| different song a.k.a Christine | |
|
+6Angie hurricane drunk Lilly. |Sun's.smile| Ecliptica` Christine Joe 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Christine Joe Слънчоглед
Брой мнения : 465 Join date : 06.09.2008 Age : 29 Местожителство : На границата на фантазията и реалността
| Заглавие: different song a.k.a Christine Съб Сеп 27, 2008 1:03 pm | |
| Е,достигнах заветните 10 мнения! Здравей,народе ^^ Името ми е Виктория.Харесва ми да ми викат Вики,Викен,Вик,Викс и всякакви разновидности.Харесвам си името,да На 13 съм от Варна.Родена съм на 8 декември,1994 ^^ Осми клас съм вече и се гордея с това.Ще уча италиански цели пет години и се надявам да го науча добре,защото мечтите ми са да отида в Италия и да живея там. За себе си не знам какво бих могла да кажа,освен,че доста често съм приемана като мъничето в компанията (: Аз съм влюбена в музиката.За мен тя е най-искреният начин да покажеш какво чувстваш,на какво се възхищаваш,за какво мислиш.Обичам много да пея.Обичам приятелите си,които не са много,но са ми достатъчни.Обичам семейството си наистина много.Харесва ми да прекарвам свободното си време на компютъра-в скайп или по форуми ^^ Не прекарвам много време в спорт,всъщност напоследък изобщо.Харесвам гимнастиката,фитнеса.Обожавам танците.По-често танцувам,когато съм сама.Обичам да гледам комедийни сериали,а и не толкова комедийни.И комикси харесвам ^^Любимите ми животни са котките,макар че обичам почти всички животни.Не знам какво друго да кажа за себе си,това са нещата,които обичам,не искам да започвам с нещата,които мразя,защото…Ако имате въпроси,ще се радвам да им отговоря | |
|
| |
Ecliptica` Ужасно Пасивен
Брой мнения : 156 Join date : 22.09.2008 Age : 31 Местожителство : The Six Duchies
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Съб Сеп 27, 2008 2:16 pm | |
| Хубаво представяне. ^^ Бтв съм те виждала (по-точно - чела твои постове) в Егмонт, яка си. ;рр Какви са моралните ценности, които цениш в себе си и другите? (: Любим цвят? xD | |
|
| |
|Sun's.smile| Невменяем съм
Брой мнения : 950 Join date : 04.09.2008 Местожителство : На перваза
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Съб Сеп 27, 2008 6:45 pm | |
| Какво намираш в Италия? Имаш липредпочитан стил музика? Песен, която те кара да се усмихнеш? А такава, която те разплаква? Ако беше сладолед с какъв вкус щеше да си ^^ /почвам дебилщините/ Какви комикси четеш? Често ли се усмихваш? Защо?
| |
|
| |
Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| |
| |
Christine Joe Слънчоглед
Брой мнения : 465 Join date : 06.09.2008 Age : 29 Местожителство : На границата на фантазията и реалността
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Съб Сеп 27, 2008 8:28 pm | |
| Мм да видим… Моралните ценности,на които най-много държа при себе си и при другите,това са въздържаността и искреността.И най-вече на второто.Наистина смятам,че ключът към всичко е искреността с хората и със себе си ^^ А любимите ми цветове са бялото и светлозеленото.Има една песен,в която се пее “Събуждаш се и този ден красив блести в очите ти..” В предишната ми стая,най-много харесвах светлината,която ме будеше сутрин от прозореца.Не знам защо,но тези два цвята са толкова свежи и приятни,затова ги свързвам с това усещане.Странно е,знам Харесвам също и черното,което е пълна противоположност на предишните два цвята,но обикновено при мен повечето неща са противоположности.
Какво намирам в Италия?Много интересен въпрос наистина ^^Ами всъщност по италианския език се запалих от сериала “La figlia di Elisa” или познат в България като “Дъщерята на Елиза”.Гледах няколко епизода на италиански и адски много ми хареса.Много красив език е.А и цяла година седми клас си мислех,че може би испанския не е за мен,никога не съм си представяла да уча испански.Обикновено нещата,които не мога да си ги представя или не се случват,или са ужасни.Чак след този сериал се замислих за възможността за италианския,но просто училището,в което го преподават не се носи с добра слава и все пак напук на всички го писах като първо желание.След това започнах да се интересувам от Италия,четох разни неща в Уикипедия,имам разни енциклопедии вкъщи и постепенно започнах да се влюбвам и в Италия Дори има една снимка,която адски много ме зарежда и си я гледам,когато ми е тъжно,обаче това вече не е толкова интересно предполагам. Предпочитан стил музика нямам.Или поне не се придържам само към един.Слушам всичко без чалга,наскоро започнах да изразявам интерес и към ска-то,но все още не чак толкова силно.Аз по принцип съм човек,който не обича да се ограничава в едно нещо. (: От доста време насам любимата ми песен е Elisa – Dancing Което си е постижение за мен понеже кажи-речи всеки ден имам нова любима песен. До сега са ме разплаквали само няколко песни,но може би най-силно Bon Jovi- Always ^^ Ако бях шоколад щях да съм нещо,което е адски вкусно за едни и отвратително за други.Не знам дали има чак такъв сладолед,всъщност за някои хора и шоколада е отвратителен.Така де,в един друг форум ме определиха като “тирамису”. В момента от комикси чета единствено “Witch” Да не се смее никой,моля xD Да,често се усмихвам,често плача.Прекалено емоционална съм.Защо?Винаги е различна причина,обикновено,когато разбера,че съм успяла да постигна нещо,като си направя равносметка.Или като си спомня смешен момент с приятели си се смея сама,понякога имам чувството,че не съм наред xD
Светлеееее {} И аз те обичамобичамобичам {{}}
Първо-защото ти си тоооолкова сладка ^^ защото няма да изглежда самовлюбено,ако аз нося прекрасния ти аватар,нали :Р и просто реших,че си прекалено сладка,за да не те споделя с останалите 12103 човека във форума {{{}}} Точно Италия,точно Джулио Берути,ще спра до тук,защото ще си оплескам собствената тема xD Преди време си бях поставила за задача да измисля няколко неща,които непременно ще направя през живота си.На първо място да отида в Рим,ако ще кракът ми никъде другаде да не стъпи в Италия,ако отида в Рим,просто ще се разтопя от удоволствие.Но тъй като това може би спада към ‘мечтата за Италия’,на второ място просто реших,че искам да успея.Във всякакъв аспект.Да сбъдна мечтите си,да съм над враговете си,да помогна на нуждаещ се.Просто да успея.Мисля,че за сега успях да отговоря възможно най-изчерпателно на въпросите ви.Та,питайте,ако има още ^^
Едит:ааа нещо на италиански..например : ti amo! което всеки знае,че е обичам те! и Io sono cane разбира се,че най-нужно ти е,когато отидеш в чужда държава да знаеш как да кажеш 'аз съм куче' :D:D:D
Последната промяна е направена от Christine на Пон Сеп 29, 2008 9:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| |
| |
Christine Joe Слънчоглед
| |
| |
hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Нед Сеп 28, 2008 8:58 am | |
| Oo, Death note !! Любимото ми Та, какво мислиш за това да притежаваш тетратка на смъртта и ти би ли убивала с нея? | |
|
| |
Christine Joe Слънчоглед
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Нед Сеп 28, 2008 1:57 pm | |
| О,страхотен въпрос ^^ Наскоро се замислих за същото,като го гледах за пореден път.Всъщност мисля,че бих я изпробвала,но да убивам като Лайт-не,защото просто ме е страх от такива неща,казала съм си,че каквото и да става не искам да убивам,за мен това е най-големият възможен грях.Да,звуча старомодно,знам,обаче Лайт се превърна в чудовище-буквално,а според мен не си струваше Не знам дали някой ми схвана мисълта,дано ^^ И мерси за въпроса | |
|
| |
Angie Тотално Агресивен
Брой мнения : 318 Join date : 28.09.2008 Age : 30 Местожителство : Малкия свят на малките хора
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Нед Сеп 28, 2008 2:24 pm | |
| Е, нека първия ми пост е в твоята темата. ti amo, Pedro (готино произношение, а?) {{{{}}}
