| Песен на деня ти | |
|
+25heart-shaped box shlqpi Broken Beautiful Mind Luni4ka Ninsey ~Violet~ EtNieS Ecliptica` Angie cigaretta Inna. Christine Joe ~yellow~bunny~ anette missjohnnysmoker Nels Bluecloak mo.rka Joker Midnight sun Lilly. |Sun's.smile| hurricane drunk Lunatic 29 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
|Sun's.smile| Невменяем съм
Брой мнения : 950 Join date : 04.09.2008 Местожителство : На перваза
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Чет Яну 01, 2009 3:58 pm | |
| | |
|
| |
hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Чет Яну 01, 2009 4:03 pm | |
| - |Sun's.smile| написа:
- Godsmack - I stand alone
същото!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Чет Яну 01, 2009 4:04 pm | |
| Static - X - The Only /давам на препратки/ | |
|
| |
EtNieS Агресивен
Брой мнения : 23 Join date : 02.01.2009 Age : 32 Местожителство : Bloodflowers Street
| |
| |
Midnight sun Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 691 Join date : 06.09.2008 Age : 33 Местожителство : scandinavia
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пет Яну 02, 2009 2:52 pm | |
| | |
|
| |
Nels Невменяем съм
Брой мнения : 921 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пет Яну 02, 2009 3:09 pm | |
| Sugababes - Too Lost In You
Baby, I'm too lost in you Caught in you Lost in everything about you So deep, I can't sleep I can't think I just think about the things that you do
Love actually <3 | |
|
| |
Lunatic heart beat double time
Брой мнения : 1810 Join date : 03.09.2008 Местожителство : midnight boom
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пет Яну 02, 2009 5:53 pm | |
| - Nels написа:
- Sugababes - Too Lost In You
Baby, I'm too lost in you Caught in you Lost in everything about you So deep, I can't sleep I can't think I just think about the things that you do
Love actually <3 Изобщо няма връзка с това как се чувствам в момента, но просто не мога да я спра. <3 | |
|
| |
Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пет Яну 02, 2009 7:55 pm | |
| - Lilly. написа:
- Завинаги!
Можехме и да не спим, за да си кажем още пъти обичам те и слънце мое или просто да мълчим. Сега къде да търся сили всичко да изтрия!? Завинаги!
Сами по своя път днес ще тръгнем – вече друг ще е светът... Както и да е, но знай, че нищо няма да ме спре да те обичам - завинаги!
Завинаги! Каквото и да ни дели ще бъдеш моето момиче, за което дишам. Животът е такъв, нали? Със друг си ти, а аз със друга. Просто те загубих - завинаги!
Борис Солтарийски -- Завинаги
Прекраснапрекраснапрекрасна.Много красива и истинска песен.. :] Айде пак xD | |
|
| |
~Violet~ Агресивен
Брой мнения : 32 Join date : 09.09.2008
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Съб Яну 03, 2009 1:51 am | |
| Fall Out Boy- Sugar, we're going down
We're going down, down in an earlier round And Sugar, we're going down swinging I'll be your number one with a bullet A loaded God complex, cock it and pull it
Бях на ледената и точно когато реших че е ужасно студено започнах да си тананикам тази песен и всичко се оправи.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Съб Яну 03, 2009 6:12 pm | |
| When we first met I never felt something so strong You were like my lover and my best friend And now my heart's dead I feel so empty and hollow ----- And I'll never give myself to another the way I gave it to you You don't even recognize the ways you hurt me, do you? It's gonna take a miracle to bring me back And you're the one to blame And now I feel like....oh! You're the reason why I'm thinking I don't wanna smoke on these cigarettes no more I guess that's what I get for wishful thinking Should've never let you enter my door ----- 'Cause anytime that you needed me I'd be there It's like you were my favorite drug The only problem is that you was using me In a different way than I was using you But now that I know it's not meant to be I gotta go, I gotta wean myself off of you
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Съб Яну 03, 2009 6:40 pm | |
| |
Everything that I believe is fading I stand alone Inside I stand alone And now its my time (now its my time) It's my time to dream (my time to dream) Dream of the sky (dream of the sky)
Godsmack - I stand alone
|
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Съб Яну 03, 2009 9:54 pm | |
| My tortures with your endless mourn To my kneels you crawl Your liveless body staying forlorn I'll find another soul Running away, every plan of escape I will break For blood I lust On souls I feed for my power to retake Простотии, в главата ми е цял ден | |
|
| |
Christine Joe Слънчоглед
Брой мнения : 465 Join date : 06.09.2008 Age : 29 Местожителство : На границата на фантазията и реалността
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Сря Яну 07, 2009 11:34 pm | |
| Tiziano Ferro - Ed Ero Contentissimo
Ed ero contentissimo in ritardo sotto casa ed io che ti aspettavo Stringimi la mano e poi partiamo… in fondo eri contentissima quando guardando Amsterdam non ti importava Della pioggia che cadeva…
<33 адски добре ми звучи:] | |
|
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пет Яну 09, 2009 4:46 pm | |
| Rape me Rape me, my friend Rape me Rape me again
I'm not the only one, Aaah I'm not the only one, Aaah
Hate me Do it and do it again Waste me Rape me, my friend
My favorite inside source I'll kiss your open sores I Appreciate your concern You're gonna stink and burn
Последната промяна е направена от Lilly. на Пет Мар 13, 2009 9:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
missjohnnysmoker Mrs "I partied too hard"
Брой мнения : 781 Join date : 16.10.2008 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пет Яну 09, 2009 10:19 pm | |
| I've always been the kind of girl That hid my face So afraid to tell the world What I've got to say But I have this dream Right inside of me I'm gonna let it show, it's time To let you know
This is real, this is me I'm exactly where I'm supposed to be, now Gonna let the light, shine on me Now I've found, who I am There's no way to hold it in No more hiding who I want to be This is me
Do you know what it's like To feel so in the dark To dream about a life Where you're the shining star Even though it seems Like it's too far away I have to believe in myself It's the only way | |
|
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пон Яну 12, 2009 1:19 pm | |
| Колко ги навърши айде стига де, тия години кой ще ти даде? Луд като за трима - все такъв те знам, повече от 20 няма да ти дам! Оп - са,оп - са,оп - са!
