| Welcome to my life | |
|
+8~yellow~bunny~ anette Joker Christine Joe hurricane drunk Nels |Sun's.smile| Lilly. 12 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| Заглавие: Welcome to my life Нед Сеп 07, 2008 2:13 am | |
| Мм да видим..Светослава,15,от Плевен. (: Името ми е прекалено дълго затова рядко се представям с него – за по кратко Светлето. :] или само Св. (: Обичам да говоря за себе си [хаха],на моменти чак се мисля за самовлюбена ;? Пристрастрена съм към натуралния шоколад и сок зелен ябълка.Мразя ягоди и топли цветове.Обичам летните бури..с проливен дъжд и светкавици.Обичам дъжд,да.Обичам студено време,което автоматично прави зимата любимият ми сезон. Рисувам.От доста време.Печелила съм награди,нищо съществено,има още какво да се желае..и танцувам,да.Модерен балет. :] Тренирала съм 6 години художествена гимнастика.Уча немски и го обожавам.Искам да следвам в чужбина.По възможност Англия или Германия. (: Всъщност искам много неща,повечето,за жалост,едва ли ще постигна.Искам да стана принцеса.Харесвам Бербатов (: И Хийт Леджър. Обожавам Дюма..цялото творчество.Лесно се привързвам,но адски трудно се доверявам.Саркастична съм,на моменти повече от колкото ми се иска. (: Обичам криминалните истории..Еркюл Поаро. ^^ Обичам купоните…много.Мечтаех да стана журналист,сега по скоро съм на вълна Туризъм. (: Не познавам никой от форума освен Миш,така чее питайте. ^^ | |
|
| |
|Sun's.smile| Невменяем съм
Брой мнения : 950 Join date : 04.09.2008 Местожителство : На перваза
| Заглавие: Re: Welcome to my life Нед Сеп 07, 2008 1:14 pm | |
| Откзала ли се от гимнастиката? Аз тренирах преди... Ъм да те питам какво искаш да следваш, Ако хванеш молив и лист какво първо би надраскала? Аа и да покажеш някоя картина...ако може. | |
|
| |
Nels Невменяем съм
Брой мнения : 921 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| |
| |
hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| Заглавие: Re: Welcome to my life Нед Сеп 07, 2008 1:49 pm | |
| Казваш, че лесно се привързваш, а трудно доверяваш. Не мислиш ли, че без доверие човек трудно би се привързал ? Какво разбираш по думата ''привързване''? Обичаш ли да се гушкаш в някого ? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Welcome to my life Нед Сеп 07, 2008 3:53 pm | |
| Отказах се от гимнастиката,да.Трябваше да замина да живея и уча в София с цялата група,а аз явно не съм била готова. (: Но обичах гимнастиката..особено съчетанията с лента.Още я обичам всъщност. (: Какво искам да следвам?Журналистиката още е вариант,но клоня повече към Международен Туризъм/Връзки с обществеността или нещо такова. :] Медицицата също е опция,но това е по-скоро мания покрай сериалите. Точно в този момент бих нарисувала сърце..в такъв период съм. ^^ И да,привързвам се лесно,но пак нещо ми пречи да се открия.Не знам защо,май съм прекалено затворена в себе си,но просто не мога да се доверя изцяло.И го смятам за минус.Голям. (: И съм привързана към хората,които държа,които обичам.Май по-точно беше да кажа,че съм лесно влюбчива.. (: И обичам да се гушкам. ^^ Любимата ми дума е 'Paprikaschoten'.А ако не се занимавах с модерен балет,вероятно щеше да е хип хоп или изобщо някакви танци.. :] По-късно ще кача някоя рисунка. ^^ | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Welcome to my life Нед Сеп 07, 2008 4:13 pm | |
| Мечтая постоянно. Bosson - One in a milion ^^ :]]] А извънземно...да. xD От тези зелените с антентиките..винаги съм ги намирала за крайно симпатични. ^^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Welcome to my life Съб Сеп 13, 2008 8:33 pm | |
| Часкаме рисунката още...
