Passive Aggressive
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Passive Aggressive

Hello, stranger.

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Сериали: всичко за тях

Go down 
+23
Silence_
Broken
Luni4ka
Angie
El manana
Midnight sun
flood 4ever
Fallen Angel
missjohnnysmoker
mo.rka
anette
Bluecloak
Joker
the_black_fairy
Ecliptica`
Lunatic
Ninsey
~yellow~bunny~
Lilly.
Nels
|Sun's.smile|
hurricane drunk
wabbit
27 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Angie
Тотално Агресивен
Angie

Брой мнения : 318
Местожителство : Малкия свят на малките хора

Сериали: всичко за тях - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сериали: всичко за тях   Сериали: всичко за тях - Page 2 EmptyСъб Яну 17, 2009 9:45 am

Сериалите, които следя сериозно са може би само Jeeves and Wooster, House M.D., Dexter и Sex and the city. Smile Като в момента съм се запалила по Декстър, много...дълбоко психологически е Smile)
Върнете се в началото Go down
http://imgonnawriteyoualovesong.blogspot.com/
Luni4ka
Агресивен
Luni4ka

Брой мнения : 62
Местожителство : Lazy Town

ПисанеЗаглавие: Re: Сериали: всичко за тях   Сериали: всичко за тях - Page 2 EmptyСъб Яну 17, 2009 3:16 pm

Принципно, за развлечение Секса, Отчаяни съпруги, Всичко е относително, Малкълм. Иначе сериал, който наистина съм следяла сериозно е ПРИЯТЕЛИ - няма равен !!! Няма и да има, също така Спасители на плажа и Спешно отделение. Повечето нови са бози.
Broken
Ужасно Пасивен
Broken

Брой мнения : 122

ПисанеЗаглавие: Re: Сериали: всичко за тях   Сериали: всичко за тях - Page 2 EmptyНед Мар 22, 2009 8:02 pm

В момента гледам One tree hill , House MD , Dollhouse , Desperate housewives, Gossip girl xD

One tree hill е невероятен ^^ Просто който , квото иска да ми говори че е лигав и тъп, този сериал промени живота ми.

House MD - ХАУС <3 Господи тоя човек ме надъхва. Обичам да го гледам ^^

Dollhouse - Първоначалните ми впечатления са много добри. Дано си останат такива и за напред. Иначе е много добре измислен ^^

Desperate Housewives - Приятен, отпускащ , забавен ^^ Сюзън <3 Толкова е сладка , че ме кара да се смея от сърце : )

Gossip girl - Хубав е дам. Не мога да кажа , че ми е чак толкова любим , просто става за разтоварване ^^
Silence_
Агресивен
Silence_

Брой мнения : 54

ПисанеЗаглавие: Re: Сериали: всичко за тях   Сериали: всичко за тях - Page 2 EmptyВто Май 05, 2009 11:23 am

Според мен са 100%това загуба на време. :/ И въпреки това не мога да се отделя от компа, когато искам да гледам някой...
Първите ми бяха Доктор Куин лечителката, Шотландски боец (ох.. <3 Дънкан Маклауд от клана Маклауд. Дали не го дават по някоя телевизия? ) и Fox Kids ако се брои. Very Happy Въпреки че последното се появи чак в 1ви клас.
От фокс кидс зяпах Гусбъмс. Най-страшното беше за Марионетката Слаппи. Neutral И честно казано все още изтръпвам. *няма да търси в гугъл, няма да търси в гугъл...* А, да, имаше някакво Ийри Индиана или нещо от сорта. Мн му се кефех. Тва до 3-4 клас макс.
Тогава си дадох малко почивка чааак до 7ми. И започна сериозното губене на време:
Smallville, Numb3rs, One tree hill, Heroes, Gossip Girl, House MD, Grey's anatomy, Gilmore Girls... Neutral
k-angst
Пасивен
k-angst

Брой мнения : 7
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Сериали: всичко за тях   Сериали: всичко за тях - Page 2 EmptyЧет Май 14, 2009 12:09 pm

