~yellow~bunny~ Пасивен-Агресивен
Брой мнения : 350 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| Заглавие: ~Sun in your way~ Нед Сеп 07, 2008 9:59 pm | |
| Хих, здрасти! :lol!: Казвам се Ирена, викайте ми Рени От Бургас съм, на 14 години (най-накрая ги навърших). Най-важното нещо за мен(подчертавам нещо) е музиката. Любими групи са ми: H.I.M., The Rasmus, Evanescence, Kamelot(започнах да ги слушам наскоро), Nightwish и много други. Обичам също да чета. Любими книги- Хари Потър и Тwilight. И двете проникнаха много дълбоко в мен. Обичам да рисувам, да снимам, да пея(от трите мога само да рисувам ) Мечтая да отида в чужбина, искам да обиколя целия свят. Искам да стана лекар или изследовател, или да се занимавам с животни. Обожавам животните!
Сега сте вие-отговарям на всякакви въпроси от ваша страна!
| |
|
hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| Заглавие: Re: ~Sun in your way~ Нед Сеп 07, 2008 10:05 pm | |
| Песента Temples of gold на Kamelot харесва ли ти ? Любимо цвете? | |
|
| Заглавие: Re: ~Sun in your way~ Нед Сеп 07, 2008 10:10 pm | |
| Песента Temples of gold на Kamelot харесва ли ти ? Една от любимите ми техни е, заедно с March of Mephisto!
Любимо цвете? Хм...повечето пъти казвам роза, но не е любимото ми цвете. Винаги ужасно много съм харесвала еделвайса! =) | |
|
|Sun's.smile| Невменяем съм
Брой мнения : 950 Join date : 04.09.2008 Местожителство : На перваза
| Заглавие: Re: ~Sun in your way~ Нед Сеп 07, 2008 10:19 pm | |
| Какво обичаш да правиш в събота....? Какво обичаш в животните? Кой ти е по - сладък Виле или Лаури? XD /а тъф уан/ За какво мечтаеш най - често... | |
|
| Заглавие: Re: ~Sun in your way~ Нед Сеп 07, 2008 10:27 pm | |
| Какво обичаш да правиш в събота....? Най-често обикаляме по магазините с приятелки или с майка(друг въпрос е дали купуваме винаги нещо ) Лично аз най-много обичам да съм на плажа, което става много много рядко в събота ):Какво обичаш в животните? Всичко-те са мили, сладки, добри, не вредят на никого, живеят по-лесно от нас(не всички де ): ), привързват се към хората... Кой ти е по - сладък Виле или Лаури? XD /а тъф уан/ Хъм...трудно, доста трябва да ,се мисли...да речем Вилчо , но и двамата са големи сладури!За какво мечтаеш най - често... Да срещна принца на мечтите си ...романтичка съм, какво лошо има? | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: ~Sun in your way~ | |
| |
|