И още за докато качваш:
С какво обичаш да рисуваш най - много? Какво мислиш за мангата? Гледаш ли анимета ^^^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Welcome to my life Съб Сеп 13, 2008 8:39 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Welcome to my life Съб Сеп 13, 2008 9:04 pm | |
| Elfen Lied май съм го гледала,но ми беше леко кърваво о.О или го бъркам с друго аниме. xD Обичам драми.^^ И романтични комедии.Обичам да плача на филми.Загасям всичко,взимам нещо за ядене [xD]и няколко възглавници и нападам поредния филм. Предпочитам да се смея..май понякога се смея прекалено. :\ Започвам да се хиля на нещо,без даже да знам на какво,и не мога да спра.Но плача.Често. (: А емотата,хах..не знам досадно ми е това,че полагат толкова грижа за външния си вид,само и само да изглеждат сякаш въобще не се интересуват от него.Те са си избрали да живеят в отчаяние и периодично рязане на вени.Може и да бъркам,но такива са наблюденията ми над познати.и.не.до.там.познати емота.Но като цяло са ми безразлични .. емота/сийнове/пънкари/хипари..кой както се харесва. :Р | |
|
| |
Christine Joe Слънчоглед
Брой мнения : 465 Join date : 06.09.2008 Age : 29 Местожителство : На границата на фантазията и реалността
| |
| |
| Заглавие: Re: Welcome to my life Пет Окт 03, 2008 12:50 pm | |
| Повече от хората,които ме познават то доста време[и под доста време имам предвид 8-9-10 години]ме наричаха така близо 3-4 години.След това дойде Кремена,но това е друга тема.Не понасях някой да ми вика Съни и изобщо не разбирах какво толкова общо има с името ми о.О Съни,Сънчо,Съничка и всякакви производни..адски ме дразнеха,а сега ме радват.Ии ми е мъчно,че вече не ме наричат така :Р
Едит:имах и котка,която се казваше Съни,лол. | |
|
| |
Joker coldplayer
Брой мнения : 530 Join date : 28.09.2008
| Заглавие: Re: Welcome to my life Пет Окт 03, 2008 1:18 pm | |
| кое качество цениш най - много у хората? ^^
бтв, хипитата къртим, тихо :Р | |
|
| |
anette Пасивен-Агресивен
Брой мнения : 430 Join date : 28.09.2008
| Заглавие: Re: Welcome to my life Пет Окт 03, 2008 8:04 pm | |
| - Brin написа:
Любимата ми дума е 'Paprikaschoten'. Хаааааааааааа! Защо никога не си ми казвала, че рисуваш? :О | |
|
| |
| Заглавие: Re: Welcome to my life Съб Окт 04, 2008 7:17 pm | |
| @Надето:Обичам хора със самочувствие.Стига то да е с покритие,разбира се.Хора,които знаят какво могат и знаят,и не се притесняват да го заявят.Амбициозни хора,с някаква цел в живота.И с чувство за хумор. ^^ Важно е някой да ме разсмива. xDНе знам като цяло някакво точно определено качество,което търся..или някакъв конкретен тип човек.[Да Вики! {}]
@Ани:Чушки forever xD Трябва да се считаш за лично отговорна за любовта ми към чушките.Ии не съм ти казала и аз не знам защо ;? Не е ставало дума. | |
|
| |
~yellow~bunny~ Пасивен-Агресивен
Брой мнения : 350 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| |
| |
| Заглавие: Re: Welcome to my life Съб Окт 04, 2008 8:04 pm | |
| ~Нещото, което най-много харесваш в себе си е...? - очите..бла. ~А, което най-малко харесваш? Мързел съм.И егоист.Голям. :Р ~Смяташ ли, че момче и момиче могат да бъдат САМО приятели?Защо?Дадада ^^ Бях го казала и в темата за приятелството.Най-малкото,защото човекът на когот имам най-голямо доверие е момче.Защото като цяло смятам момчетата за по-добри приятели.. а имам доста приятели момчета,с които не сме били нито ще бъдем нещо повече от приятели. ~Освен рисуването, някакво друго голямо хоби? Танците. ~За теб животът е: по-скоро БЯЛ или по-скоро ЧЕРЕН? Защо? Сив :Р Grey's anatomy. xD Не знам именно този сериал ме накара да се замисля и ми показа,че животът никога не е само бял или черен.За мен си е сив,дам. ^^ ~Има ли я истинската любов? Естествено ~Какво мислиш за Парижжж xD? Мм,имам братовчеди там.Очертава се лятото да съм там. И като завършек: Опиши се с пет думи... =) Няма начин просто.Най-малкото,че не знам даже с какво да започна..някой друг трябва да ме опише ;? | |
|
| |
missjohnnysmoker Mrs "I partied too hard"
Брой мнения : 781 Join date : 16.10.2008 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Welcome to my life Чет Окт 16, 2008 10:08 pm | |
| Обичам теееее {} И моя въпрос: А ти обичаш ли ме? :Р | |
|
| |
| Заглавие: Re: Welcome to my life Чет Окт 16, 2008 10:11 pm | |
| А аз си мислех,че ще ме питаш нещо от сорта на 'Защо мразиш Релакс-а' xD
Обичааааааааам тееее ^^ {} | |
|
| |
| Заглавие: Re: Welcome to my life Чет Окт 16, 2008 10:16 pm | |
| А защо мразиш Релакса? ;Р | |
|
| |
| Заглавие: Re: Welcome to my life Чет Окт 16, 2008 10:46 pm | |
| Мразя да се засичам с разни хора по заведения. :\ Мразя такъв сорт заведения където всички 15-16-17 ходят да се изпонапият,защото само там им дават алкохол в промишлено количество.Казабланка е изключение. :Р Ии да,мразя Релакс-а. xD А и е в 9та.Как да не го мрази човек ? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Welcome to my life Чет Окт 16, 2008 11:26 pm | |
| Аааа ти го изкара егати противното... виж що тряя ОБИЧАШ релакса! 1. Ходим на женски събирания! 2. Не срещаме никой познат! 3. Срещаме много хубави момченца. :Р 4. Коктейлите са яки 5. Музиката също 6. Сепаретата са ОГРОМНИ и защото е Релакс-а | |
|
| |
| Заглавие: Re: Welcome to my life Пет Окт 17, 2008 12:08 am | |
| Срещаме Йо & компания.nice. Хубави е силна дума..като изключим тях. :Р Коктейлите навсякъде са яки,а сепаретата не ме греят. xD | |
|
| |
Inna. Пасивен-Агресивен
Брой мнения : 386 Join date : 21.09.2008 Age : 31 Местожителство : Плевен
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Welcome to my life | |
| |
|
| |
| Welcome to my life | |