| Passive Aggressive Hello, stranger. |
|
| Последното нещо, което гледахте..? | |
|
+36Androgyny HelterSkelter Nikki Jimmy Acoustic Fantageroiche Brutality. Sugarbloodsucker Catsong El manana heart-shaped box cut.my.hair Broken Beautiful Mind Rainbow Christine Joe Fallen Angel missjohnnysmoker Scarlett anette flood 4ever Moriline Angie Ecliptica` mo.rka Inna. Joker Midnight sun ~yellow~bunny~ Bluecloak Ninsey Nels wabbit hurricane drunk |Sun's.smile| Lilly. Lunatic 40 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Fantageroiche Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 555 Join date : 01.05.2009 Age : 34 Местожителство : Русе, България
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Май 02, 2010 1:47 pm | |
| Е, сега като поотмина малко всичката тази лудница покрай Аватар и аз го гледах и да си кажа мнението. Еми многоо ми хареса пък! Сценарият му куцал, ама мен пък ми хареса, защото е реализиран по страхотен начин. Самият свят е направен гениално и е супер огромен, епичен и... <3 <3 <3 Историята много ми хареса, макар че ще ми трябват още 2-3 гледания за някои неща да ги схвана xD Има много клишета, ама аз пък харесвам клишетата, така че от моя гледна точка това е бонус (: Хубавото е, че има материал за продължения и може би няма да е следващите 2-3 години но след това може би ще видим нещо ново (:
PS: А саундтракът е толкова як и всичко е толкова красивооо <333 | |
| | | Fantageroiche Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 555 Join date : 01.05.2009 Age : 34 Местожителство : Русе, България
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Май 03, 2010 9:51 pm | |
| Принцесата и жабокът..тоя филм направо ме върна 10тина години назад, когато Дисни правеха все още яки приказки <333 Толковааа музика и толкова яки герои, просто ..гледах го 3 пъти вече <33 А на момента с Луис като се пробва на кораба да свири съм ревал от смях, просто толкова много не се бях смял от цяла вечност *rofl* ..като чакаше реакцията пахахаххахаха..безценен момент xD Беше много яко представена историята, малко кривване от класиката, Ню Орлийнс, джаз, работници <33 Абее направо съм влюбен, веднага ми влезе в топа..даже не знам колко.. xd
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Вто Май 11, 2010 1:23 pm | |
| Само аз ли гледам филми тука бе.. :Р
Nightmare on Elm Street 2010 <3 - Само дето не трябваше да го гледам през нощта като съм сам в апартамента..чувах разни звуци xD Филмът беше убиец, а аз не си падам много по хорърите..Джаки Хейли беше върха, просто много го изигра.. Do you remember me?? xD
The invention of lying - Тъкмо го изгледах, доста е готина идеята, свят без лъжи и да измислиш лъжата xD Много смях има и много усмиване на вече утвърдени неща. Гледайте го, мисля че трудно няма да ви хареса.. а и участва Дженифър Гарнър все пак <3 | |
| | | *Enterprise* Агресивен
Брой мнения : 46 Join date : 25.01.2010 Age : 33 Местожителство : East of Eden
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Вто Май 11, 2010 1:48 pm | |
| а гледа ли оригиналната част или направо мина на тази от 2010? хмм и да, може би само ти гледаш напоследък филми, хах. аз лично го карам на сериали ...в този ред на мисли току-що приключих първия сезон на Star Trek: The Next Generation - много съм доволна и впечатлена! всеки герой си имаше развитие и еднакво голяма роля; всички бяха като едно голямо семейство естествено, тъй като са имали повече опит и по-голям бюджет, в някои аспекти този сериал е по-добър от първия... но имат еднакви послания и като цяло усещането на цялата вселена на сагата присъства и тук (супер!). историите са също толкова добри, на места по-мрачни. и егати луксозния космически кораб имат - гадняри! нямам търпение да мина и останалите 6 сезона, уха!
иначе за филми - Mими направи страхотни рецензии на Kick-Ass и Iron man 2, които гледахме заедно... единственото, което мога да допълня, е мнението ми за Мисия Лондон: много забавно и учудващо оригинално филмче. изкарах си невероятно в киното, благодарение на него; вярно, че показва българите в не толкова добра светлина, но аз не се оплаквам. поне имаше огромно количество хумор... и наистина, кой нормален човек би измислил историята с патките!? филмът не беше впечатляващ, но беше приятен. доволна съм | |
| | | hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Вто Май 11, 2010 4:09 pm | |
| ''Отстреляй бившата''; ''Мистър Бийн''; ''Малкълм'' - сезон 4, 5, 6; | |
| | | Lunatic heart beat double time
Брой мнения : 1810 Join date : 03.09.2008 Местожителство : midnight boom
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Май 14, 2010 6:45 pm | |
| Robin Hood (2010)
i love it. невероятен, невероятен беше. влязох в залата с почти нулеви очаквания, but.. freaking epic, man! <3 ridley scott's freaking genius. историята беше разказано много, много добре, от много време не бях изпитвала такова чисто любопитство към 'хеей, ама сега какво ще стане?кой кого?това-онова?' и нямам предвид, че беше предсказум, не, просто беше невероятно приятно да следиш нишката. ^^ страхотен каст. нямаше един, който да не ми хареса и всички играха страхотно. а Кейт Бланшет и Ръсел Кроу са една от най-прекрасните екранни двойки лайк.. евър. о.О невероятни бяха. <3 и Кроу still haz it. прекрасен беше. и какво да кажа, невероятна режисура. просто ми изтекоха очите от толкова красота. близките планове, детайлите, светлината, битките, БИТКИТЕ! невероятно снимане, ъглите, динамиката and once again ДЕТАЙЛИТЕ, особено при последната битка на брега- капки, капки, капкииииииииии монтажите бяха страхотни, flashback-ите, просто.. велико. обичам. | |
| | | |Sun's.smile| Невменяем съм
Брой мнения : 950 Join date : 04.09.2008 Местожителство : На перваза
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Май 14, 2010 9:39 pm | |
| House.S06E20
Доста яка серия... Винаги си мисля, че ще дойде време и на "Хаус" да изчерпа идеите. Като гледам , няма опасност да е скоро... този епизод беше някакси от различен ъгъл. | |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Вто Май 18, 2010 9:36 am | |
| | |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Вто Май 18, 2010 8:16 pm | |
| - Fantageroiche написа:
- А пък House 21 епизод беше EPIC!!!!!!!! Нищо което да предположите когато и да е WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF <3 <3 <3
!!! /що пък да не предположим xD/ и все пак !!!!!!
+ TBBT Която беше адски сладка серия. + HIMYM <3
= Ааааргх! | |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Сря Май 19, 2010 2:15 am | |
| Robin Hood!!!!!!!!!!!!!!!!!!
За пореден път тандемът Ридли Скот & Ръсел Кроу показаха, че са едни от най-сериозните имена в бранша! Отидох без почти никакви очаквания.. не бях гледал трейлъра, не бях чел за сюжета, но въпросните две имена + Кейт Бланшет ми бяха достатъчни, за да съм малко пристрастен, защото и тримата много, много, много ги харесвам (: Филмът беше невероятно готин като се почне от оригиналният сюжет, в който наистина повечето неща бяха непредсказуеми и нямаха почти нищо общо с легендите са разбойника, които знаем! Нещо типично за Ридли Скот - битките и близките планове..бяха просто <333 Направо такива моменти бяха хванати и толкова невероятни сцени и бойни сцени :X Ръсел Кроу за пореден път изигра страхотна роля и колкото и да е неприятен на доста хора аз страшно си го харесвам и отново не ме разочарова, като определено не мога да пропусна големите речи, които изнесе във филма.. доста inspiring бяха 10/10 за филма, гледайте го! | |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Вто Май 25, 2010 11:13 am | |
| HIMYM Season 5 Finale сериозно обмислям да си запиша смеха на Барни и да си го слушам ей така, толкова е якоооо <3 и още обича Робин, искам ги заедноооо ^_^ Лили&Маршъл. толкова, толкова са мили, и ще е толкова весело като се покаже и бебето. ^^ обичааааааааааааааааам. прекрасен финал. <3
and finally, guys, we're forgetting what's really important here.. Ted is BLOND!
edit >> те, решихме, че трябва да се пробва 'новото' кино на центъра, та Prince of Persia: The Sands of Time ииииииииии първо държа да отбележа, че колкото и да не обичам Арена повече в това кино няма да стъпя, така не ме е боляла глава и от 3D даже. отвратителелен звук. пооооод всякаква критика беше акустиката. never again. anyway, филмът беше прилично зле, както и очаквах всъщност, всяка втора минута се смеех на о-толкова-великите-проницателни-надъхващи-реплики :Д наблъскан с милион и едно клишета, при самите бойни сцени имаше един ефект, който не го обичам особено и не ми хареса. но за това пък беше доста динамичен, рядко се спираха на едно място ииии Jake was smoking hot и музиката беше яка, така че 4/10 xD | |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Вто Юни 08, 2010 11:03 pm | |
| Днес гледах Принцът на Персия на кино и съм супееер доволен! Изобщо не слушайте Мишкоелка..айде почти изобщо :Р Не знам дали се дължи на това че това ми е третият филм за 1 месец амааа толкоова як беше <3333 Супееер яките ефекти момчее, които ако го гледах вкъщи изобщооо нямаше да ми въздействат толкова и Джейк Гиленхаал, дето е баси и мощния пич естествено и как подскача насам натам m/ Та според мен гледайте го, не очаквайте нещо супер дълбоко естествено, но е точно за кино филмът, не съжалявам ама ей толкова ' !!! Освен това краят не беше това, което очаквах, което ме зарадва (:Музиката рулззз, сега има да си въртя саундтрака със някаква източна мистична музика <3 6.5 / 10 | |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Чет Юни 17, 2010 11:41 am | |
| Реших да почна Top 250 IMDB (: Та, на 250то място е Edward the Scissorhands, който можеше и по-напред да е естествено и вчера гледах 249то място -
The lady vanishes от 1938
Много хубав филм, актьорите са страхотни и като цяло сюжетът е много интересен и съм сигурен, че е вдъхновил доста от съвременните филми, макар в момента да не се сещам за нищо конкретно (: Няма какво да се каже много за филма, по-добре го гледайте и ще разберете за какво става въпрос (:
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Юни 19, 2010 8:05 am | |
| | |
| | | *Enterprise* Агресивен
Брой мнения : 46 Join date : 25.01.2010 Age : 33 Местожителство : East of Eden
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Юни 19, 2010 10:30 am | |
| - temples of death написа:
- Hot tube time machine
как го изтърпя?? правихме опити да го изгледаме с едни приятели, но беше твърде идиотски, за да го издържим, хах
иначе снощи правихме малък филмов маратон с: Dial M Murder - страхотен замисъл и толкова добре направен сценарий! само да можеха всички актьори да играеха страхотно, щеше да е много по-добре... Грейс Кели съм я виждала в много по-добра светлина; вярно, че тук беше жертва, но преиграваше през по-голямата част от времето :/ но филмът беше страхотен, естествено като за такъв на Хичкок ^^
My Name is Khan - тежък, но и много силен филм! обикновено не си падам по филми, разказващи историята на един живот, но този беше разказан с толкова много чувство... а и имаше много красива режисура. направо ме накара да искам да уча индийски препоръчвам го!
Galaxy Quest - очаквах да е много по-зле и да ме обиди, но се оказа приятна пародия с много весели моменти. ефектите бяха супер също, някак придавайки му още по-смахнат вид. одобрявам! xD
а да, на кино гледах Toy Story 3 - Pixar, какво повече мога да кажа. беше невероятен ♥ ♥ ♥ | |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Юни 20, 2010 9:00 pm | |
| готин е тоя филм, даже много имаше някакви супер добрите моменти (особено цялата тая история с ръката на пиколото ;д) гледала съм други супер прехвалени филми, на които дори и първите 15 минути не мога да изгледам. *I've had lots of girlfriends, hot ones* *You've had lots of boyfriends, gay ones* ;д а просто сцената с асансьора беше разбиваща, пръснах се от смях на нея | |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Юли 23, 2010 10:19 pm | |
| Копирам си мнението от Егмонт, за Inception, де, <3 Беше просто.. невероятно изживяване. От самото начало на проекта следя за всяка малкa новинка, всяка снимка, всичко, опищях главите на хората покрай мен за този филм много преди да излезе, признавам, имах лееееко високи очаквания, but, boy, знаех, че ще е велик и все пак i got mind-blown. Once again, невероятно преживяване. Първо, държа да кажа, че не помня кога за последно съм гледала филм с толкова невероятно добри актьорски изпълнения и като цяло с толкова добра химия. Марион Котияр беше чисто и просто беше феноменална, тази жена ми взе въздуха, просто ме р-а-з-м-а-з-а. Химията межу Джоузеф Гордън-Левит и Том Харди беше просто лооооооол, страхотни бяха и двамата. За Елън Пейдж.. абе все си представях, че едва ли не Джуно просто ще се разхожда насам-натам, но връщам си го назад това, well-done. Леонардо също беше страхотен, Килиън Мърфи беше просто убийствен когато говореше за бащата, уж прикритата болка в гласа, изражението на лицето му, .. абе няма какво да се повтарям, до един бяха прекрасни. Артър като че ли най-много ми се понрави като герои, Мол също - изключително сложна личност, и Коб, боже, всички. И не знам какво да кажа. Този филм просто beat the crap out of половината ми любими филми още на първия си час сигурно. За режисурата не знам дали изобщо има смисъл дума да отварям, we're talking about Christopher Freaking Genius Nolan. Брилянтно, няма какво друго да е. Като цяло идеята .. за кражба на идеи от човешкия ум, просто fascinating. Беше невероятно красив визуално, страхотно изпипани ефекти, музиката беше.. чук. просто те държи на ръба. И не мога да си позволя да се впусна да обсъждам сцени, най-малкото ще разваля кефа на някой, който още не е гледал тази.. epicness. ^^ И като цяло красотата на този филм е, че всеки може да го изтълкува по свой собствен начин като не е съвсем сигурно дали е на прав път или не. Обожавам просто, да оставят разсъжденията и интерпретациите на тези които гледат, филмът чисто и просто те провокира да мислиш, а не да стоиш като чувал с картофи на седалката и да попиваш поуки and blah blah blah. Краят, тотемите, прожекциите, разничните нива, бездната.. всеки да си прави собствени изводи, със собствената си глава и толкова. Обичам го. И ще го гледам още 987982562985792852 пъти. И.. какво друго мога да кажа? In the end, we all got mindfuсked by Nolan.and ummm | |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Вто Юли 27, 2010 12:16 am | |
| | |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Вто Юли 27, 2010 1:51 pm | |
| Вчера бях на американски комедии xD
Първата беше Grown ups, която събира 5ма страхотни комедианти, много як каст..+ Салма Хайек, но като се има предвид, че форумът се състои само от момичета няма да почвам темата
Иначе самият филм няма кой знае колко добър сюжет, но самите майтапи са много яки, на няколко места със умрял да се хиля xD
Вторият филм е Cop Out, който доста хора не го харесват заради славните дуети на Брус Уилис в минали филми, но все пак и на него много се смях. Препоръчвам на феновете на 30 rock да го гледат, защото партньор на Брус е именно Трейси Морган, който е такъв идиот.. играе ченге, което е киноманиак и когато е на работа постоянно използва пасажи от филми срещу престъпниците. Голям смях, обещавам! | |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Сря Юли 28, 2010 5:05 pm | |
| Vampires Suck !
Best.Thing.Evar!
Заслужаваше си да изгледам Здрач, само за да разбера пародията....Беше уникално
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Чет Юли 29, 2010 4:32 pm | |
| Чиракът на Магьосника беше доста забавен. Счупих се от смях с Тоби Кебел. xD | |
| | | anette Пасивен-Агресивен
Брой мнения : 430 Join date : 28.09.2008
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Юли 30, 2010 10:08 pm | |
| Днес първо Shutter - хаха, horror за фотографи, егати якото! Забавно беше как накрая главният герой-фотограф се опитваше да убие духа със светкавицата, хах. Иначе безкрайно предвидим за мен филм, не беше кой знае какво. Но самата тематика ме уби:Д. И имаше хуабави апарати<: И после Killers - очаквах малко повече поне. Някакси на трейлъра изглеждаше много по-забавен и смешен, а филмът не беше чак толкова в действителност. И накрая го бяха претупали доста. Но! Аштън... | |
| | | HelterSkelter Тотално Агресивен
Брой мнения : 178 Join date : 22.09.2009 Age : 32
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Юли 31, 2010 9:41 am | |
| Spring, Summer, Fall, Winter and Spring
Да, хареса ми. Определено ми хареса, като се има в предвид, че в последния месец не мога да изгледам нито един цял филм, с изключение на тъпите комедии, които гледаме като се съберем с приятели... Иии да... не само заради гледките ми хареса. Не схванах цялата тази символика с рибата, жабата и змията, защо точно тях детето измъчваше, нито защо непрекъснато мъкнеха животни и немалки статуи на Буда със себе си о.О Обаче една от финалните сцени, когато главния герой носеше статуята на върха и онзи песен.. божествено... | |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Сря Авг 04, 2010 10:09 pm | |
| Thank you for smoking
Бомба е филмът (10х ту Миш), а Аарън Екхарт ми става все по-любим актьор. Вече в 5-6 главни роли съм го гледал и все в ролята на някой бъбривец..страхотен оратор е, наистина може да те убеди, че черното е бяло xD Давам му поне 8/10 и препоръчвам, няма да ви стане най-любимият филм, но определено не е просто губене на време (:
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Сря Авг 04, 2010 11:22 pm | |
| ай ^^ снощи гледах Peacock от 2010, който беше адската психарщина. Вече не намирам думи, за да описвам изпълненията на Килиън, ама това беше з-в-е-р-с-к-о. И, аз, аз, аз просто НЕ МОГА да проумея как може да е по-красив(и талантлив всъщност?) от сигурно 90% от холивудските актьори И актриси. Мога само да кажа 'Thank you, Ireland, for Cillian!' Невероятен е. :х Така, за филма, С тази шизофрения нямаше как да не ми напомни за Fight Club и това е някак.. един от начините, по които можеше да свърши цялата работа. хареса ми, определено, накара ме да се завия до горе с чаршафите. гледах и Hot Fuzz, с който чисто и просто се разцепих от смях : D Епична ъм, драматична не знам.. пародия ли трябва да нарека това чудо? Страхотен хумор, цветовете, едитването, просто <3 и Саймън Пег беше просто и двата филма определено си струват гледането, препоръчвам а сега мисля да гледам Fargo на Коен и да едитвам по-късно (: | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? | |
| |
| | | | Последното нещо, което гледахте..? | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|