| Последното нещо, което гледахте..? | |
|
+36Androgyny HelterSkelter Nikki Jimmy Acoustic Fantageroiche Brutality. Sugarbloodsucker Catsong El manana heart-shaped box cut.my.hair Broken Beautiful Mind Rainbow Christine Joe Fallen Angel missjohnnysmoker Scarlett anette flood 4ever Moriline Angie Ecliptica` mo.rka Inna. Joker Midnight sun ~yellow~bunny~ Bluecloak Ninsey Nels wabbit hurricane drunk |Sun's.smile| Lilly. Lunatic 40 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Lunatic heart beat double time
Брой мнения : 1810 Join date : 03.09.2008 Местожителство : midnight boom
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Сря Май 06, 2009 11:08 pm | |
| Мулен Руж и филийки с лютеница. Какво да се прави, сълзлива история. Моят Титаник. :] | |
|
| |
Nels Невменяем съм
Брой мнения : 921 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Чет Май 07, 2009 7:11 pm | |
| "Птиците на Америка" мислех, че ще е комедия, но беше малко странен филм. и...Дженифър Гудуин <3 | |
|
| |
|Sun's.smile| Невменяем съм
Брой мнения : 950 Join date : 04.09.2008 Местожителство : На перваза
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Чет Май 07, 2009 8:26 pm | |
| | |
|
| |
Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Май 10, 2009 12:53 am | |
| grey's anatomy S05E22
прекрасен. :] направо не проумявам как правят толкова силни и добри серии една след друга,но с 5ти сезон сериалът направо надмина себе си. | |
|
| |
Fantageroiche Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 555 Join date : 01.05.2009 Age : 34 Местожителство : Русе, България
| |
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Чет Май 14, 2009 2:30 pm | |
| BBT S02 , ep 15 ( Една от най - уникалните серии... Шелдън се сваля (happy) )
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Чет Май 14, 2009 3:21 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Май 15, 2009 7:46 pm | |
| | |
|
| |
Angie Тотално Агресивен
Брой мнения : 318 Join date : 28.09.2008 Age : 30 Местожителство : Малкия свят на малките хора
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Май 15, 2009 7:49 pm | |
| Angels And Demons
Един прекрасен, прекрасен, невероятен Юън. Накара ме да си спомня колко се потресох, когато разбрах, че е болен от рак. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Май 15, 2009 10:38 pm | |
| Angels & Demons
ще ме извинявате много, но ще си цитирам мнението от Егмонт, не виждам смисъл да се самоинтерпретирам. xD - Lunatic написа:
- Току що се връщам от киното и още ми е съвсем пресен, тъй че да започвам да опявам. xDD
Честно казано, за момента съм много раздвоена, някакви особено противоречиви чувства имам. И работата е там, че просто не трябваше да чета книгата преди филма, а след него. xDD Като цяло всъщност ми хареса, като се абстрахирам от факта, че липсваха неща, които трябваше да са там. :Р Много ме е яд, че боят между Робърт и хашишинът във фонтана изобщо не се състоя(то всъщност и другия го нямаше оО), но не е болка за умиране. И все си мислех, че Робърт най-накрая ще награби Витория и ще има 'Никога не си бил легло с йога, нали?' . Да, ама не. Това вече не им го прощавам. xDD Но определено си имаше и своите моменти. :Р Краят беше доста по-добър от оригиналния, онова летене с платно си беше просто смешно, та хубаво са го измислили във филма. ^^ Ewan беше перфектен, просто няма смисъл да говоря за него.
- Angie написа:
- Най-перфектния лош? <3
мммм^^ Не знам дали само на мен така ми се струва, но изгарянията от клеймата бяха някакви много мижави, просто бях настроена за нещо много по-дълбоко. xD О, и саундтрака много ми харесва. :] Хубав е филмът, да. Много по-добър от Шифъра. :]] Това ми се върти из главата за момента, но определено ми трябва поне още едно гледане, за да си изясня всичко напълно. :] | |
|
| |
Brutality. Агресивен
Брой мнения : 29 Join date : 06.05.2009
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Май 18, 2009 9:43 am | |
| 'Mirrors' и 'Memento' ... първия няма да го коментирам, защото беше тъпичък. хареса ми единствено краят - доста оригинално измислен. вторият е велик! много очарована останах от замисъла и реализацията му. | |
|
| |
Angie Тотално Агресивен
Брой мнения : 318 Join date : 28.09.2008 Age : 30 Местожителство : Малкия свят на малките хора
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Вто Май 19, 2009 1:05 pm | |
| А clockwork orange,за пореден път. Както се каза неведнъж в тая тема, Кубрик е велик. | |
|
| |
Ecliptica` Ужасно Пасивен
Брой мнения : 156 Join date : 22.09.2008 Age : 31 Местожителство : The Six Duchies
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Вто Май 19, 2009 6:35 pm | |
| Pride and Prejudice (: не съм би представяла, че може да ми хареса толкова много^^ когато четох книгата, си представях нещата не много по-различни от това, което видях във филма =) а Кийра е магнетична^^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Вто Май 19, 2009 11:51 pm | |
| Star Trek, 2009
Е, определено си струваше цялото мрънкане, което мрънках да навия някого да дойде с мен. xD Хареса ми наистина много, почти не усетих как се изнизаха двата часа. Много динамичен филм, свеж, постоянно те държи в напрежение. Яки спец ефекти, доволно много забавни моменти. И, о, като Спок запрати Кърк на оная забутана планета, като се появи първото.. ъм, чудовище, изкарах си ангелите от да не казвам къде, беше просто егати стряскащото xD и, така де, :Р | |
|
| |
missjohnnysmoker Mrs "I partied too hard"
Брой мнения : 781 Join date : 16.10.2008 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Май 23, 2009 8:29 pm | |
| - Lilly. написа:
- he's just not that into u
и ми хареса много (: страшен е | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Май 25, 2009 9:10 am | |
| rich kids,never back down,if only,част от center stage 2 и джия ии за финал,както очаквах,сама гледах p.s. I love you,защото другите заспаха xD но беше дъъълга нощ :Р | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Сря Май 27, 2009 6:45 pm | |
| s03e15, House M.D.
прекрасен<3, определено ми е един от любимите :Р | |
|
| |
Joker coldplayer
Брой мнения : 530 Join date : 28.09.2008
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Май 30, 2009 3:28 pm | |
| x-men origins: wolverine. blah. blah. blah. | |
|
| |
Midnight sun Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 691 Join date : 06.09.2008 Age : 33 Местожителство : scandinavia
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Май 30, 2009 5:46 pm | |
| - Joker написа:
- x-men origins: wolverine. blah. blah. blah.
nothing special. ама ми беше интересно. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Май 31, 2009 11:44 pm | |
| клопка толкова отдавна съм го гледала,че чак не помнех как свършва. страхотен филм,много ми хареса..сякаш го гледах за първи път,а беше поне 3ти. актьорския състав няма какво да го коментирам ^^ обожавам края.перфектен. <3 | |
|
| |
Christine Joe Слънчоглед
Брой мнения : 465 Join date : 06.09.2008 Age : 29 Местожителство : На границата на фантазията и реалността
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Юни 05, 2009 8:30 pm | |
| Отново на 17. Матю Периии ^^ <3 доста безсмислен филм наистина, но пък беше забавен ^^ и Заек Ефрон почти ми хареса O.O =D | |
|
| |
Midnight sun Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 691 Join date : 06.09.2008 Age : 33 Местожителство : scandinavia
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Юни 05, 2009 9:43 pm | |
| Форест Гъмп. мноооого любим. ^^^ | |
|
| |
Nels Невменяем съм
Брой мнения : 921 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Юни 07, 2009 10:01 pm | |
| "Приятели" имам кампания за изглеждане на седми сезон и се надявам утре да го свърша и да тегля осми. <3 | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Юни 14, 2009 2:48 am | |
| "Бариерата" по Вежинов. Жестоко съм влюбена ^^^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Юни 14, 2009 11:18 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? | |
| |
|
| |
| Последното нещо, което гледахте..? | |
|