А наздраве за рожденника, чашите до дъно,а така! Сто години здрав,сто години прав, на веселба да носи все така! А наздраве за рожденника, а наздраве и за нас сега! Като най - сме зле,ей така да сме, пълна маса,смях и музика!
Давай да събудим всички във града, веднъж годишно имаш ЧРД, още малко ноти в чашата налей време е за оп - са,я ни то изпей! Оп - са,оп - са,оп - са!
Дебилна еее xDDDDDDDD циците ми -.- | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Пон Яну 12, 2009 8:02 pm | |
| - |Sun's.smile| написа:
- Lilly. написа:
А наздраве за рожденника,
А наздраве
Ще те черпя ! xD | |
|
| |
mo.rka Тотално Агресивен
Брой мнения : 206 Join date : 07.10.2008 Age : 30
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Вто Яну 13, 2009 5:55 pm | |
| - mo.rka написа:
- Паралелен свят
Остава
Не съм в лошо настроение,макар че самата песен малко ме натъжи.Просто си я пуснах,защото скоро не го бях правила и сега не мога да я спра. | |
|
| |
Ecliptica` Ужасно Пасивен
Брой мнения : 156 Join date : 22.09.2008 Age : 31 Местожителство : The Six Duchies
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Чет Яну 15, 2009 7:49 pm | |
| People are strange when you're a stranger, Faces look ugly when you're alone. Women seem wicked when you're unwanted, Streets are uneven when you're down.
When you're strange Faces come out of the rain. When you're strange No one remembers your name When you're strange, When you're strange, When you're strange.
The Doors - People are strange (: Тотално съм пристрастена към нея^^ Само това си тананикам последните 3-4 дни ;р | |
|
| |
Ninsey Ужасно Пасивен
Брой мнения : 121 Join date : 04.09.2008
| |
| |
Luni4ka Агресивен
Брой мнения : 62 Join date : 15.01.2009 Age : 33 Местожителство : Lazy Town
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Съб Яну 17, 2009 2:36 pm | |
| - Depeche Mode - It`s no good
Gonna take my time I have all the time in the world To make you mine It is written in the stars above Песен точно за днес... personal story bla... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Съб Яну 17, 2009 4:05 pm | |
| Sane ft. ASA - Ред на мисли първия куплет is <3
Някой показват любовта в роман, а аз във стих Разбиха ми сърцето, но малка част във тебе скрих На въпроса дали те обичам ще ти отговоря със въпрос Успях ли между мен и тебе да издигна мост Колко е нужно за да споделиш моето щастие Живота си е твой до последното причастие Спомняй си, мечтай, но живей във настояще От нас зависи да запалим, туй що не гасне Ако не е любов, тогава какво към теб ме тласна Без въпроси, дете съм не искам да порасна Признавам си, страх ме е да не те изгубя Проклети кошмари ме гонят във съня ми, пак се будя Да, вече друго е, не е както в самото начало Тегля чертата и сякаш времето ни е предало Друго е, няма нищо странно и нелогично Просто всичко вече между нас е прекалено лично
Аз идвам и те питам прекалено лично Знам, че ще прозвучи егоистично И тръгнал в този ред на мисли Искам да те питам направо - със други спиш ли?
Всеки ден минал без теб не се чувствам човек, не се чувствам наред, усещам го като век...
Вървя напред в този ред на мисли, искам да те попитам - със други спиш ли? Не, не казвай, тихо, не се смей иронично, както казва Анани - вече прекалено лично... Аз опитах да чувствам, опитах да живея, опитах и други неща, със които не се гордея, опитах хиляди причини да бъда със тебе, абстрахирайки се, че тя нещо ще ми вземе. Виж, гледам те и не те разбирам, това, че ти, той, там, не искам да асимилирам. Какво? Искаш да ти кажа, че всичко е наред. Не мога да съм вече, бате, същия човек! Унищожих себе си за да бъда със теб, с тези образи в главата не знам дали съм наред. Образи, моменти и сълзи обърнати в писмени, ти откриваш себе си в тези няколко истини. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Песен на деня ти Вто Яну 20, 2009 9:42 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |