| Последното нещо, което гледахте..? | |
|
+36Androgyny HelterSkelter Nikki Jimmy Acoustic Fantageroiche Brutality. Sugarbloodsucker Catsong El manana heart-shaped box cut.my.hair Broken Beautiful Mind Rainbow Christine Joe Fallen Angel missjohnnysmoker Scarlett anette flood 4ever Moriline Angie Ecliptica` mo.rka Inna. Joker Midnight sun ~yellow~bunny~ Bluecloak Ninsey Nels wabbit hurricane drunk |Sun's.smile| Lilly. Lunatic 40 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Дек 13, 2008 9:29 pm | |
| Wild child/Калпазанка
- Цитат :
- Току що го гледах и чесно казано не очаквах да ми хареса толкова. (:
Наистина ме накара да се замисля.И реших да си направя косата като Попи xD Така де,с удоволствие бих го гледала пак (: А и винаги съм си мечтала да уча в такова училище.Англия ♥ | |
|
| |
Nels Невменяем съм
Брой мнения : 921 Join date : 05.09.2008 Age : 31
| |
| |
hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Дек 14, 2008 12:30 am | |
| | |
|
| |
Lunatic heart beat double time
Брой мнения : 1810 Join date : 03.09.2008 Местожителство : midnight boom
| |
| |
Nels Невменяем съм
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Дек 14, 2008 10:24 pm | |
| догледах "Училищен мюзикъл 2". песните бяха хубави. Раян също. и Шарпей. другото беше боза! | |
|
| |
Ecliptica` Ужасно Пасивен
Брой мнения : 156 Join date : 22.09.2008 Age : 31 Местожителство : The Six Duchies
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Дек 14, 2008 10:26 pm | |
| ^^ И аз Charlie and the Chocolate Factory. (: Страшно хубав е! | |
|
| |
wabbit chocoleptic
Брой мнения : 128 Join date : 05.09.2008 Age : 32 Местожителство : whatever tomorrow brings, I'll be there..
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Дек 14, 2008 10:29 pm | |
| Star Wars I и II вчера > сега се каня да гледам III, но нещо май ще го оставим за утре иначе беше хубаво да си припомня колко много обичам комбинацията Портман + Кристенсен :Р и изобщо целите филми с всичките им антични ефекти | |
|
| |
Joker coldplayer
Брой мнения : 530 Join date : 28.09.2008
| |
| |
Midnight sun Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 691 Join date : 06.09.2008 Age : 33 Местожителство : scandinavia
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Дек 15, 2008 9:02 pm | |
| Тъпата комедия вечерта по бТВ. Адски тъпа беше, но умрях от смях. Имах нужда от нещо такова ^^^^ - Цитат :
- - Мамо, защо всяка сутрин ме водиш на училище по хавлия?
- Защото директорът побеснява, ако съм гола. | |
|
| |
wabbit chocoleptic
Брой мнения : 128 Join date : 05.09.2008 Age : 32 Местожителство : whatever tomorrow brings, I'll be there..
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Дек 15, 2008 9:07 pm | |
| Star Wars. The Clone Wars много ми хареса, приятно филмче няма почти нищо общо с оригинала, но въпреки това хубаво само Падме ми липсваше, но се появи накрая колкото да ми оправи настроението ^^^ | |
|
| |
Moriline Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 636 Join date : 14.12.2008 Age : 32 Местожителство : Вселена от акварел
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Дек 15, 2008 9:21 pm | |
| Ааа ти го караш на Стар Уоорс! Аз не съм чела книгите.о.о Но..колкото до филмите..това си е цял период от живота ми със тези Войни. И мисля, че третата част ми е любима..или една от любимите..защото има голямо развитие и беше страшно чакана.. И въобще, частите с Анакин много по ми допадаха от тези със Селяндук..така де, Люк.Там ми липсват някои неща.. Липсва ми старият боен дух на Йода.А Оби, който умира заради Люк!.о.о Харесвах и Джар-Джар.Такъв лигльо.Напомня ми на..много реални персони.. А, сори за флууда и приятни Стар Уорс вечери. | |
|
| |
wabbit chocoleptic
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Дек 15, 2008 9:30 pm | |
| хах, да.. като започна нещо трудно превключвам но някво вчера като гледах тройката и се сдухах заради края.. не че не знаех какво става ама като си на 10 по-трудно го осмисляш :D сега не съм сигурна дали ще издържа следващите части с праисторически роботи и пр.. мисля засега да ги пас-на и да продължа нататък със списъка филми за гледане
и за да не е флъд - току-що си пуснах Лигата на Необикновените и осъзнах че съм го гледала преди, но бегло го помня харесва ми.. засега :) | |
|
| |
Moriline Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 636 Join date : 14.12.2008 Age : 32 Местожителство : Вселена от акварел
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Дек 15, 2008 9:39 pm | |
| Лигата имаше кефещи моменти.Ама не е нищо особено.хД Преценявай си. Леле, аз последно гледах"Да бъдеш Джон Малкович"..егати страхотната противоречива изродщина! Ама наистина"изродщина".Този филм ми напомня на една песен.. | |
|
| |
flood 4ever Ужасно Пасивен
Брой мнения : 109 Join date : 08.09.2008
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Вто Дек 16, 2008 9:46 pm | |
| wild child.. ии 5ти епизод на ugly betty от 3ти сезон.. | |
|
| |
~yellow~bunny~ Пасивен-Агресивен
Брой мнения : 350 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Вто Дек 16, 2008 10:43 pm | |
| Най-сетне гледах Wild Child (чаках субтитрите) и наистина ме очарова! Не е поредната боза^^ И Ема Робъртс много ме радва (: | |
|
| |
flood 4ever Ужасно Пасивен
Брой мнения : 109 Join date : 08.09.2008
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Сря Дек 17, 2008 9:38 pm | |
| ugly betty s3 ep5 ооф глупости.. 6ти епизод | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Сря Дек 17, 2008 11:01 pm | |
| The Golden Compass
От много време се канех да го гледам този филм. И много ми се иска да прочета книгите :] За филма.. не знам, хубав беше, но нещо му липсваше определено. Малко ми напомни за екранизацията на Хари потър и Орденът на феникса. Някак си всичко става прекалено бързо, струва ми се не са изчистени повечето моменти, превъртах някои сцени по няколко пъти, за да мога да разбера нещата, но и сега не можах да си изясня всичко. xD Абе хубав е. Но предполагам, че е можело и по-хубав да бъде. ^^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Чет Дек 18, 2008 10:23 pm | |
| | |
|
| |
Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Дек 19, 2008 7:15 pm | |
| My best friend's girl Очаквах повече. (: | |
|
| |
Nels Невменяем съм
| |
| |
mo.rka Тотално Агресивен
Брой мнения : 206 Join date : 07.10.2008 Age : 30
| |
| |
hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Дек 20, 2008 10:01 pm | |
| Le fabuleux destin d'Amelie Poulain <<<<<<<<<<<<<3 | |
|
| |
wabbit chocoleptic
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Дек 20, 2008 10:06 pm | |
| Almost famous Става за гледане, но на моменти доскучава. Гледала съм и по-добри в жанра. | |
|
| |
Nels Невменяем съм
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Дек 20, 2008 10:10 pm | |
| Camp Rock.
Обичам филми на Дисни. Обичам, обичам, обичам. Предвидими са, лигави са, едни и същи са, но точно затова ги харесвам. Защото спокойно мога да се отпусна и да гледам филма без да се напрягам и да се чудя какво ще стане в следващия момент. "Camp Rock". Не знам защо си мислех, че ще е мюзикъл. И колко се радвах, че не е! Само дето ми липсваше целувката, но...и омд! Ник Джонас...<3 тая косааа...имам слабост към хора с къдрави коси! А героят на Кевин Джонас рулираше!
Jason: Well, I wanted a birdhouse! Nate: And what do you want a birdhouse for? Jason: I wanted to see more birds about... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Дек 20, 2008 10:12 pm | |
| Аз пък като простосмъртните гледах, каквото даваха по тв-то. Така де Мадагаскар :} Корема ме заболя от смях. ^_^ | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? | |
| |
|
| |
| Последното нещо, което гледахте..? | |
|