| Препоръчай филм | |
|
+11Moriline Ninsey Nels cigaretta Angie Joker Bluecloak Lilly. Lunatic wishmaster wabbit 15 posters |
Автор | Съобщение |
---|
wabbit chocoleptic
Брой мнения : 128 Join date : 05.09.2008 Age : 32 Местожителство : whatever tomorrow brings, I'll be there..
| Заглавие: Препоръчай филм Вто Сеп 09, 2008 5:39 pm | |
| Ако някой филм ви е направил впечатление може да го споделите тук. По този начин ще обменим информация, както се казва и ще можете да откриете нови и интересни филми (: Може също така да попитате ако се колебаете дали да гледате някой филм за мнението на другите
Последната промяна е направена от wabbit на Сря Сеп 10, 2008 12:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
wishmaster eclipse
Брой мнения : 77 Join date : 04.09.2008 Age : 29
| Заглавие: Re: Препоръчай филм Вто Сеп 09, 2008 5:55 pm | |
| какво мислите за Престиж? чувала съм някои доста добри отзиви, ноооо все пак ((: та? | |
|
| |
wabbit chocoleptic
Брой мнения : 128 Join date : 05.09.2008 Age : 32 Местожителство : whatever tomorrow brings, I'll be there..
| Заглавие: Re: Препоръчай филм Вто Сеп 09, 2008 6:09 pm | |
| прекрасен, прекрасен филм (: наистина има дълбок смисъл, предвидим край (поне за мен) но въпреки това държи в напрежение почти през цялото време заслужава си, гледай го | |
|
| |
Lunatic heart beat double time
Брой мнения : 1810 Join date : 03.09.2008 Местожителство : midnight boom
| Заглавие: Re: Препоръчай филм Съб Сеп 13, 2008 12:15 am | |
| Mamma Mia Много приятен филм, благодарение на него вече втори ден само песни на ABBA са ми в главата. Забавен сюжет, добър актьорски състав, абе много, много добре. ^^ | |
|
| |
Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| Заглавие: Re: Препоръчай филм Пон Окт 20, 2008 5:15 am | |
| Някой,който да е гледал A Very Long Engagement / Най-Дългият Годеж ? Хвърлила съм му око,но толкова много неща съм си набелязала,че не знам с кой филм да започна. :\ | |
|
| |
Bluecloak Ужасно Пасивен
Брой мнения : 119 Join date : 04.09.2008 Age : 28 Местожителство : при Ли, в Каварна!!!
| |
| |
Joker coldplayer
Брой мнения : 530 Join date : 28.09.2008
| |
| |
| Заглавие: Re: Препоръчай филм Сря Окт 22, 2008 5:48 pm | |
| Днес докато говорих с майка ми по скайп някак си темата на разговора стигна до Жулиет Бинош и се сетих за 'Английският Пациент'. Препоръчвам го на всички,които не са го гледали..макар малко ме съмнява да има такива. ^^ | |
|
| |
Angie Тотално Агресивен
Брой мнения : 318 Join date : 28.09.2008 Age : 30 Местожителство : Малкия свят на малките хора
| Заглавие: Re: Препоръчай филм Съб Ное 29, 2008 1:03 pm | |
| Sid and NancyИзключително силен филм, актьорската игра на Гари Олдман е перфектна и въпреки че едва ли ще го намерите със субтитри това си е час и 45 минути неподправено удоволствие. | |
|
| |
cigaretta Агресивен
Брой мнения : 15 Join date : 27.11.2008
| Заглавие: Re: Препоръчай филм Съб Ное 29, 2008 2:48 pm | |
| - Lilly. написа:
- Днес докато говорих с майка ми по скайп някак си темата на разговора стигна до Жулиет Бинош и се сетих за 'Английският Пациент'.
Препоръчвам го на всички,които не са го гледали..макар малко ме съмнява да има такива. ^^ Филмът не може да стъпи на малкия пръст на книгата, но все пак е хубав :Р. Значи си представете книгата колко е добра.. Аз бих ви препоръчала Almost Famous, oт 2000-та. Много малко хора са го гледали, а филмът е покъртително добър. И има Оскар :Р | |
|
| |
Nels Невменяем съм
Брой мнения : 921 Join date : 05.09.2008 Age : 31
| Заглавие: Re: Препоръчай филм Съб Ное 29, 2008 7:24 pm | |
| Mermaids/Русалки по принцип не харесвам Шер. и никога не съм я харесвала. но филмът е чудесен. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Препоръчай филм Съб Ное 29, 2008 7:54 pm | |
| - cigaretta написа:
- Lilly. написа:
- Днес докато говорих с майка ми по скайп някак си темата на разговора стигна до Жулиет Бинош и се сетих за 'Английският Пациент'.
Препоръчвам го на всички,които не са го гледали..макар малко ме съмнява да има такива. ^^ Филмът не може да стъпи на малкия пръст на книгата, но все пак е хубав :Р. Значи си представете книгата колко е добра.. Аз бих ви препоръчала Almost Famous, oт 2000-та. Много малко хора са го гледали, а филмът е покъртително добър. И има Оскар :Р И книгата,и филма са ми много много любими.Не мога да ги сравнявам,но филмът наистина е прекрасен. (: И съм съгласна с Нелс за 'Русалки' наскоро го гледах по Tv1000 ии много ми хареса ^^ | |
|
| |
Ninsey Ужасно Пасивен
Брой мнения : 121 Join date : 04.09.2008
| |
| |
Joker coldplayer
| Заглавие: Re: Препоръчай филм Нед Ное 30, 2008 8:41 pm | |
| гледайте "Дзифт". не мога да кажа нищо повече. | |
|
| |
Moriline Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 636 Join date : 14.12.2008 Age : 32 Местожителство : Вселена от акварел
| Заглавие: Re: Препоръчай филм Нед Дек 14, 2008 9:16 pm | |
| Ааааа вече сте казали"Престиж"! Така де.Наистина е прекрасен. Да видим какво да изредя..имам си списък аз.. "Зеленият път"-макар че имам чувството, че вече всички са го гледали.. Два филма, които във въображението ми вървят ръка за ръка: Обществото на мъртвите поети. Децата на суинга. .. Изкуствен интелект. Специален доклад. Денят на независимостта.(макар че те са по известни..на Спилбърг са, ако трябва да рекламирам.хДД) "Сблъсъци"-той бързо стана един от любимите ми филми.Гледайте го.За мене си струва.Расизъм, сблъсъци, паралели между хората. Толкова засега.. | |
|
| |
mo.rka Тотално Агресивен
Брой мнения : 206 Join date : 07.10.2008 Age : 30
| Заглавие: Re: Препоръчай филм Нед Яну 04, 2009 8:28 pm | |
| The duchess. Изключителен филм.Изключителна актьорска игра.Заслужава си.Най-малкото заради всичката тази красота,на която се наслаждавах през цялото време. | |
|
| |
Broken Ужасно Пасивен
Брой мнения : 122 Join date : 06.11.2008 Age : 32
| Заглавие: Re: Препоръчай филм Нед Мар 22, 2009 7:23 pm | |
| The world's fastest Indian.
Гледайте го. Един от най - най - най невероятните филми <3 | |
|
| |
Angie Тотално Агресивен
Брой мнения : 318 Join date : 28.09.2008 Age : 30 Местожителство : Малкия свят на малките хора
| Заглавие: Re: Препоръчай филм Пон Юни 08, 2009 9:35 pm | |
| The Scarlet Letter
сериозно, вълшебен е. Аз още съм в транс^^ | |
|
| |
Fantageroiche Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 555 Join date : 01.05.2009 Age : 34 Местожителство : Русе, България
| Заглавие: Re: Препоръчай филм Чет Юли 02, 2009 9:52 pm | |
| Я кажете сега какво ми се гледа тази вечер...може даже 4-5 филма да кажете (: Нощта е дълга, а и съм гледал много филми, така че шанса предложенията ви да съм ги гледал е много голям xD
| |
|
| |
Joker coldplayer
| |
| |
cut.my.hair Ужасно Пасивен
Брой мнения : 82 Join date : 08.02.2009 Местожителство : korekoredut
| Заглавие: Re: Препоръчай филм Нед Ное 15, 2009 10:01 pm | |
| clerks, clerks 2, old school и ice age... глухарценцето<3 почнах да изпростявам, да. но ги препоръчвам от все сърце, най - малкото защото са приятни за разпускане, ей така да седнеш на дивана с пуканки някоя неделя, да си пуснеш някой от тях и да почнеш да се хилиш. и яко се въодушевих напоследък около frank the tank, sid и jay. знам, че звучи налудничево, ама.. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Препоръчай филм | |
| |
|
| |
| Препоръчай филм | |
|