Като бях по-малко гледах мнооого сериали. Сега съм ги ограничила драстично. Лунна светлина и One Tree Hill, ама още ме мързи да гледам 6 сезон, пък и нямам много време за сериали в момента.
|Sun's.smile|
Невменяем съм
|Sun's.smile|

Брой мнения : 950
Местожителство : На перваза

ПисанеЗаглавие: Re: Сериали: всичко за тях   Сериали: всичко за тях - Page 2 EmptyЧет Май 14, 2009 2:29 pm

Най - уникалния сериал на света определено е "Big Bang Theory" Гледам втори сезон за поне четвърти път и... Това е възможно най - най - страхотното нещо,което е свързано с квантова физика и хилене и... Започнах без връзка,но е невероятно. Хора гледайте Теория за Големия Взрив (nod)
http://www.last.fm/user/love2smile
=] ЗлосТър`
Пасивен
=] ЗлосТър`

Брой мнения : 6
Местожителство : Sofia

ПисанеЗаглавие: Re: Сериали: всичко за тях   Сериали: всичко за тях - Page 2 EmptyПет Май 15, 2009 8:53 pm

Сериали, сериали...да гледам, но нещо ги позабравих в последно време. Иначе любимите ми са Хаус, От местопрестъплението, Криминални уравнения, Монк <3, Анатомията на Грей, Приятели, Малкълм и това са май. bounce
Lunatic
heart beat double time
Lunatic

Брой мнения : 1810
Местожителство : midnight boom

ПисанеЗаглавие: Re: Сериали: всичко за тях   Сериали: всичко за тях - Page 2 EmptyСъб Окт 03, 2009 7:45 pm

Я, ама ние сме си имали тема за сериали, при това всичко за тях. В такъв случай събирам тук всички теми за сериали писани до сега, и без това във нито една от всички няма повече от 3/4 поста. Така че чувствайте се свободни да обсъждате всичко свързано с какъвто и да било сериал тук. (:
Още едно допълнение, вместо да отваряте нова тема за даден филм(примерно някой, който не е много известен or sth) или за някакъв сериал правите презентация тук
Коментарите по сериалите ще стават в тази тема, а тези за филмите тук

Joan of Arcadia
Lilly. написа:
Сериали: всичко за тях - Page 2 376663Q
    What if God was one of us?
    Just a slob like one of us
    Just a stranger on the bus
    Trying to make his way home

Резюме:Джоун Жирарди е типична тийнейджърка, която преминава през труден период в отношенията си с родители и приятели. Отношенията й със семейството допълнително се усложняват от факта, че тя започва да чува “гласове от Бога”.
На пръв поглед, Джоун е обикновено 16-годишно момиче. Семейството й току що се е преместило да живее в Аркадия, където баща й Уил е шеф на полицията, а майка й Хелън работи в нейното училище.

Преди година, братът на Джоун – Кевин, преживява катастрофа и всичките му амбиции да играе футбол в колежа са вече неосъществими. Петнайсетгодишният й брат Люк пък се е ориентирал към науките и нищо друго не го интересува.

Джоун се бори с живота, като се опитва да се адаптира към новия град и средата, и същевременно да се справи с уврежданията на брат си от катастрофата. Животът й става още по-сложен, когато започва да се вглежда в малки “знаци”, които тя счита за знаци от Бога. Например, сладкото момче от автобуса и жената с лошия характер от училищната столова. В началото Джоун си мисли, че си е загубила ума, но скоро решава да се вслуша в “Неговите съвети”, като вярва, че “Господ си знае работата”. Въпреки това, тя остава малко скептично настроена към взаимоотношенията си с околните.

Актьори:Амбър Тамблин,Крис Маркет,Мери Стийнбурген,Джо Мантегна
Жанр:Драма
Режисьор:Барбара Хол

Помните ли го ^^ ? Аз лично го обожавах..жалко,че има само 2 сезона.Мисля скоро да си го припомня,защото наистина е един от малкото стойностни сериали. (:
Christine Joe написа:
Един от малкото наистина смислени сериали,които съм гледала. Smile Един от малкото сериали,върху които съм се замисляла.Просто невероятен,песента я обожавам,а и акторската игра е страхотна,наистина една уникална история (:
Lilly. написа:
Ох,още не ми е останало време да го гледам. :\
Но го обичам.Особено първи сезон.Жалко наистина,че не продължиха след 2ри..за мен това си остава прекрасен сериал ^^
Luni4ka написа:
О, това е един много мил и нежен сериал, без насилие и странно без американски хумор. Което е много хубаво. Обичам Джоун, става ми приятно, когато гледам този сериал, а нали това е целта (:
Broken написа:
Ооо обожавах го ^^ Страхотно филмче. Трябва да си го изтегля и да си го гледам епизод по епизод отново ^^

FRIENDS
Christine Joe написа:
Сериали: всичко за тях - Page 2 Jenifferaniston97rf5

Няма тема О:
Това е най-забавният сериал,който съм гледала.Обожавам <3 Преди няколко седмици реших пак да изгледам всички сезони иии да,не мога да се отлепя от компютъра <333 Пристрастена съм.Не вярвам,че има човек,който да не знае "приятели",но все пак wiki ^^
От героите харесвам всички,макар че много се оприличавам на Чандлър като характер и ...<33333
И Фийби,и Джоуи,и Моникa,и всички I love you И патката и пилето О:
И изобщо,обичам всичко около сериала.Сигурна съм,че не съм единствена,вие сте наход ^^
Lilly. написа:
Остава си един от любимите ми сериали ^^ В личния ми топ 3 ;д
обожавам всички сезони,всеки епизод.няма такъв,който да не ми е бил интересен или да не съм се смяла.любимата ми героиня си остава рейчъл ^^ не толкова в първите сезони,колкото в следващите,защото доста добре развиха образа й и показаха,че далеч не е само разглезеното момиче,за което я смятаха.или поне вече не.абе,всички ги обичам.всеки е уникален и толкова различен от другите.дори гюнтер е симпатяга :Р искрено се смея на физиономиите на рос и лафове,които пуска чандлър.трябва и аз пак да си изтегля сезоните (:
Nels написа:
любимият ми сериал <3
и аз сега съм започнала да ги гледам по сезони и съм на шестия, но вървя малко бавно.
като актьори най-много ми харесват Дженифър и Дейвид. и с всеки изминал епизод все повече започвам да харесвам Рос, въпреки че в началото ми беше най-антипатичен.
а по принцип любимият ми герой е Чандлър, голям маниак! и колкото и да не се смята, че никой от героите не се поставя на преден план, имам чувството, че Рейчъл някак си изпъква, лично мнение.

Pushing Daisies
Maggie написа:
Сериали: всичко за тях - Page 2 Pushing_daisies5

Ще давам по същество и ще се опитам да разкажа накратичко за какво се разказва в този страхотен сериал ^^

Главният герой е Нед, или иначе казано Пекарят (The Piemaker), който има способността да съживява мъртви с един допир. Проблемът е обаче, че ако тези мъртви останат живи за повече от минута, някой друг ще загуби живота си неочаквано. Затова Нед се сработва с детективът Емерсън Код, като му помага да намира престъпници, питайки самата жертва кой я е убил. Всичко върви по вода, докато един ден не се налага Нед да съживи старата си детска любов - Шарлот Чарлс - Чък. За да я запази жива, двамата не трябва да се докосват никога, защото иначе ще Нед ще я убие.

Много свеж сериал, лично за мен. Страшно разтоварващ е и много обичам да го гледам. И Чък и Нед колко са сладкии ^^ И Олив, и тя е страхотна. Колко е дребна xD
Дават го по НоваТВ всяка събота от 11 часа. Днес излъчиха последния епизод от първи сезон, втория не знам дали ще го пускат Sad
Та сериалът ми е един от любимите. Някой друг да го гледа? Smile
Joker написа:
даа! даже аз открих неговата "мода" в егмонт ^^
ще се цитирам:

Цитат :
божествен е, самата история с голямата любов си е банална, но пък всичко останало - дарбата на Нед, самите случаи - са супер добри ^^
и цветовете през повечето време са супернереални :О
а роклите на Чък и Олив са просто прекрасни ^^
и въобще, страхотен сериал, обичам го ^^^^^^

и най - вече любимият ми E02S02:

"I'm Ned. I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." ^^^

малко започва да заприличва на сапунен сериал с историята около майката на Чък, но пък точно тези моменти с тайните на Олив са особено забавляващи :р, а и тези soap-неща хем са малко по - второстепенни, хем са направени по един страхотен начин, така че не те дразнят, а просто те карат да се.. усмихваш. Smile

и, да, цветовете. о, цветовете!

Gossip Girl
Lilly. написа:
Сериали: всичко за тях - Page 2 Gossip-girl1

"Клюкарката" разказва за група привилегировани и разглезени гимназисти в Манхатън. Всички скандални интриги и любопитни подробности около живота на богатите ученици биват разпространявани в блога и чрез текстовите съобщения на "Клюкарка", чиято самоличност остава в пълна тайна.
    Сериалът дебютира в САЩ миналата есен и се радва на огромен интерес. Понастоящем върви вторият му сезон. "Клюкарката" е отличен с редица награди, сред които за "Най-добра телевизионна драма", "Най-добро тв шоу" и други. Сценаристи и продуценти на Gossip Gir" са американската писателка Сесили вон Зигесар, както и авторите на "Ориндж Каунти" - Стефани Савидж и Джош Шварц.

Главните роли в продукцията са поверени на Блейк Лайвли, Лейтън Мистър, Пен Бадгли, Чейс Кроуфорд, Ед Уестуик и други.

IMDb - http://imdb.com/title/tt0397442/

Аз после ще изкажа подробно моето мнение xD
Lilly. написа:
Направо се отказвам от тоя сериал.
Дан и Серина пак скъсаха -.-
Broken написа:
Lilly. написа:
Направо се отказвам от тоя сериал.
Дан и Серина пак скъсаха -.-
Roflin'
Аз също , много са тъпи ;/
Lilly. написа:
Иии да,the lonely boy was soo upset,че реши да удари един бърз секс със бившата си от,ъъ час-два,даскалка. о.О
Иначе т'ва с Чък е яко. (:
Lilly. написа:
Последният епизод беше много,много хубав ^^
Постъпката на Чък беше много мила,историята на Лили беше интересна,но най-много ми хареса финала с Блеър и Серина. (:

Grey's anatomy
Lilly. написа:
Сериали: всичко за тях - Page 2 0000042445_20070906133525

Режисьор : Шонда Раймс

В ролите : Елън Помпео, Сандра Оу, Катрин Хийгъл, Джъстин Чеймбърс

Държава : САЩ

Резюме : Сериалът проследява живота на група млади лекари, които се борят с обстоятелствата, за да запазят човешкото в себе си. Една драма, която съчетава напрежението от подготовката да станат лекари със забавните, емоционалните и дори тъжните и драматични моменти в живота на петима млади хора, които са на път да разберат, че нищо в живота не е черно и бяло, истинският живот е изрисуван в нюансите на сивото. Сериалът е спечелил награда Golden Globe, още 5 награди за филмово изкуство и е с 19 номинации. Сериалът, класиран сред 10-те най-хитови сериали на САЩ, предизвиква невероятен интерес сред почти всички възрастови групи и рейтингът му е изключително висок.
Nels написа:
Любимият ми сериал <3
Изи ми е любимка, малко ми беше досадна във втория сезон с Дени, и особено в депресирания си период.
Алекс. Може да е гадняр, но е човекът на Изи, значи ми е любимец. Smile
Харесва ми, че не се акцентира много върху случаите, а повече на отношенията между героите. Иначе има някои много интересни случаи, като например(сега го дават) момчето в бетон, имаше едно, което беше глътнало магнити...
Петият сезон е най-силният досега, въздействащ и всяка серия е добра по своему, но и по-добра от предишната, най-добрата досега. В един епизод се преплитат както комичното, така и драматичното и то по начин, който не те натоварва. Дерек трябва да се измъкне от дупката, иначе няма да е Дерек и нещата с Мер няма да вървят. Пък и трябва да лекува Изи. А Изи...съмнявам се да оживее. Четох, че Катрин не искала вече да играе и затова е цялата тази работа с тумора. А и Изи някак си вече се е предала. Притеснявам се как ще го приеме Алекс, но като гледам, не реагира никак по-особено. Абе тя е неговата жена...не, не, трябва да се депресира! Трябва да бъде мноого тъжен! Трябва да бъде Алекс такъв, какъвто не е бил дори при Ава.
На последният епизод плаках като малко дете на мъжът без кожа. Наистина, горкият. И ако някой каже, че филмът е глупав, мога веднага да го опровергая с точно този случай, защото той ти показва колко важни са приятелите.
Нямам търпение за следващия епизод, който...о, излиза утре!
<3
едит: забравих да отбележа Оуен. охх, любимо име, любим герой, много ми е интересно какво ще стане с него и Кристина. най-интересно ще стане, ако Бърк се върне, точно когато нещата потръгнат. но Бърк няма да се върне никога, така че явно няма да стане най-интересното.
когато видя Аризона ми става някак весело, безгрижно. като детенце е. нормално - педиатър.
Ади. голяма промяна претърпя, също ми стана една от любимите.
А Марк и Кали са ми супер забавни като приятели.
Lilly. написа:
Аз още не мога да повярвам,че сезонът свърши .. така О.о
Nels написа:
Потресена съм. Тъкмо си казах, че никак интересно няма да свърши, и изведнъж Изи, Джордж...ДЖОРДЖ!!! Не ми се чака дълго време за нови серии. От нетърпение даже изгледах целия този епизод без субтитри(изненадата е, че го разбрах)...Аз бях толкова шокирана от края и Алекс...Алекс, горкият, как плачеше. Стана ми жал за него.
И Кристина и Оуен...ееххх, най-накрая!
Lilly. написа:
Мхм,аз не знам как не изпищях като написа 007 на ръката на Мер.
Изобщо не го очаквах О.о Мислех,че просто вече е заминал за армията и няма да успеят да го спрат,но това о.О
Новият сезон не се знае кога ще почне понеже Елън е бременна,но се надявам поне един от двамата да оживее макар че Джордж беше в доста тежко състояние.Не че Изи не е просто .. ;x
А и Кристина най-после каза на някой,че го обича ОО:

House MD
Lunatic написа:
От много време се каня да пусна тема, преди малко се разписах и да^^.

Първо. Малко баналности.
Цитат :
Според „Уошингтън Поуст” „Хаус” е най-успешната медицинска драма след дебюта на „Спешно отделение”. Злодеят в този сериал е Болестта, а героят - доктор Грегъри Хаус, нестандартна личност и гениален лекар, оглавил екип от млади диагностици в университетската болница „Принстън Плейнсбъро” в Ню Джързи.

Повечето епизоди започват извън болницата и проследяват събитията, довели до симптомите на заболяването на пациента. Следва „разнищването” на проблема, наподобяващо сложно полицейско разследване, тъй като в повечето случаи става дума за погрешно поставена диагноза. Често болестта не може да бъде отгатната лесно, защото пациентът е излъгал за симптомите или обстоятелствата – афера, която е довела до мистериозната болест, друго разстройство, за което той не иска да се разбира, определена професия, която е причинила болестта и т.н.

Хаус ежедневно се бори със собствената си физическа болка и не се разделя с бастуна си, който подчертава язвителното му, почти недружелюбно отношение спрямо пациентите. Въпреки антисоциалното си поведение, той е гениален лекар, чието неконвенционално мислене и безпогрешен инстинкт са му спечелили всеобщо уважение на човек, който приема най-тежките предизвикателства в битката за човешкия живот. В резултат Хаус често мърмори „Всички лъжат.”

В ролята е английският актьор Хю Лоури, който получава за нея Златен Глобус, както през 2006 г,. така и през 2007 г. Сериалът си спечелва номинации за Еми през 2005 г. и 2006 г. и наградата Сателит за най-добър драматичен сериал.

Второ. Време е за развихряне. =D
Ей това е Сериалът с главно, болднато, абе каквото щете огромно С. <3
Има немалко неща, по които съм се вманиачавала, но Хаус, о, Хаус, той е просто наркотик. ^^
От много време не бях гледала нищичко и най-накрая си седнах на д-то и изгледах абсолютно всички сезони отначало, на един дъх^^. И какво да кажа, преди говорех, че го обичам, сега просто го о-б-о-ж-а-в-а-м. Няма такъв. ^^
Още малко баналности =D.. ъъъ, любим герой, то е ясно Хаус води класацията. Вероятно няма смисъл и да обяснявам защо. xD
Уилсън и Кътнър са след него. Уилсън е едно голямо слънце, много го харесвам. ^^
Като характер е страхотен, такъв един.. мил благороден funny guy. ^^
Шапка му свалям, че успява да търпи Хаус, и след толкова много сезониСериали: всичко за тях - Page 2 Icon_biggrin все още са приятели. Много са забавни, когато си погаждат номера, диалозите между двамата винаги са адски добри. :]
Кътнър ми беше(-.-) любимецът от новия екип, един такъв непохватен мил чудак. Винаги имаше някакви много интересни идеи за медицинските случаи^^. И това, че се самоуби(или го убиха Сериали: всичко за тях - Page 2 Suspect ) наистина беше много неочаквано, надявам се да получим поне малко разяснения по въпроса в шести сезон. :]
Все още не мога да свикна с новия екип, някак.. особено в началото ми се струваха големи палячовци в сравнение със старите кадри, но свикнах. ^^
Тауб май ми харесва най-малко от всички, някак просто ми разваля цялта картинка. 13 ми беше по-интересна в началото, но откакто се хвана с Форман(а него от първи сезон не го харесвам xD) нещо ми опротивя. xD
Краят на четвърти сезон (поне за сега) е най-брилянтното нещо в целия сериал. Просто тези два епизода, така де House's Head & Wilson's Heart бяха п-о-к-ъ-р-т-и-т-е-л-н-и. Гениални. Страхотни режисьорски решения, невероятни обрати, цяло цунами от емоции.. просто бяха изумителни. ^^
Мога да говоря още много, много, много за Хаус, но никой, уважаващ себе си потребител, не чете огромни постове. Така че съм до тук. (за сега xD).

Ъм, струва ми се, нямате нужда от снимки, ама все пак. :р
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

P.S. официален сайт =D
Lilly. написа:
чееееееееееейс!
само да ми падне тоя човек.страхотен е.и персонажа му обичах жалко,че вече го няма толкова често.камерън също!но камерън брюнетката,а не когато беше направила онова ужасно нещо с косата си и беше руса о.О Винаги ми е допадала като характер,защото намирах много допирни точки между героинята й и мен самата.Та единствения,който не понасям и никога не съм е Форман.Адски противен ми е,покрай него и 13 спря да ме радва -.- Иу.просто не мога да го гледам. :\
Хаус няма какво да го коментирам..както казва теста във фейсбуук - Брилянтен, интересен... ЗЪЛ xD Обичам как краде храната на хората :Р Обичам като си подхвърля червеното топче,обичам глупавото му заяждане и басове с Къди.Обичам Къди (: И епизода,в който Хаус беше цяла седмица в инвалидна количка само,за да му върне мястото за паркиране. xD
Новия екип ми харесва макар че Тауб е дразнащ ама се свиква.Кътнър е сладур,а финалът на 5ти сезон.. еми очакваше се все някога да се случи. xd
И Амбър обичах.Бяха перфектна двойка с Уилсан,а колко ревах на тези 2 епизода особено когато пуснаха ток(?) или там каквото направиха в мозъка на Хаус и той осъзна какво точно се е случило и показаха една сълза как се стича О:
Зарибявка е определено,имало е цели нощо,в които не съм спала и съм се зомбирала с Хаус.Един от малкото сериали,които намирам за наистина стойностни и интересни,ии с нетърпение чакам следващия сезон (:

Greek
Lunatic написа:
има фенове, райт? Сериали: всичко за тях - Page 2 111837

Greek / Колежани

Сериали: всичко за тях - Page 2 Greek-show

Заглавие: Greek/ Колежани
Година: 2007
Жанр: Тийн драма
Създатели: Патрик Шон Смит
Серии: 44 (2 сезона)

Участват: Спенсър Грамър (Кейси Картрайт); Джейкъб Закар (Ръсти Картрайт); Джейк МакДорман (Евън Чеймбърс); Скот Майкъл Фостър (Капи); Дишлад Вадсариа (Ребека Логън); Амбър Стивънс (Ашли Хауърд); Пол Джеймс (Калвин Оуенс); Кларк Дюк (Дейл); Тифани Дъпонт (Франи Морган)..

