| Песен на деня ти | |
|
+25heart-shaped box shlqpi Broken Beautiful Mind Luni4ka Ninsey ~Violet~ EtNieS Ecliptica` Angie cigaretta Inna. Christine Joe ~yellow~bunny~ anette missjohnnysmoker Nels Bluecloak mo.rka Joker Midnight sun Lilly. |Sun's.smile| hurricane drunk Lunatic 29 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Lunatic heart beat double time
Брой мнения : 1810 Join date : 03.09.2008 Местожителство : midnight boom
| |
| |
hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Нед Окт 12, 2008 12:47 pm | |
| We're all living in Amerika Amerika ist wunderbar We're all living in Amerika Amerika Amerika
Rammstein - Amerika.
Полудявам :jump:
Не може да не я харесва човек :х. Не обичам немски :yeah: , но пък песентаааа :glad: | |
|
| |
|Sun's.smile| Невменяем съм
Брой мнения : 950 Join date : 04.09.2008 Местожителство : На перваза
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Нед Окт 12, 2008 1:20 pm | |
| Depeche Mode › Personal Jesus
Your own personal jesus Someone to hear your prayers Someone who cares Your own personal jesus Someone to hear your prayers Someone whos there...
...Reach out and touch faith.....
Това попринцип е моята песен... А за денят е защото снощи говорихме с наще на тема Биографията на Христос и такива работи и аз се опитах да им обясня АЗ в какво вярвам... Е не можах съвсем, но този текс доста точно го описва. | |
|
| |
Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пон Окт 13, 2008 5:32 pm | |
| Pink -- Dear Mr.President
How do you sleep while the rest of us cry? How do you dream when a mother has no chance to say goodbye? How do you walk with your head held high? Can you even look me in the eye And tell me why?
Dear Mr. President, Were you a lonely boy? Are you a lonely boy? Are you a lonely boy? How can you say No child is left behind? We're not dumb and we're not blind. They're all sitting in your cells While you pave the road to hell
Прекалено много неща ми припомни за днес.Прекалено много за него[не за президента ! xD] Винаги съм свързвала песента с него..дори след тези 2 години. Ии ми липсва. :] | |
|
| |
Midnight sun Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 691 Join date : 06.09.2008 Age : 33 Местожителство : scandinavia
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пон Окт 13, 2008 6:35 pm | |
| Norther - Everything Защо ли, ами защото обичам Нордър, обичам конкретната песен, текста й, атмосферата, начина, по който се връзва с мен...
You were everything in my heart and my heart will go on without you | |
|
| |
Joker coldplayer
Брой мнения : 530 Join date : 28.09.2008
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пон Окт 13, 2008 6:55 pm | |
| mr. big - to be with you
hold on, little girl show me what he's done to you stand up, little girl a broken heart can't be that bad
...
wake up, who cares about little boys that talk too much i've seen it all go down your game of love was all rained out
специално заради stand up, little girl, a broken heart can't be that bad и защото самата песен е невероятна, както и изпълнителите (: | |
|
| |
mo.rka Тотално Агресивен
Брой мнения : 206 Join date : 07.10.2008 Age : 30
| |
| |
Bluecloak Ужасно Пасивен
Брой мнения : 119 Join date : 04.09.2008 Age : 28 Местожителство : при Ли, в Каварна!!!
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пон Окт 13, 2008 8:56 pm | |
| Tarja - Minor Heaven
Нямам ни най-малка представа защо точно нея.. просто във второто междучасие започна тя.. и не знам. Не може да се каже че само нея съм слушала, но тя ми се наби в главата. Впрочем, може би защото ми напомня за една адска приятелка дето заминава за Франция тая събота. :/ Тази песен й е любима, но няма да може да я чуе на живо.
Even if nothing I'll become something I've been for all too long. Let me go Minor Heaven.
Let me go Minor Heaven, cause my blood to run. | |
|
| |
Nels Невменяем съм
Брой мнения : 921 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| |
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Вто Окт 14, 2008 4:23 pm | |
| Wintersun - Death and the Healing Защото е уникална Текстът е прекрасен и не искам да описвам чувството, пораждащо се, докато отпивам от чая с водка, а песента се ниже и... Time is the death and the healing Take your last breath, 'cause death is deceiving Time is the past, now and tomorrow Days fly so fast and it leaves me so hollow
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Чет Окт 16, 2008 9:44 pm | |
| Skin... Body... Skin Hahaha Skin... Body... Skin
My name is Melissa And I am sixteen I like to touch your body , I like to lick your skin Don't worry if I am Just a little girl Everything you want I can do more and more
Ахаха,сетих се за нея и сега съм в някакво такова настроение,че не мога да я спра. xD | |
|
| |
missjohnnysmoker Mrs "I partied too hard"
Брой мнения : 781 Join date : 16.10.2008 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Чет Окт 16, 2008 9:53 pm | |
| EveTo, Anany, Niki & Kristiqn - STOP DRUGS PROJECT Просто.. чувството, че аз обичам него ,той обича наркотиците. Хах... иронично! (:
ти го нарани със студените игли и себе си и него нарани тихо, замълчи, къде загуби своите мечти моля те, кажи
до кога питам ще си затваряме очите до кога питам ще си бършеме сълзите до кога по дяволите хора ще се мятат под колите и до кога питам ще вярваме в кавички на добрите колко от 240 трябва да са там колко от тях няма от какво да ги е срам виждаш ли нищетата виждаш ли изобщо нещо зад тъмното стъкло на колата виждаш ли спринцовката долу на земята има ли разлика между политик и дилър вътре във играта там, че единия продава пет грама, а другият - обещания писна ли ви от обещания? на мен ми писна от оправдания и вече не зная на къде да се обърна дали да продължа или по пътя обратно да се върна ................ щастие в един измислен свят сънува под влиянието на тъпата дрога как да и помогна дори да се сетя не мога ................. всеки път да си със ново отражение напълно против наркотиците за младото поколение да няма дори най-малко подобрение да гледаш към спринцовките със отвръщение | |
|
| |
mo.rka Тотално Агресивен
Брой мнения : 206 Join date : 07.10.2008 Age : 30
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пет Окт 17, 2008 6:58 pm | |
| Ние сме волни Остава
Ние сме волни. Красиви птици без крила. Ние сме болни. Умираме преди смърта.
Ние сме млади. Свежи,силни - докога? Ние сме горди. Боли,но въпреки това.
Невероятна песен. Днес се чувствах точно така. (: | |
|
| |
hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пет Окт 17, 2008 8:02 pm | |
| Pain - Bye / Die ;x | |
|
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пет Окт 17, 2008 8:20 pm | |
| I wanted you to know I love the way you laugh I wanna hold you high and steal your pain away I keep your photograph, I know it serves me well I wanna hold you high and steal your pain
'Cause I'm broken when I'm open And I don't feel like I am strong enough 'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away
Защото не мога. :] | |
|
| |
Joker coldplayer
Брой мнения : 530 Join date : 28.09.2008
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пет Окт 17, 2008 8:42 pm | |
| mr. big - shine
защото Ерик има красива усмивка, де. (: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Съб Окт 18, 2008 1:54 pm | |
| Lord, you mean the world to me Before I was born you chose me You always hear me when Im calling Even catch me when Im falling Youre the closest one to me I surrender all to thee I want the whole wide world to see That weve always been and well always be Best friends
Защото в момента тя не издържа. | |
|
| |
Nels Невменяем съм
| |
| |
anette Пасивен-Агресивен
Брой мнения : 430 Join date : 28.09.2008
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Съб Окт 18, 2008 9:29 pm | |
| Ben Harper - In the colors Заради снимките най-малкото. Следобеда, изтрещяването ми (самотното ми изтрещяване xD) | |
|
| |
~yellow~bunny~ Пасивен-Агресивен
Брой мнения : 350 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| |
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Нед Окт 19, 2008 3:28 pm | |
| slayer - angel of death
писах очерк за концерта и ме хвана носталгия | |
|
| |
Nels Невменяем съм
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пон Окт 20, 2008 9:19 pm | |
| Three Days Grace - I Hate Everything About You
I hate everything about you Why do I love you You hate everything about me Why do you love me
може би е станала нещо като песента на компанията. | |
|
| |
missjohnnysmoker Mrs "I partied too hard"
Брой мнения : 781 Join date : 16.10.2008 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пон Окт 20, 2008 9:32 pm | |
| Wosh MC - Прости
Простете ми, но отново ще затворя очи и ще отида там, където е тя. Света ми се обърна, прости, но обърна се света... | |
|
| |
Bluecloak Ужасно Пасивен
Брой мнения : 119 Join date : 04.09.2008 Age : 28 Местожителство : при Ли, в Каварна!!!
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Вто Окт 21, 2008 8:24 pm | |
| manowar-warriors of the world nightwish-fantasmic просто зациклих на тях.. е, не само ня тях. обаче главно тях слушам. << | |
|
| |
|Sun's.smile| Невменяем съм
Брой мнения : 950 Join date : 04.09.2008 Местожителство : На перваза
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Вто Окт 21, 2008 9:30 pm | |
| Smashmouth - Allstar
Не мога да си избия от главата! Страхотна <3 | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Песен на деня ти | |
| |