| БЕЗ ПАНИКА | |
|
+9Luni4ka Moriline ~yellow~bunny~ |Sun's.smile| flood 4ever Angie Lilly. Christine Joe Joker 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Christine Joe Слънчоглед
Брой мнения : 465 Join date : 06.09.2008 Age : 29 Местожителство : На границата на фантазията и реалността
| |
| |
Luni4ka Агресивен
Брой мнения : 62 Join date : 15.01.2009 Age : 33 Местожителство : Lazy Town
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Нед Яну 18, 2009 3:56 pm | |
| Обожавам да чета твоите постове. Имаш достра сродно с моето мислене и това страшно ми допада. Киноманията ти - също. Искам да те попитам кой беше първият филм, който те накара да заплачеш от щастие. А кой филм гледа, когато отиде за пръв път на кино? Какво беше мнението ти за него, накара ли те да запомниш този момент? И един банален въпрос - смяташ ли, че компютъра ще измести книгите, така като се вгледаш в бъдещето? (: | |
|
| |
Joker coldplayer
Брой мнения : 530 Join date : 28.09.2008
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Нед Яну 18, 2009 8:07 pm | |
| аргх, не можеш да си представиш колко ме усмихна ^^ - доколкото си спомням, първият филм с такъв ефект върху мен беше "Жега", преди няколко години. най - вече заради последната сцена, нали беше първата им заедно и просто да видя двамата си кино-идоли в толкова силен момент беше направо.. вълшебно. а първата пиеса - "Крал Лир" с Наум Шопов. боготворя Шекспир, както и Шопов. и накрая, когато тръгнаха да се покланят и той застана в средата на сцената.. просто не усещах болката в ръцете си от силното продължително пляскане. разплаках се - буквално, и цяла вечер ме държа това настроение. едновременно тъжно, че свърши прекрасният момент и щастливо, че съм го преживяла. става въпрос и за пиесата, и за "Жега". - първият филм на кино.. мисля, че беше някой от онези екшън-боклуци в стил "Умирай трудно #97", затова не го помня. но пък от малка си ходя редовно на продукции и си спомням, че най - голямото ми разочарование беше "Троя", който гледах на морето. толкова чакане, толкова комари ме изядоха, защото беше на открито, за едното нищо. - реалистично погледнато - да. оптимистично - не. песимистично - вече ги е изместил. аз съм песимист, така че.. (: но чисто персонално - след купуването на DVD-та, най - голямо удоволствие ми е да си купя някоя книга. най - вече Шекспир. но компютрите определено вече до голяма степен изместиха хартиените книги, което е ужасно и до някаква степен необратимо. факт е, че обществото ни деградира, да | |
|
| |
Luni4ka Агресивен
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Нед Яну 18, 2009 9:15 pm | |
| Ще взема да стана маниячка на тема 'задай въпрос' (: Като сме тръгнали така, сега е твой ред: режисьор, сценарист и разбира се актьор и актриса. ИЗброй последните 3 филма, които гледа и им дай оценка от 2-6 (като 2 е най-слабото) | |
|
| |
Joker coldplayer
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пон Яну 19, 2009 2:53 pm | |
| - режисьори - на първо място Тарантино! обожавам го този човек, като изключим най - големите му бозички за мен Kill Bill двете части. Кустурица <333, Фелини, Алмодовар, Торнаторе, Уди Алън, Скорсезе също ми е слабост. много са, в момента довършвам филмографията на Пачино, че са ми останали два-три филма и почвам по режисьори, защото имам да гледам Кончаловски, Вендерс, Зануси, Кариер.. много работа, след година-две ще те уведомя за окончателните резултати xD - сценаристи + режисьори - братята Коен. нямат равни. обожавам стила им. "Raising Arizona", "The big Lebowski", "Fargo", "Barton Fink", "The man who wasn't there", "No country for old men", "Burn after reading".. просто са невероятни, много оригинални, странни, баща ми все ми се чуди как мога по хиляда пъти да гледам "Бартън Финк" като той е толкова ужасен - актьори - Ал Пачино и Марлон Брандо на първо място винаги, винаги, винаги заедно с тях някъде върви и Робърт де Ниро. други са, Терънс Хил, Джерард Бътлър,obviously Хийт Леджър ^^, Шон Пен, Бенисио дел Торо. - акриси - Катрин Зита Джоунс, Джулия Робъртс, Сандра Бълок, Анджелина Джоли, Джоди Фостър. съжалявам, че жените никога не са получавали достатъчно признание в киното, повечето винаги ги споменават с външния вид, а не с актьорската им игра. - хмм... "Нотинг Хил", вчера. 