аа, въпрос ли трябва да задам:
Ядосваш ли ми се, че не успях да дойда във Варна? *анджи още се чувства много виновно* | |
|
| |
Christine Joe Слънчоглед
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Нед Сеп 28, 2008 2:27 pm | |
| Да,ядосвам ти се...много -.- Бясна съм... xD Виж сега,Андж,ако не те обичах толковаа много,можеше и да съм бясна,но не :Р А така или иначе някой ден ще те довлека във Варна ;DD {{{{}}} | |
|
| |
Joker coldplayer
Брой мнения : 530 Join date : 28.09.2008
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Пон Сеп 29, 2008 5:45 pm | |
| кой е най - якия баща евър? {} | |
|
| |
Christine Joe Слънчоглед
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Пон Сеп 29, 2008 7:17 pm | |
| Кхъ-кхъ,Джон Бон-Бон,познах ли ^^ | |
|
| |
~yellow~bunny~ Пасивен-Агресивен
Брой мнения : 350 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Вто Сеп 30, 2008 10:40 pm | |
| | |
|
| |
Christine Joe Слънчоглед
| |
| |
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Съб Окт 04, 2008 8:18 pm | |
| Любима песен на Pink (: ? | |
|
| |
Christine Joe Слънчоглед
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Съб Окт 04, 2008 8:32 pm | |
| Ух,сменят се. В момента е I'm not dead.Независимо кой с кого я свързва хм. Песните на Пинк общо взето са с различни настроения и аз си ги възприемам с техните настроения.Например,когато ми е носталгично слушам The one that got away.Текстът няма връзка,но като цяло мелодията отговаря.Адски хубава песен е.Много искрено звучи,така де-отплеснах се. Онзи ден преди да тръгна за училище си пуснах So what да се посмея за малко :Р Макар и самата песен да не е по особено приятен повод. А Dear Mr President е една от малкото песни,които са успявали да ме разплачат и то живото изпълнение. Conversations With My 13 Year Old Self ми е адски лична по някакъв начин. А с U+ur Hand свързвам хубави времена и като съм кофти настроена към някого или нещо,си я слушам. И това са общо взето песните,които изникват повече от другите в съзнанието ми. | |
|
| |
anette Пасивен-Агресивен
Брой мнения : 430 Join date : 28.09.2008
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Чет Окт 16, 2008 6:16 pm | |
| Ти, чушка такава, защо ме махна от абонатите си в скайп, а сега не ми приемаш пълномощното? | |
|
| |
Christine Joe Слънчоглед
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Пет Окт 17, 2008 12:56 pm | |
| ОООО: *чак сега го видях това О: * ами...аз такова,не знаех,че и теб съм те махнала и не знаех,че й пълномощно си ми искала *тъпо таквова съм -.- * прати ми лс да те намеря аз ^^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Пет Окт 31, 2008 10:22 pm | |
| Съжаляваш ли за нещо,което си направила или съответно не си? | |
|
| |
Christine Joe Слънчоглед
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Нед Ное 16, 2008 3:49 pm | |
| Въпрос от съкровищницата на "Това го знае всяко Све" xD Ами съжалявам за наистина много неща,които съм направила.Всъщност съжалявам повече за неща,които съм направила,отколкото които не съм.Но... такъв е животът ^^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Нед Мар 22, 2009 11:46 pm | |
| Il fatto è che tu sai cosa cerco Collo spalle mento Sono un bastardo cronico Stringimi forte Il petto mi sorride xverso E sgridami se ho torto e dopo Uno a me uno a te Uno a tutti e due
и не,не съм объркала темата. само исках да ти кажа,че те обичамм,защото си едно прекрасно перверзно същество :Р {} | |
|
| |
Christine Joe Слънчоглед
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Нед Мар 22, 2009 11:53 pm | |
| fammi stare zitto <3 и аз те обичам,радвам се,че те познавам {{}} | |
|
| |
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Нед Мар 22, 2009 11:58 pm | |
| викиииииии,о викииииии =DD
любим сладолед? как лекуваш мъката?
| |
|
| |
Christine Joe Слънчоглед
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine Пон Мар 23, 2009 9:44 am | |
| уух <3 поздрав бтв =D любим сладолед - оня от макдоналдс във фунийка,обичам и шоколадов от морската,като дойдеш във варна ще те заведа при дебелия чичко с якия сладолед xD ама като вид най-много обичам ванилов ^^ как лекуваш мъката? - чатя с теб =D | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: different song a.k.a Christine | |
| |
|
| |
| different song a.k.a Christine | |
|