| Passive Aggressive Hello, stranger. |
|
| тялото е форма,душата е без норма | |
| | Автор | Съобщение |
---|
submarine Агресивен
Брой мнения : 41 Join date : 09.01.2009
| Заглавие: тялото е форма,душата е без норма Съб Ное 07, 2009 11:01 pm | |
| та-ДАМММ единайсто мнение и повече от два дена = ТЕМА! имам котка,да.казва се али;чудна е. везни съм,а това значи че съм уравновесен,дипломатичен индивид.не всъщност,знам ли. много обичам слънчево,обичам и вятър,който ми роши косата. обичам сандвич с краставица и кашкавал.обичам октоподи.шарена сол.мяукане на котки.плетени гривнички.шалове.усмивки.пиърсинги.шарени нокти.мъниста.смях.есенни листа.цветя.прегръдки.еклери.кецове.къдрави коси.расти.щрудел.чай.глухарчета.рибки.жирафи.телефони с кабели.чорапи на райета.щипки за пране.значки.балони.шапки.плитки.нещотърсачество.дървени бижута.карирани ризи.пролет.лято.есен.зима.шоколад.писма,истински,хартиени.вратовръзки.анимационни филмчета.облаци с разни форми.панделки.малини.сноуборд.книги,ама всякакви.музика.изтърсени панталони.хора.големи слушалки.широки суичъри.палачинки.прозяване.дъга.влакове.ванилия.безопасни игли.очи.рокли.мидички.слънчогледи.връзки за обувки.графити.камъчета.роса.ароматни свещи.бънджи(не съм скачала още).саморъчно направени неща.всякакви животни.кламери.плюшени играчки.повече ключодържатели от ключове.кино.голямото междучасие.бира.стопаджии.хартиени самолетчета.сантименталност.кръгли слънчеви очила.детелини.банички.подаръци.пътуване.фибички.боза.уокмен.искреност.караоке.да правя курабийки.вода.шарени чадъри.коледа.дъжд.морето.лежене по пейки.концерти.йога.мляко с кафе.стихотворения.индианци.делфини.Приятели.чорапогащници.лунички.канела.сапунени балончета.захарен памук.меки възглавници.ходене на гости.запетайки.живота. от габрово съм.може и да не знаете,но е град;уж. съвсем не-сериозно :Д смятам че всички хора,по принцип са готини иии твърдо НЕ вярвам в талантите - всеки е способен на всичко,не си поставяйте граници та май се водя за съм кайнд ъф хипи :ДД ама не аресвам расизма,точка. стана страшно дълго,а сигурно ще допълвам от време на време искам да ме разпитвате
Последната промяна е направена от submarine на Нед Ное 08, 2009 1:18 am; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | Lunatic heart beat double time
Брой мнения : 1810 Join date : 03.09.2008 Местожителство : midnight boom
| Заглавие: Re: тялото е форма,душата е без норма Нед Ное 08, 2009 12:56 am | |
| We all live in yellow submarine, yellow submarine, yellow submarine.
(: Любими филми? Банди? Спала ли си с родопско одеяло? Плюшени играчки обичаш ли? Имаш ли плакати в стаята си? И какъв цвят е тя? Имам чувството, че е шоколадово кафява, ама вероятно не. хе (: | |
| | | submarine Агресивен
| Заглавие: Re: тялото е форма,душата е без норма Нед Ное 08, 2009 1:13 am | |
| та значи eternal sunshine of the spotless mind,waking life,juno,RRRrrr,requiem for a dream,hard candy,girl interrupted,бая са,гледам малко ама качествени филми ми по принцип смятам бийтълс за най най групата (: редиохед,мюз,колдплей,уикеда,арктик мънкис,ред хот, - слушам каквото намеря :Д леле,МНОГО обичам родопски одеяла,всъщност,перманентно спя с такова аа обичаааам,ала няма кой да ми подарява :Д ами имам тапет,който е ного гаден-бял и някакви НЕЩА по него,синеещи,абе скапан е :ДД 3 плаката - the oc,house md,gorillaz иначе съм изрязвала 'сякакви глупости от списания и имам лепенки от хубабуба и някфи други,примерно - боб с лютеница и 'увира за 40 минути ор sth' които съм ги вземала от някакви опаковки би било хубаво да е шоколадова,щото е мега уютното.най-много искам лилави стени,ама сърце не ми дава,да махна всичките глупости,дето съм пльокнала | |
| | | Moriline Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 636 Join date : 14.12.2008 Age : 32 Местожителство : Вселена от акварел
| Заглавие: Re: тялото е форма,душата е без норма Нед Ное 08, 2009 11:34 am | |
| ^^ Любима песен на Бийтълс? А на Ред Хот? Обичаш ли палатки? Бягала ли си от вас? Колко ти е дълга косата? Обичаш ли да си играеш с коси? Ако беше дъга, кои цветове би включвала? Обичаш ли да пееш?
следа продължение. :Д
| |
| | | hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| Заглавие: Re: тялото е форма,душата е без норма Нед Ное 08, 2009 11:12 pm | |
| | |
| | | Nikki Ужасно Пасивен
Брой мнения : 100 Join date : 09.08.2009 Местожителство : room on the 3rd floor
| Заглавие: Re: тялото е форма,душата е без норма Пон Ное 09, 2009 12:13 am | |
| голямо впечатление ми направи, че обичаш доста неща, повечето от които харесвам и аз ^^ (: което е добре. и ето въпроси: влиаеш ли се от чуждото мнение? любим цитат? търпиш ли критика? | |
| | | submarine Агресивен
| Заглавие: Re: тялото е форма,душата е без норма Пон Ное 09, 2009 8:02 am | |
| охх,не знам,честно казано,може би - with a little help from my friends,ама то това им е готиното,че имат страшно много песни и всичо зависи от това в какво настроение съм ((: scar tissue и заради клипа. палатки на узана <333 само когато съм ходила на лагер съм спала на палатки,обаче навих мама лятото на морето да сме на палатки ако иде реч за Наистина да избягам,примерно да си купя билет до някъде по-далеч и мм да се лутам и да се чудя кво да правя,щото съм в непознат град - не :ДД иначе за да ида някъде,често се измъквам,но то е наблизо и ме няма не достатъчно,че да се уплашат и да звънят на ченгета (: имам,поне другите така казват,хуубава гъста коса,което май е добре? до раменете приблизително,сега не мога да реша дали да си направя расти (: не мога да разбера хората,на които им е жал за косите им,когато ги подстригват,пак порастват,все пак (sun) обичам да си играя с къдрави мекички коси всички?:Д абсолютно всички нюанси,но ще дам предимство на по-ярките пея бая фалшиво (: ама БАЯ.иии обичам да пея,по-хубаво е като пеем повечко хора,защото не се разбира кой как пее,пък и е по весело. ами гледам да не си влиая много,но примерно мнението на приятелите,ако е критично,ме кара да се замисля,дали трябва да се променя,ала-бала.по принцип смятам че 'насила хубост не става'.ние се променяме постоянно,съвсем естествено,но не мисля,че ако не искаш можеш да се промениш. — Аз съм седемнайсетгодишна и побъркана — рече тя. — Чичо ми казва, че двете неща винаги вървели заедно. Когато хората те попитат на колко си години, казва ми той, винаги отговаряй, че си седемнайсетгодишна и побъркана. Не е ли приятно да се разхождаш по това време на нощта? Обичам да вдъхвам мириса на нещата, да ги разглеждам. И понякога стоя будна цяла нощ, разхождам се и чакам да видя как ще изгрее слънцето. (451 градуса по фаренхайт) — Напълно съм съгласна с тебе — каза Херцогинята. — И поуката от това е: „Каквато си — бъди такава — за друга не се представяй!“… Или по-просто казано: „Не си представяй никога, че не си друго освен това, което би могло да се види на други, че това, което си била или би могла да бъдеш, не е било друго освен това, което си била или би могло да им се види друго“. (алиса в страната на чудесата) и бая други цитати харесвам,от мечо пух,пипи,по пътя иии цялата глава където том боядисваше оградата,от том сойер (: търпя,търпя.в повечето случаи е отправена от майка ми,защото й е хоби :д но се опитвам да си вземам поуки О,да,наистина е чуден филм | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: тялото е форма,душата е без норма | |
| |
| | | | тялото е форма,душата е без норма | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|