Без родители. Без правила. Това е сериал за университетския живот като живот пълен с купони и веселби по пътя към израстването. Един от главните герои в „Колежани” се казва Ръсти. След големи академични успехи в гимназията, той решава, че университета ще е мястото, където ще се фокусира върху живота, а не само върху книгите и учението. Той учи в същия колеж като по-голямата си сестра Кейси, която е една от популярните личности там. С известна доза съперничество, „Колежани” проследява развитието на приятелството между тези брат и сестра. И както може да се предположи, двамата главни герои са обградени от група весели приятели, всеки от които допринася за атмосферата и колежанските приключения със собствена доза уникален чар. Това е един забавен сериал, който ще ви даде възможност да се гмурнете в най-веселите дълбини на колежанския живот в Америка, като в същото време ви показва реалистични герои и общочовешки истории за любов, приятелство, забавление и... малко надпревара за слава. А най-доброто място за всичко това в един колеж са всеизвестните братства и клубовете, където се развива голяма част от действието в „Колежани.”

За четири дни изгледах двата сезона, едва ли не без почивка и с гордост мога да кажа, че Greek се нареди сред най-любимите ми сериали. Very Happy
Много свеж сериал ^^ и е един прекрасен начин да разпуснеш малко и да убиеш времето.
Втори сезон определено е по-добър - и като сюжет, и като актьорска игра, и като всичко. ^^
Трудно мога да определя най-любим персонаж, всички са толкова яки, но..
Капи е най-яката алкохолизирана изтрещяла шматка ЕВЪР! ♥
Ръсти е много сладурест, такава мила душица ^^
Кейси доста сериозно ми лазеше по нервите първи сезон, не можех да й търпя немигащите кравешки погледи просто xD. Ноо във втори сезон значително се подобри. ^^
Калвин е пич. Мечтата 'най-добър-приятел-гей' на всяко средностатистическо момиче.
Ашли е страшно сладка, една такава мила, облича се яко и (почти) винаги е усмихната. <3
Rebeca's teh bitchy kid around here. ^^
... Еван ми е най-мазен от всички, мисля.
мм, дано да ен пропускам някого. whatever.
l o v e i t ♥
Inna. написа:
Обичам го. Това ми е един от най - любимите сериали. Преди малко го гледах Smile Капи и Ръсти са ми любимите герои Smile
Lilly. написа:
Първо гледах сериала по телевизията и още след втория епизод вече бях влюбена в него.Абсолютната ми любимка е Ребека (: Обожавам образа й та даже и на външен вид ми е страшно симпатична :Р и въпреки капи/кейси много симпатизирах и на капи/ребека.А Капи.. Капи е един от любими ми мъжки персонажи като цяло не само от Колежани.Супер импулсивен,забавен и общо взето много мой тип (: Единственото нещо,което наистина не понасям у хората,а той притежава,е липсата на амбиция.Но като му дойде времето според мен ще се опомни и ще кара по-леко с всичките купони и напивания..ама това все пак си е Капи.Такъв го обичат :Р И да,Кейси трябва да е с него.Не с Евън,не с Макс.. макар вторият да е страшно добричък и миличък,и ми стана тъжно като скъсаха. :\ Но не е като с Капи,няма я тръпката.Мм кой остана.. Ашли е сладур,Калвин също.Прекалено много допирни точки намирам между мен и Кейси,че да не я харесвам,но са твърде много и за да ми е любимка.Понякога чак се ядосвам,че и аз бих постъпила като нея в дадена ситуация и ми иде да я удуша през екрана :д
Ръсти не го понасям.Дяволски големите му кравешки очи ме изкарват от релси.Не го харесвам - нито като персонаж,нито като визия.Евън и той ми падна на долу в класацията след цялата работа с изневярата,парите и т.н. С Франи същата работа.Не мога да я гледам (:
Сериалът е страхотен от където и да се погледне :Р И двата сезона са добри и чакам с нетърпение 3ти,който нямам идея кога излиза :д
Nels написа:
Все още не съм изгледала дори първия сезон, но сериалът мноого ми харесва и със сигурност ще стигна до края на втори сезон за отрицателно време.
Капи и Ашли са ми любимците! За Капи...еми няма такъв як човек! Laughing "Кефи ме на макс!" Супер непускист и купонджия. А Ашли е...шемет! Освен това, да, има супер як стил на обличане! Калвин също ми харесва, а с Ашли са страхотни.
Кейси ме дразни супер много - човек без собствено мнение, докато Франи беше президент. А за Еван ми стана жал, докато късаше с Кейси, защото си беше супер прав:

Цитат :
NO YOU LOVE YOU! You love what I can do FOR YOU!

Цитат :
Rebeca's teh bitchy kid around here. ^^
yep! Сериали: всичко за тях - Page 2 111837
Ръсти не ми харесва толкова много, но актьора има супер яка коса и як глас!
И, да, Кейси+Капи! Когато са заедно, Кейси дори ми става симпатична.

edit: Премиерата на трети сезон в САЩ е на 31 август.

Воаля (:
Lilly.
Anything but ordinary
Lilly.

Брой мнения : 1439
Местожителство : in your eyes.

ПисанеЗаглавие: Re: Сериали: всичко за тях   Сериали: всичко за тях - Page 2 EmptyСъб Окт 03, 2009 8:11 pm

Joker написа:

ии.. да. "Фелисити" се запечата по някакъв начин в ума ми, но съм го гледала толкова отдавна, че не мога да ви споделя мнение Smile

още някой гледал фелисити ОО:
страхотен е. <3 още от там robert buckley ми е голяма слабост.
трябва да го изнамеря и пак да го гледам.
http://www.myspace.com/k0k0ska
Fantageroiche
Пасо-агресивен маниак
Fantageroiche

Брой мнения : 555
Местожителство : Русе, България

ПисанеЗаглавие: Re: Сериали: всичко за тях   Сериали: всичко за тях - Page 2 EmptyСря Ное 04, 2009 6:50 pm

Сериали: всичко за тях - Page 2 V-2009_TV_series_logo

V или Посетителите е нов сериал, чиито дебютен епизод беше излъчен на 3ти (: Става въпрос за пристигане на Земята на 29 извънземни кораба, над големите световни столици, като извънземните приемат човешки облик, идват с мир и искат от ресурсите ни в замяна на технологии, които биха ни помогнали. Но не всичко е толкова хубаво, колкото изглежда и на Земята не всички са съгласни с идването им.

Страхотен дебютен епизод, препоръчвам сериала на всички, които обичат sci-fi (: Сред актьорите блестят звезди от Lost, 4400, Smallville и т.н Wink

Следващият епизод излиза на 11ти ноември.
http://avtora.com
hurricane drunk
cosmic love
hurricane drunk

Брой мнения : 1708
Местожителство : Каварна

ПисанеЗаглавие: Re: Сериали: всичко за тях   Сериали: всичко за тях - Page 2 EmptyВто Авг 17, 2010 11:04 am

На няколко пъти хванах How I met your mother по foxlife, та ми се стори хубав;
но няк'во нямам желание да го тегля и гледам на компютъра.
http://www.myspace.com/templesofdeath
Megalomaniac.
Ужасно Пасивен
Megalomaniac.

Брой мнения : 159
Местожителство : Sliven

ПисанеЗаглавие: Re: Сериали: всичко за тях   Сериали: всичко за тях - Page 2 EmptyВто Сеп 28, 2010 5:13 pm

nip/tuck... Nip/Tuck... NIP/TUCK!

новата ми мания. не, човече. велик е. преди го следят по Нова, нооо
не знам какво ми стана, може би заради даскалото.. все нямах време да
гледам всички серии и все пропусках по някоя..
таааа дааа! сега не мога да спра да го гледам. гениален е. <3
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Сериали: всичко за тях   Сериали: всичко за тях - Page 2 Empty

Сериали: всичко за тях
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Презентации на филми и сериали

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Passive Aggressive :: Sleeping with Ghosts :: Passive Aggressive :: Кино и Телевизия-
Идете на: