| Passive Aggressive Hello, stranger. |
|
| Честит рожден ден, Миш (Lunatic) | |
|
+7Christine Joe Moriline submarine Nels hurricane drunk Lilly. Fantageroiche 11 posters | Автор | Съобщение |
---|
Fantageroiche Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 555 Join date : 01.05.2009 Age : 34 Местожителство : Русе, България
| Заглавие: Честит рожден ден, Миш (Lunatic) Сря Дек 16, 2009 12:03 am | |
| Честит рожден ден.. не само добра админка, но и добра Мишка, фенка на Мюз, фотографка, киноманка и (не) на последно място приятелка {} *гуууууууш* Много здраве, Миме и много либоф, и само верни приятели и незабравими моменти с тях | |
| | | Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| | | | hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| | | | Nels Невменяем съм
Брой мнения : 921 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| | | | submarine Агресивен
Брой мнения : 41 Join date : 09.01.2009
| Заглавие: Re: Честит рожден ден, Миш (Lunatic) Сря Дек 16, 2009 5:19 pm | |
| | |
| | | Moriline Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 636 Join date : 14.12.2008 Age : 32 Местожителство : Вселена от акварел
| Заглавие: Re: Честит рожден ден, Миш (Lunatic) Сря Дек 16, 2009 6:34 pm | |
| Честит ден, красиво и усмихнато лунатично същество^^много сирене ;p макар че аз предпочитам кашкавал. много приятели, снимки, весели моменти, спомени, любов. и по-малко сълзи. И още много време във форума! ;d *bear* | |
| | | Christine Joe Слънчоглед
Брой мнения : 465 Join date : 06.09.2008 Age : 29 Местожителство : На границата на фантазията и реалността
| Заглавие: Re: Честит рожден ден, Миш (Lunatic) Сря Дек 16, 2009 7:39 pm | |
| Миш! ^^ пожелавам ти да си жива и здрава, все така услужлива да имаш много поводи за усмивки, да се чувстваш безкрайно обичана, да се развиваш във всяка насока и да имаш силата да се бориш за нещата, които обичаш. честит рожден ден ^^ | |
| | | |Sun's.smile| Невменяем съм
Брой мнения : 950 Join date : 04.09.2008 Местожителство : На перваза
| Заглавие: Re: Честит рожден ден, Миш (Lunatic) Сря Дек 16, 2009 8:03 pm | |
| Миш! Сори , сори, сори, сори тт Тъп съм, знам
Слушай сега...към всичкото , което избълвах добавям, че ти пожелавам да те изнасили той Ако не искаш, ще те изнасиля аз. Ако и това не искаш, няма да имаш избор, така или иначе ще е изнасилване.
Пожелавам ти мечки, мечета, меченца и в частност мечища , прегръдки, гушки, мечоци, забравих Пожелавам ти да стигнеш звездите , да си откъснеш една и да я подариш на някой,който винаги ще бъде до теб. Пожелавам ти да летиш / и то не през 5тия етаж/, пожелавам ти да мечтаеш/ за да бъдеш истинска/ , пожелавам ти да бъдеш разбрана и никога самотна / затова аз съм насреща/ Лъвс я! | |
| | | cut.my.hair Ужасно Пасивен
Брой мнения : 82 Join date : 08.02.2009 Местожителство : korekoredut
| Заглавие: Re: Честит рожден ден, Миш (Lunatic) Сря Дек 16, 2009 10:44 pm | |
| честит рожден ден и дано всичките ти мечти се сбъднат. дъх, знам, не ме бива в пожеланията. | |
| | | Lunatic heart beat double time
Брой мнения : 1810 Join date : 03.09.2008 Местожителство : midnight boom
| Заглавие: Re: Честит рожден ден, Миш (Lunatic) Чет Дек 17, 2009 10:07 pm | |
| ай, благодаря много на всички! :} | |
| | | Joker coldplayer
Брой мнения : 530 Join date : 28.09.2008
| Заглавие: Re: Честит рожден ден, Миш (Lunatic) Пет Дек 18, 2009 5:35 pm | |
| az, est, trqbwa da se izkaja po-kysno xD chestito, Mish ^^ znam, che sym zlobna (chesto), ama za tui ne sym winowna az : D taka che sega pokazwam edna mnogo hubawa strana i to tq e tazi, uhm, milata. ;P cheeeeestito ^^ ta mnogo razni hubawi raboti i, btw, ako iskash shte ti podarq donnie darko na dvd! xD samo trqbwa da se wyrna. i da poluchish wsichko materialno i duhowno, koeto iskash, zashtoto a real rocknrolla GETS the fuckin' lot :] | |
| | | Lunatic heart beat double time
Брой мнения : 1810 Join date : 03.09.2008 Местожителство : midnight boom
| Заглавие: Re: Честит рожден ден, Миш (Lunatic) Пон Дек 21, 2009 12:36 am | |
| donnie darko? сериозно? wow. just wow.
и в момента не знам как отговоря подобаващо на доста якото ти пожелание, което ме накара да се усмихна. много. rawr. ^^^
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Честит рожден ден, Миш (Lunatic) | |
| |
| | | | Честит рожден ден, Миш (Lunatic) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |