| Последното нещо, което гледахте..? | |
|
+36Androgyny HelterSkelter Nikki Jimmy Acoustic Fantageroiche Brutality. Sugarbloodsucker Catsong El manana heart-shaped box cut.my.hair Broken Beautiful Mind Rainbow Christine Joe Fallen Angel missjohnnysmoker Scarlett anette flood 4ever Moriline Angie Ecliptica` mo.rka Inna. Joker Midnight sun ~yellow~bunny~ Bluecloak Ninsey Nels wabbit hurricane drunk |Sun's.smile| Lilly. Lunatic 40 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Nels Невменяем съм
Брой мнения : 921 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Чет Яну 01, 2009 10:30 pm | |
| Love actually.
Наистина един страхотен филм. Бях скептична, защото ми бяха казали, че е глупав филм, заради преплитането на многото истории. Обаче някъде посредата на филма ми светна лампичката, че те всъщност всички са свързани, но то се очакваше. Наистина много истории, различни и всички(или почти всички) с щастлив край. Беше повече от подходящ филм за първия януари, толкова много научих...за любовта. Кийра Найтли, Хю Грант, Колин Фърт <333
[on sheets of poster board] Mark: With any luck, by next year - I'll be going out with one of these girls. [shows pictures of beautiful supermodels] Mark: But for now, let me say - Without hope or agenda - Just because it's Christmas - And at Christmas you tell the truth - To me, you are perfect - And my wasted heart will love you - Until you look like this. [picture of a mummy] Mark: Merry Christmas.
Последната промяна е направена от Nels на Чет Яну 01, 2009 11:57 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
|Sun's.smile| Невменяем съм
Брой мнения : 950 Join date : 04.09.2008 Местожителство : На перваза
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Чет Яну 01, 2009 10:35 pm | |
| Същото... Нереален край... но няма нищо лошо в клишетата ^^ | |
|
| |
Lunatic heart beat double time
Брой мнения : 1810 Join date : 03.09.2008 Местожителство : midnight boom
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Чет Яну 01, 2009 11:53 pm | |
| Love Actually <3 До сега не го бях гледала, но много ми хареса. ^_^ Опитах се да си избера най-сладката двойка, но наистина не мога. Уникално мили са всички. <3 И актьорите! Алън Рикман, Хю Грант, Кийра.. въобще всички бяха брилянтни! <3
И след това гледах Брак и предразсъдъци Много са забавни тези индийски филми! xD | |
|
| |
Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Яну 02, 2009 1:11 pm | |
| Love actually За милионен път.И го обожавам.Обожавам Ема Томпсън.Всичките ги обожавам (: За Хю Грант..май не остана човек,който да не знае какво ми е мнението <3 Ии да,много е истински,чист и някак си от всичко лъха любов.Love actually is all around. :] А аз си харесвам историята със Сам ^^ Бащата винаги ми е бил крайни симпатичен и изглежда толкова добър. (:
След това гледах Дони Браско.Там думите не стигат така че няма да пиша разни простотии колко прекрасен,велик и стойностен филм е.Просто трябва да се гледа. :Р | |
|
| |
Midnight sun Пасо-агресивен маниак
Брой мнения : 691 Join date : 06.09.2008 Age : 33 Местожителство : scandinavia
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Яну 02, 2009 3:09 pm | |
| "Оркестър без име" Този филм не ми писва никога. :Х | |
|
| |
Nels Невменяем съм
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Яну 02, 2009 8:07 pm | |
| Случайният съпруг.
ако можеше да намразя Джефри Дийн Морган повече, направих го! човекът вече направо ме отвращава. но за сметка на това... Колин Фърт <3 иначе филмът не беше нещо особено, но оценката ми не е обективна. не ми хареса. | |
|
| |
| |
| |
hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Яну 02, 2009 9:48 pm | |
| Pan's labyrinth & Klass :x
Няма много за казване, и двата филма са адски добри, просто ги гледайте, говорят сами по себе си. Особено Клас, :/ | |
|
| |
mo.rka Тотално Агресивен
Брой мнения : 206 Join date : 07.10.2008 Age : 30
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Яну 03, 2009 12:04 am | |
| - Lilly. написа:
- Love actually
За милионен път.И го обожавам.Обожавам Ема Томпсън.Всичките ги обожавам (: За Хю Грант..май не остана човек,който да не знае какво ми е мнението <3 Ии да,много е истински,чист и някак си от всичко лъха любов.Love actually is all around. :] А аз си харесвам историята със Сам ^^ Бащата винаги ми е бил крайни симпатичен и изглежда толкова добър. (:
След това гледах Дони Браско.Там думите не стигат така че няма да пиша разни простотии колко прекрасен,велик и стойностен филм е.Просто трябва да се гледа. :Р Абсолютно същото и аз.^^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Яну 03, 2009 2:52 am | |
| Вики,Кристина,Барселона
Все лоши работи четох за него,но на мен ми хареса. Не е нищо особено всъщност,но Пенелопе Круз ругаеща на испански си беше яка гледка ^^ А и май е добре да започвам да се запознавам с испанския начин на живот ;x Но ми хареса,да.Приятен беше (: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Яну 03, 2009 3:18 pm | |
| Ерудитъ
Интересен беше. ^^ | |
|
| |
mo.rka Тотално Агресивен
| |
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Яну 03, 2009 10:27 pm | |
| Невъзможно твой Двамата заедно са просто перфектни. Никога няма да ми омръзне тоя филм,дъъ. (: | |
|
| |
Nels Невменяем съм
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Яну 03, 2009 10:48 pm | |
| Анатомията на Грей. - Обичам те.Страшно те обичам.Получих соло операцията и веднага потърсих теб,но ти не беше там.Ти вече никога не си там.И аз си мислех за това и реших, че това е защото ти също ме обичаш, и си изплашена от това.И защото аз се провалих последния път,и защото Дени умря, и... -Алекс... -Просто слушай.Онзи пациент ти напомни за Дени и колко зле се чувстваше,когато лежеше на пода в банята.Разбирам това.Разбирам, че си изплашена.Но ти не трябва да се страхуваш,защото аз няма да умра, Из.И няма да ти изневерявам,и няма да отида никъде.Защото мисля,че ти си моят най-добър шанс.И когато съм с теб ти ме правиш по-добър.Караш ме да искам да бъда по-добър.Караш ме да искам да бъда добър.И аз мисля, че мога да бъда.С теб, мисля че мога.Няма да отивам никъде и ти можеш да спреш да се криеш.И ако искаш да си изплашена, бъди. Само бъди изплашена с мен.Бъди изплашена докато правим първата соло операция. -Ти ме обичаш. -Млъкни. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Вто Яну 06, 2009 11:22 pm | |
| Across the universe, xa. ;p | |
|
| |
Fallen Angel Тотално Агресивен
Брой мнения : 226 Join date : 08.09.2008 Age : 29 Местожителство : moon..
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пет Яну 09, 2009 11:33 pm | |
| Ангъс, прашки и целуване с език. Или казано на нормален човешки, както по принцип са си имената на книгите, а не както са кръстили филма... той е по книгите Уроци по целуване и Момчетата не знаят какво искат... Адски книги, адски филм. Спуках се да се хиля като шантава. Не, че има много ефекти или нещо такова, просто адски ми въздейства. Обичам Роби и Дейв. XDD | |
|
| |
Angie Тотално Агресивен
Брой мнения : 318 Join date : 28.09.2008 Age : 30 Местожителство : Малкия свят на малките хора
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Яну 10, 2009 12:38 am | |
| The Prestige
беше...нетипичен. | |
|
| |
Christine Joe Слънчоглед
Брой мнения : 465 Join date : 06.09.2008 Age : 29 Местожителство : На границата на фантазията и реалността
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Яну 10, 2009 10:17 pm | |
| Angus, thongs and perfect snogging Ако не бях чела книгата,щеше да ми хареса повече.Имаше много несъвпадения.Например,Роби не е басист,а е вокалист на Дилъните.И онова нещо в офиса на баща й о.О Но пък сцената с Линдзи беше доста добре пресъздадена.И тази с русия кичур xD Тъпото е,че всъщност Джас носи големите гащи,не Джорджия,но да не изпадам в подробности.Както споделих и в темата за филма,нито един от героите не си го представях така,особено Джорджия и Елън. Както и да е,филмът става за убиване на време :] | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Съб Яну 10, 2009 10:24 pm | |
| P.S. I love you
Прекрасен филм, много истински. На няколко пъти ми се наводниха очите, което става рядко на филм. (:
Sweet November
Също много хубав, Чарлийз Терон е много сладка <3
New York Minute
май така се казваше ;? нищо особено, разпускаща комедийка с малко екшън. (: | |
|
| |
flood 4ever Ужасно Пасивен
Брой мнения : 109 Join date : 08.09.2008
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Яну 11, 2009 2:35 am | |
| | |
|
| |
Ecliptica` Ужасно Пасивен
Брой мнения : 156 Join date : 22.09.2008 Age : 31 Местожителство : The Six Duchies
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Яну 11, 2009 1:50 pm | |
| Shortcut to Happiness прекрасен (: | |
|
| |
Fallen Angel Тотално Агресивен
Брой мнения : 226 Join date : 08.09.2008 Age : 29 Местожителство : moon..
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Нед Яну 11, 2009 2:51 pm | |
| Ангъс, прашки и целуване с език
Адски филм, не знам от колко време филм не ми е въздействал така.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Яну 12, 2009 12:09 pm | |
| Работещо момиче
God bless Tv100 ^^ От толкова време не го бях гледала <3 | |
|
| |
Angie Тотално Агресивен
Брой мнения : 318 Join date : 28.09.2008 Age : 30 Местожителство : Малкия свят на малките хора
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Яну 12, 2009 12:13 pm | |
| Dexter s1ep1 хахаха велик май се зарибявам | |
|
| |
mo.rka Тотално Агресивен
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? Пон Яну 12, 2009 6:09 pm | |
| How to Lose Friends & Alienate People. Не е нищо особено,даже ми се стори доста кух. (= | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Последното нещо, което гледахте..? | |
| |
|
| |
| Последното нещо, което гледахте..? | |
|