4. - "Sky captain and the world of tomorrow", 4, обожавам комиксовите стилове ^^ - "Scarface" за пореден път. 7? xD
^^
Последната промяна е направена от Joker на Чет Май 21, 2009 1:58 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Luni4ka Агресивен
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пон Яну 19, 2009 7:21 pm | |
| О, моля те, Анджелина Джолии... че е красива - красива е. Но кажи ми в кой филм по-точно тя ИГРАЕ. ? Не си падам по нея, еднаква ми е навсякъде. | |
|
| |
Joker coldplayer
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пон Яну 19, 2009 7:34 pm | |
| Changeling. Girl, Interrupted. има добри роли ^^ въпреки че не може да се отърве от един и същ поглед. май по - скоро я харесвам заради филми, а не играта й като цяло, но все пак си има попадения, различни от "Мистър и мисис Смит" (: | |
|
| |
Luni4ka Агресивен
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пон Яну 19, 2009 7:57 pm | |
| Girl, Interrupted, това е единствената и добра роля за мен (: Не може да се отърве от зейналата джука (с която изразява - тъга, щастие, вълнение и прочее) И за да не е оф-топик, кой е филма, който винаги си искала да гледаш, а когато си го изгледала си се разочаровала. ИИи най-голямото ти актьорско разочарование (любим актьор се излага) | |
|
| |
Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пон Яну 19, 2009 8:08 pm | |
| Грр,Angelina is love ♥
наргиле?някога?(мноого внимавай какво ще отговориш ;d!) какъв цвят ти е пижамата? коя е най-голямата ти мечта след това да станеш актриса? пороци x) ? любимо време от годината/деня? как пиеш чая/кафето (: ? | |
|
| |
Moriline Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 636 Join date : 14.12.2008 Age : 32 Местожителство : Вселена от акварел
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пон Яну 19, 2009 9:31 pm | |
| Дам...като стана дума за актриси..какво мислиш за Хелена Бонам Картър?^^ А любим сериал?Или поне някой, който те е впечатлил по един или друг начин? | |
|
| |
Joker coldplayer
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Вто Яну 20, 2009 1:41 pm | |
| @ Luni4ka
- мм.. филм разочарование.. Суини Тод. това е филмът, който очаквах без капка търпение. а той се оказа един от най - лошите, които съм гледала. невероятно лоши режисьорски решения, Джони се опитва да спаси някак си положението, но и той не е достатъчен. (направо и отговор за Addie Beau Pre ^^)хелена бонъм картър никога не съм я харесвала нито като актриса, нито като излъчване, така че не ми е плюс. и, да, май това е. - актьор. хм. джерард бътлър в "300" -.-
@ Lilly.
- никога не съм пушила наргиле, да ^^ - ъъ, коя от всичките? маниячка съм на тема пижами xD но тази, с която спя в момента, е сива. ^^ - да играя на бродуей с ал пачино в пиеса на шекспир. xD - не пия, не пуша и по жени не ходя x) спокойно :Р - пролетта. някъде към 2 ч. следобед (: - не обичам чай, но съм принудена да пия често, защото все не ме подминават болестите -.- кафето го пия с две лъжички захар/мляко и захар ^^
@ Addie Beau Pre
- на първия въпрос вече отговорих ^^ - "бригада" ми е all-time fave. x) иначе и "Д-р Хаус", "Pushing Daisies", "SeaQuest", и "Джоун" основно. ^^
| |
|
| |
Catsong Ужасно Пасивен
Брой мнения : 136 Join date : 04.02.2009 Age : 29 Местожителство : Пловдив.
