Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| Заглавие: Честит рожден ден,Соли :) Нед Мар 28, 2010 11:20 pm | |
| Най-развратната съфорумничка днес прави 17 години :Р Честит рожден ден,секси :* Нямам идея вече какво да ти пожелая.. всяка година започвам и свършвам с едно - Георги.Явно не съм ви на късмет обаче и тази година ще се въздържа.Каквото има да става,ще стане.Най-после.Надявам се. Като изключим това - много здраве и успехи.По-малко пропуснати часове в даскало,виждаш,че не е страшно в часовете на Емили :Р Успехи с английския,тойфела и Дания макар че не знам как ще те пусна.Имам чувството,че те познавам от цяла вечност,а са само 3 години,през които що глупости сме изговорили и що момчета сме обсъдили.. :Р Пожелавам ти и за напред все така да сме. Пожелавам ти Ники да дойде в Плевен! Ама то май е късно вече..нищо,тогава ще ти докарам Миро у вас :Р Пожелавам ти здравиии купони .. не,че тея не ти стигат.Яко ретро,текила и хиляди усмивки и приятни спомени. Пожелавам ти да си щастлива.Искрено и с цялото си сърце ти го пожелавам,защото не искам да те виждам разплакана още по-малко заради някой кретен :Р Много,много искрена и чиста любов.Ще се радвам ако не е с Георги. Просто искам да си истински влюбена и да обичаш така както само ти можеш. И не на последно място - остани си такава прекрасна и развратнааа. :Р Обичам те.
П.П. В твоя чест си чатих на дълго и на широко с Ивчо :РР | |
|
hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| Заглавие: Re: Честит рожден ден,Соли :) Пон Мар 29, 2010 1:12 pm | |
| Честито, s0L! да си все така sexi : D { } и всичко най-хубаво! | |
|
Moriline Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 636 Join date : 14.12.2008 Age : 32 Местожителство : Вселена от акварел
| Заглавие: Re: Честит рожден ден,Соли :) Пон Мар 29, 2010 1:21 pm | |
| Честито. моят 17- ти рожден ден беше прекрасен, дано и твоят да е такъв. нека имаш хора, които те усмихват. | |
|
Nels Невменяем съм
Брой мнения : 921 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| |
Inna. Пасивен-Агресивен
Брой мнения : 386 Join date : 21.09.2008 Age : 31 Местожителство : Плевен
| |
missjohnnysmoker Mrs "I partied too hard"
Брой мнения : 781 Join date : 16.10.2008 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Честит рожден ден,Соли :) Пон Апр 12, 2010 12:55 am | |
| Благодаря на всички. Светлееее {{}} И всичко, което си ми пожелала се случи до сега! О.о | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Честит рожден ден,Соли :) | |
| |
|