| Passive Aggressive Hello, stranger. |
|
| БЕЗ ПАНИКА | |
|
+9Luni4ka Moriline ~yellow~bunny~ |Sun's.smile| flood 4ever Angie Lilly. Christine Joe Joker 13 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Joker coldplayer
Брой мнения : 530 Join date : 28.09.2008
| Заглавие: БЕЗ ПАНИКА Пон Сеп 29, 2008 6:31 pm | |
| well, hello, beautiful. ^^ ами, казвам се, ъ, Надя. случва се да ми викат Били, Джоня и фаворитите ми - Джо, Жокер xD, Елвис и "Хипеееееее!" (от "хипи" идва, ама остана така заради една даскалка :Р). на 14 съм, ама януари ще правя 15 :Р не обичам ориз. обичам Дъглас Адамс. и Марлон Брандо. и Джако. и Бон Джови. и Колдплей. и "Малкият принц". и Muse. и Бийтълс. и Русия. и Англия. и Австралия. и Хийт Леджър. и Стив Ъруин. и извънземните. и Джони Браво xD и киното/театъра. най - много. над всичко. и себе си обичам. и Helloween. и плуването обичам. и Тарантино. и Шекспир. и.. абе, много неща обичам. да говорим за кино. кино=life. no кино=no life. заради това изкуство живея. и заради мисълта, че някой ден може наистина да стана актриса. кино, кино, кино. имаше едно такова предаване ^^ позволявам си да разбирам от кино повече от всеки друг на моята възраст и да не ме е страх да го кажа xD колко критики съм изчела, колко филми съм гледала, колко предавания съм следила, колко имейли от Парамаунт пикчърс съм получавала xD, просто не е истина. всичко, свързано с киното и театъра, го считам за свързано и с мен ^^ мога да кажа, че разбирам от кино - ПЪК. болна тема ми е. мразя "Суини Тод". ^^ добре, ако имате някакви въпроси относно киното и театъра, които не съм изяснила - питайте xD за любими филми погледнете в секцията "Филми" ^^ иначе.. абе, питайте, аз не знам какво би ви интересувало ^^ а, да, от Ботевград съм ^^
едит: абее, обобщение - тъпа съм ^^
Последната промяна е направена от Joker на Нед Юни 28, 2009 12:08 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
| | | Christine Joe Слънчоглед
Брой мнения : 465 Join date : 06.09.2008 Age : 29 Местожителство : На границата на фантазията и реалността
| | | | Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пон Сеп 29, 2008 7:39 pm | |
| Била ли си в чужбина (: ? А там ли искаш да следваш или предпочиташ родните университети :Р ? Пука ли ти какво мислят хората за теб? А смяташ ли,че живееш живота си пълноценно? И да,защо Жокера :Р ? | |
| | | Angie Тотално Агресивен
Брой мнения : 318 Join date : 28.09.2008 Age : 30 Местожителство : Малкия свят на малките хора
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пон Сеп 29, 2008 9:06 pm | |
| Коя е най-яката жена евър? | |
| | | Joker coldplayer
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пон Сеп 29, 2008 9:32 pm | |
| @ Викен: ами, честно казано.. нещо, което съм искала много силно, досега не се е случвало ^^ май единственото подобно, за което се сещам, е участието ми в театъра и евентуалното продължение на това участие. но за умирането на интереса, когато получа нещо, и при мен се получава, ама само с момчетата :Р много е гадно, че с единственият човек, който харесвам наистина, не се познаваме дори (: но, ей така, като харесам някого на рожден ден, примерно, и после разбера, че и той ме харесва, просто го смятам за спечелена битка и "продължавам нататък". смятам, че това се случва, защото искам да се боря за някого, не да ми пада в ръчичките след една усмивка (: @ Светлето: не съм била в чужбина, за жалост ^^ (знам, ся ще ви е странно защо обичам толкова много онези вече споменати страни :Р ) но искам да следвам актьорско майсторство в Ирландия или Америка ^^ 1вото - защото обичам и Ирландия xD, а 2рото - защото шансът ми за реализация в Америка е много п - голям, отколкото където и да е другаде (: иначе не харесвам самата държава и политиците й особено много (: не, не ми пука какво мислят хората за мен ^^ говоря откровено и направо, без задръжки, не държа нищо в себе си, не лъжа, казвам истината в очите, колкото и да боли, целя право в десетката, както са ми казвали някои хора :Р м.. не съм се замисляла дали живея пълноценно, всъщност като се погледна отстрани - май не. не отдавам заслуженото внимание на близките си и на целите си, макар че се считам за амбициозен човек. твърдо решена съм да се променя към добро, така като поставяш въпроса, още повече ме амбицираш, да ти кажа (: защо Жокера ли? :Р защото от малка, когато разбрах за първи път за Батман, винаги харесвах лошите герои от комиксите ^^ the riddler, two-face, но най вече the joker. просто във всички филми и комикси той разбивам Батман на пух и прах, и то само с приказки ^^ @ Анджу - duh, ест, че.. (аз? :Р) ти! ^^ {}
специално P.S. [i love you :Р {}] за Викен - Искам да живея в Италия с малките си дъщерички Вики и Йо. в голяма къща. и искаме италианци | |
| | | flood 4ever Ужасно Пасивен
Брой мнения : 109 Join date : 08.09.2008
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пон Сеп 29, 2008 10:40 pm | |
| драстии (: защо мразиш суини тод? | |
| | | Joker coldplayer
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Вто Сеп 30, 2008 10:03 am | |
| здрасти ^^ защотоо имах твърде големи очаксвания за него, които той не оправда. все пак Тим Бъртън+Джони Деп почти винаги е означавало страхотен филм, но в последно време.. не само със Суини Тод се изложиха. самият филм не ми хареса - не успя да ме грабне, а и мразех безкрайната мания, която се беше завъртяла около него по едно време ;P
Последната промяна е направена от Joker на Вто Сеп 30, 2008 11:01 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | |Sun's.smile| Невменяем съм
Брой мнения : 950 Join date : 04.09.2008 Местожителство : На перваза
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Вто Сеп 30, 2008 10:30 am | |
| Тва "Без паника" има ли нещо общо с пътеводител на галактическия стопаджия? o.O | |
| | | Joker coldplayer
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Вто Сеп 30, 2008 11:01 am | |
| логично, прочети ми първото мнение тук (: | |
| | | ~yellow~bunny~ Пасивен-Агресивен
Брой мнения : 350 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| | | | Joker coldplayer
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Сря Окт 01, 2008 10:20 am | |
| @ ~yellow~bunny~ Мислиш ли, че наистина съществуват извънземните? Защо си на това мнение? - ами, да, съществуват и съм твърдо убедена в това ^^ защо ли? ами не знам, просто така смятам и цял живот съм живяла с това убеждение xD Любим жанр филми?(екшън, комедия...т.н.) - не разграничавам, ако филмът е хубав, независимо дали е хорър или екшън, комедия или драма, ми харесва. (: Най-най-тъпият филм, който си гледала е... - "The hottie and the nottie" Любима книга? Любим герой от книга? - хех, Пътеводителя :Р любим герой.. Зейфоооооод ^^ (ако изключим, разбира се, вогонът, който изхвърли Артър и Форд от кораба xD) Напиши 10 неща, които ще направиш в живота си. - невъзможно е да напиша десет неща ^^ вярвам в съдбата и смятам, че каквото и да се случи, то е имало причина. така че сега си правя само мащабни планове да стана актриса, но нищо по - специфично :Р ^^ | |
| | | Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Пет Окт 31, 2008 10:28 pm | |
| Как се запали толкова по киното и театъра ^^ ? | |
| | | Joker coldplayer
| | | | Angie Тотално Агресивен
Брой мнения : 318 Join date : 28.09.2008 Age : 30 Местожителство : Малкия свят на малките хора
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Съб Ное 15, 2008 9:42 am | |
| отдавна не съм имала възможността да ти кажа колко те обичам, е, казвам ти го, ти си едно от най-скъпите ми същественца на този свqт и си ми безумно скъпа и съжалqвам,че така брутално те забравqм напоследък, и дам, ти си Надя и знаеш всичко ,което всъщност искам да ти кажа, така че ))) {{{{}}} | |
| | | Joker coldplayer
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Нед Ное 16, 2008 12:40 pm | |
| и аз те обичам, миличка ^^ {} | |
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Сря Дек 17, 2008 8:59 pm | |
| Ъ аз трябваше да питам нещо: Кога най-накрая ще вземеш да купиш нова миялна? Тая вече за нищо не става!!! Защо ми отказа снощи? | |
| | | Joker coldplayer
| | | | Moriline Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 636 Join date : 14.12.2008 Age : 32 Местожителство : Вселена от акварел
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Сря Дек 17, 2008 9:07 pm | |
| Даа. Така. Така ли?Не, не е така.Но все едно.И да не е така, аз пак ще попитам: имала ли си врабче? Така ли е? Обичаш ли да пишеш? Молив или пастел? За какво си мислиш?хД | |
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Сря Дек 17, 2008 9:18 pm | |
| - Joker написа:
- миялната е твое задължение, аз поправих печката, нали?!
снощи бях уморена пък и ти толкова пъти си ми отказвала, не се оплаквай!
xD {} Отказвам ти аз, картофи! ТИ си виновна, че не купуваш достатъчно презервативи! Ади, що за въпрос, разбира се че мисли за МЕН :Р | |
| | | Moriline Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 636 Join date : 14.12.2008 Age : 32 Местожителство : Вселена от акварел
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Сря Дек 17, 2008 9:21 pm | |
| Искам да го чуя от нея! Може би ти изневерява. Вчера една от жените ми ми каза, че ми изневерява със сина ми, който ми е дъщеря.О.о *усещате ли как влизам във сапунката?* И да не е флууд-Джокерче, имаш ли си Скайп семейство?колко е голяма родата? | |
| | | Joker coldplayer
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Сря Дек 17, 2008 9:22 pm | |
| не съм имала врабче xD така е ^^ дам, обичам. молив :Р за Анджи, естествено :Р
имах скайп семейства - Джоуви и Банана фемили, и двете се разпаднаха ^^ | |
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Сря Дек 17, 2008 9:24 pm | |
| Не ми оптговори за презервативите | |
| | | Joker coldplayer
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Сря Дек 17, 2008 9:25 pm | |
| нямам пари, заради теб ме уволниха от работа и много добре го знаеш -.- | |
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Сря Дек 17, 2008 9:28 pm | |
| ама ние не сме правили секс на работното място. а дори и да сме - то не е забранено! (по правилник :О) | |
| | | Joker coldplayer
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА Чет Дек 18, 2008 3:24 pm | |
| не бе, ти нали дойде и напсува шефа, защото той каза, че Елвис е мъртъв -.- | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: БЕЗ ПАНИКА | |
| |
| | | | БЕЗ ПАНИКА | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|