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Чет Фев 19, 2009 10:27 pm | |
| Значи "Пътеводител на галактическия стопаджия" е една от любимите ти книги? На мен също. =)
Имаш ли някой любим момент от нея? | |
|
| |
Joker coldplayer
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пет Фев 20, 2009 10:24 am | |
| цитирам оп памет : )
"- Ford, you're turning into a penguin. stop it."
"..counterpoint the surrealism of the underlying metaphor.."
"and the question is - has the Big Z finally flipped?" :р
"if there's anything more important than my ego around, i want it caught and shot now!"
"life - loathe it or ignore it, you can not love it."
"life.. don't talk to me about life." | |
|
| |
Angie Тотално Агресивен
Брой мнения : 318 Join date : 28.09.2008 Age : 30 Местожителство : Малкия свят на малките хора
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Нед Фев 22, 2009 2:34 pm | |
| То използва малкото нет да каже че много те обича {{}} | |
|
| |
Catsong Ужасно Пасивен
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Чет Фев 26, 2009 4:40 pm | |
| Кое предпочиташ - здрача или зазоряването? | |
|
| |
Joker coldplayer
| |
| |
Catsong Ужасно Пасивен
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пет Фев 27, 2009 4:27 pm | |
| Би ли стояла на покрив (плосък покрив, например.) вечерта, за да наблюдаваш Космоса? =) Харесваш киното и филмовото изкуство. Имаш ли си собствена колекция от филми? (Не на компютър.) | |
|
| |
Joker coldplayer
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пет Фев 27, 2009 5:13 pm | |
| даа, няколко години подред всеки август (мисля) има звездопад и аз все по това време съм на село и седим със сестра ми (и братовчедка ми евентуално) на покрива да наблюдаваме.. невероятно е. нощта не е най - любимата ми част от денонощието, но звездите са нещо, което обожавам. в момента обогатявам колекцията си ^^ попринцип вкъщи имаме много DVD-та, повечето от вестници, ноо миналата година започнах да си купувам отделно. първият ми диск беше на "Две ръце" с Хийт Леджър, но скоро не съм купувала (: добре, че ме подсети, трябва да си взема "Мерилин" ^^ | |
|
| |
Catsong Ужасно Пасивен
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пет Фев 27, 2009 5:37 pm | |
| Ако Земята е пред разрушение, защото трябва да се постори нова хиперкосмическа магистрала, но ти имаш възможност да се спасиш и да вземеш със себе си един-единствен филм, кой би бил той? ;D | |
|
| |
Joker coldplayer
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пет Фев 27, 2009 5:48 pm | |
| ах, сложен въпрос :р ако Зейфод ще ме спасява, няма да имам време за филми от лиготии с него xD ноо може би "A streetcar named desire" или "La Dolce Vita" ^^ | |
|
| |
Catsong Ужасно Пасивен
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пон Мар 02, 2009 1:14 am | |
| Ще ми дадеш ли скайпа ти? (: | |
|
| |
Joker coldplayer
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пон Мар 02, 2009 12:06 pm | |
| да :р тоест, joetehjoker е ^^ | |
|
| |
Angie Тотално Агресивен
Брой мнения : 318 Join date : 28.09.2008 Age : 30 Местожителство : Малкия свят на малките хора
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пон Мар 02, 2009 12:16 pm | |
| Женоо, това го взе от Джони, признай си! xD | |
|
| |
Joker coldplayer
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пон Мар 02, 2009 12:30 pm | |
| - Angie написа:
- Женоо, това го взе от Джони, признай си! xD
кое това :о | |
|
| |
Angie Тотално Агресивен
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пон Мар 02, 2009 12:32 pm | |
| Can you say "Bonjour au petit journal"?
John: Yes I can.
:-P | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА | |
| |
|
| |
| БЕЗ ПАНИКА | |
|