joe Слънчоглед
Брой мнения : 465 Join date : 06.09.2008 Age : 29 Местожителство : На границата на фантазията и реалността
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пет Мар 27, 2009 11:24 pm | |
| I'll always see your face The one that got away
.-. бла,заради спомени .-. | |
|
| |
Fallen Angel Тотално Агресивен
Брой мнения : 226 Join date : 08.09.2008 Age : 29 Местожителство : moon..
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пет Мар 27, 2009 11:29 pm | |
| Niksan - Sex
Ани е виновна. (rofl) | |
|
| |
hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Съб Мар 28, 2009 11:27 am | |
| GAMMA RAY - HEAVY METAL UNIVERSE | |
|
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Сря Апр 01, 2009 7:46 pm | |
| No one Cares Nobody's wrong, No one see I'm not so strong
I just need to be around you, I'm lost without you You are so special,
Goodbye you all, Goodbye my friend So goodbye my baby
.. :] | |
|
| |
Midnight sun Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 691 Join date : 06.09.2008 Age : 33 Местожителство : scandinavia
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Чет Апр 02, 2009 5:34 pm | |
| Bruce Dickinson - Jerusalem не, не съм се побъркала да я слушам, но гледах разни филми сутринта и си я пях ... толкова прекрасно нещо <3 | |
|
| |
Angie Тотално Агресивен
Брой мнения : 318 Join date : 28.09.2008 Age : 30 Местожителство : Малкия свят на малките хора
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Съб Апр 04, 2009 5:53 pm | |
| There is no pain, you are receding A distant ship's smoke on the horizon You are only coming through in waves Your lips move but I can't hear what you're saying When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons
Now I've got that feeling once again I can't explain, you would not understand This is not how I am I have become comfortably numb
да. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пон Апр 06, 2009 10:37 pm | |
| Всеки казва "Да, познавам я, срещал съм я често из града, ходи тук и там понякога, слушал съм я, тя е раперка"
Може ли поне за малко да остана себе си? Уж познаваш ме, кажи им, как се чувствам, говори. Ако можеше да видиш само света през мойте очи, твоят свят ще е различен, погледни се отстрани.
Ти им казваш, че познаваш ме, но не знаеш нищо за мен- как си лягам, как се будя, как се чувствам и сънувам ли.
Може ли поне за малко да остана себе си? Уж познаваш ме, кажи им, как се чувствам, говори. И ако можеше да видиш само света през мойте очи, твоят свят ще е различен, погледни се отстрани. И ако можеше да видиш само света през мойте очи, твоят свят ще е различен и изпълнен със лъчи. | |
|
| |
Nels Невменяем съм
| |
| |
Midnight sun Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 691 Join date : 06.09.2008 Age : 33 Местожителство : scandinavia
| |
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Нед Апр 12, 2009 9:33 am | |
| bon jovi - born to be my baby | |
|
| |
Judith Агресивен
Брой мнения : 35 Join date : 11.04.2009 Age : 31 Местожителство : Pet Shop of Horrors
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Нед Апр 12, 2009 5:57 pm | |
| Strawberry Swing на Coldplay. Не съм фенка на Coldplay, но в тази песен има нещо магическо:}
Now the sky could be blue I don't mind Without you it's a waste of time Could be blue I don’t mind Without you it’s a waste of time
| |
|
| |
Christine Joe Слънчоглед
Брой мнения : 465 Join date : 06.09.2008 Age : 29 Местожителство : На границата на фантазията и реалността
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Чет Апр 16, 2009 9:12 pm | |
| But there is no more time for lies 'Cause I see sunset in your eyes
защотооо...защото не знам,в сдух състояние съм и..слушам пускет долс =D но да,това е :/ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пон Апр 20, 2009 4:16 pm | |
| Вечната песен... мхм Иска ми се да избягам от панелките не искам да гледам вече на дилъра сделките Иска ми се брато моите деца да не живеят, както аз живях в лайна Писна ми да гледам вече само кисели дупета Парите стигат за малко хляб и амфета измислиха ни много лошо братле В лайната са бандита, политика и всяко ченге. Колко години по улиците виждам само сенки. Дебелаците искат, разбери, да сме с наведени глави. Колко млади хора се превърнаха в зомбита. Всеки ден пред блока венци и мерцедеси комбита. Черна забрадка, сълза в очите на майката. Истината, братле, е че ние сме утайката. Видях ада, искам да видя рая. Писна ми, братле, и не мога вече да трая.
Всяка руса мацка с големи очила се изживява като чалга звезда Минерална вода, хляб и амфети надувки с пари на заем взети
Говорим за системата, говорим за схемата Едни и същи хора, една и съща е темата Виктори Силвър цигари също като моите Пия и вземам неща също като твоите Едни и същи боклуци, но с различни прически Полвината са от ЦСКА, а другите от Левски Минерална вода и 20-ка в джоба, мислиш, че си cool но в крайна сметка си оставаш същият цървул И всички разбират от всичко, слушай пичко Тъпите путки духат на дебелия чичко Такъв е филма братле, в който живеем Пием пушим чукаме и после го пеем говоря истината, а тя е долна - всеки има нужда от хляб, амфети, курви, музика болна Отново сме на ръба на скалата Крачка напред и добре дошли в лайната
Аз летя надолу в пропастта, надолу в пропастта, надолу в пропастта Аз летя с хляб и амфети хляб хляб и амфети хляб хляб и амфети | |
|
| |
|Sun's.smile| Невменяем съм
Брой мнения : 950 Join date : 04.09.2008 Местожителство : На перваза
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Вто Апр 21, 2009 2:57 pm | |
| Suddenly I See - KT Tunstall
"Suddenly I see (Suddenly I see) This is what I wanna be Suddenly I see (Suddenly I see) Why the hell it means so much to me "
| |
|
| |
Nels Невменяем съм
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Вто Апр 21, 2009 6:27 pm | |
| I love you, baby, And if it's quite alright, I need you, baby, To warm a lonely night. I love you, baby. Trust in me when I say: Oh, pretty baby, Don't bring me down, I pray. Oh, pretty baby, now that I found you, stay And let me love you, baby. Let me love you. <3 | |
|
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Сря Апр 29, 2009 9:34 pm | |
| Remember those walls I built Well baby they're tumbling down And they didn't even put up a fight They didn't even make a sound I found a way to let you in But I never really had a doubt Standing in the light of your halo I got my angel now
It's like I've been awakened Every rule I had you breaking It's the risk that I'm taking I ain't never gonna shut you out
Everywhere I'm looking now I'm surrounded by your embrace Baby I can see your halo You know you're my saving grace You're everything I need and more It's written all over your face Baby I can feel your halo Pray it won't fade away | |
|
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Сря Апр 29, 2009 9:37 pm | |
| Искам те, когато съм с приятели. Искам те в трептяща тишина. Искам те, загледана в очите ти. Искам те, когато си далеч.
Търся те във всичко на света. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Чет Апр 30, 2009 2:38 pm | |
| Everything you gave to me. Take away this pain that you gave to me I assume these scars remain with me but till she pull me back and made me bleed. Transforming light to dark I'm a rip this motherfucking life apart slice my heart and stab my eyes shoot me in the face tonight.
So take me away I cant take my eyes off of you. and everyday im like this you always leave me like this but i dont wanna die yet so take me away
So just kill me girl you take my life away my heart is bleeding, believing you turn my night to day So take this pain away and just shoot me cos i feel so much better when i was losing
Another day has passed me by as i am holding you i feel the pressure release from your soul before you do ? cos i cant take this more feelings will not let go of you and dont you lie cos you killed me inside you know its true and i dont wanna die dont die
and everyday im like this you always leave me like this but i dont wanna die yet so take me away
so just kill me girl , take my life away my heart is bleeding , believing you turn my night to day so take this pain away just shoot me cos i felt so much better when i was losing | |
|
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Чет Апр 30, 2009 6:52 pm | |
| If someone said three years from now You'd be long gone I'd stand up and punch them out Cause they're all wrong I wish I could touch you again I wish I could still call you a friend I'll keep you locked in my head Until we meet again And I won't forget you my friend What happened
не бих могла да го кажа по-точно xD | |
|
| |
Fantageroiche Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 555 Join date : 01.05.2009 Age : 34 Местожителство : Русе, България
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пет Май 01, 2009 12:13 pm | |
| Oasis - Wonderwall
And all the roads we have to walk along are winding And all the lights that lead us there are blinding There are many things that I would Like to say to you I don't know how
Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall | |
|
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пет Май 01, 2009 6:44 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Песен на деня ти | |
| |
|