| Passive Aggressive Hello, stranger. |
|
| Wishmaster! | |
|
+3|Sun's.smile| hurricane drunk wishmaster 7 posters | Автор | Съобщение |
---|
wishmaster eclipse
Брой мнения : 77 Join date : 04.09.2008 Age : 29
| Заглавие: Wishmaster! Чет Сеп 04, 2008 10:49 pm | |
| мии, какво да кажа. казвам се Вени, на 13 години и няколко месеца съм (: обожавам да слушам музика. любими групи: Kamelot и напоследък Nightwish. любимата ми книга е една поредица от пет книги на име Twilight Saga - страхотна! очаквам с нетърпение филма по първата книга (Twilight), чиято премиера е декември тази година - от трейлъри и тийзъри заключвам, че бързо ще ми се превърне в л'бим филм. иначе като жанрове филми: трилър, екшън, драма, комедия, исторически жанрове книги: няма значение ;д стилове музика: метъл (всички подстилове почти) и донякъде рок хайде, вие сте ^^
| |
| | | hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| Заглавие: Re: Wishmaster! Чет Сеп 04, 2008 11:40 pm | |
| За какво си мечтаеш?
Обичаш ли чипс? И всякакви такива ''храни'' х)? Любимата ти манджа?
Притеснението проваля ли те? | |
| | | |Sun's.smile| Невменяем съм
Брой мнения : 950 Join date : 04.09.2008 Местожителство : На перваза
| | | | wishmaster eclipse
| Заглавие: Re: Wishmaster! Пет Сеп 05, 2008 11:38 am | |
| Ли (: мечтая си за...мечтая си за мир ^^ спокойствие мечтая за много хубави мигове мечтая за усмивка мечтая да видя всичко, което искам изпълнено обичам чипс...малко. всякакви такива храни - не особено ): пълнени чушки, зелеви сарми (:
притеснението..да
green jelly monster ^^ ще напиша..о, не знам. може би ще надраскам някаква усмивка мисля, че съм стеснителен човек, но като се отпусна, може би съм симпатична, донякъде
| |
| | | Desert Rose Агресивен
Брой мнения : 22 Join date : 06.09.2008
| Заглавие: Re: Wishmaster! Нед Сеп 07, 2008 1:22 pm | |
| Хей, Вени! Как си? Аз, ест, почвам с Туайлайт. Не разбрах прочела ли си БД? Аз не съм Харесваш ли Джейк? Според мен е много симпатичен, не е властен, както Едуард понякога-ама заради онези думи от подписа ти бих му простила всяка забрана, която дава на Бела-а и тъкмо прочетох, че не и забранява да се вижда с Джейк. Мислиш ли, че в Еклипс Джейкъб е пораснал? Какво мислиш за Розали? И моля те не давай спойлери от девета глава нататък Трейзърите направиха ли те по-голямо фенче? Аз определено се влюбих в поредицата още повече, когато си свалих десетки снимки на Роб и Кристен. | |
| | | Nels Невменяем съм
Брой мнения : 921 Join date : 05.09.2008 Age : 30
| | | | wishmaster eclipse
| Заглавие: Re: Wishmaster! Вто Сеп 09, 2008 4:16 pm | |
| Хрисиии (хуг) Супер-дупер съм, нооо в момента съм доста ядосана, ти знаеш защо - заради смотания филм.
Ми, почти ^^^ стигнах вече до третата книга (от очите на Бела). Харесвам го, ноооо! Едуард си ми е идеалът за мъж (добре де, вампир) и предполагам, това автоматично ме причислява към редиците с негови фенки (((: иначе Джейк не е лош, даже си е доооста симпатичен, може би, ако го нямаше Едуард бих...но Едуард го има, тъй че няма да стане Но на моменти доста ме дразни. А Едуард не е властен! Тоест, може и да е властен, нооо...абе, нататък ще прочетеш обяснението му! А Джейк е също толкова властен! На бас, че и той би и' забранил да се вижда с Едуард, ако тя беше негово гадже! Апф, не съм забелязала да е порастнал в сравнение с Новолунието, но в сравнение със Здрач - определено (: Розали ми е доста симпатична и съвсем не смятам, че е толкова повърхностна, колкото повечето фенове на книгата мислят. Но подозирам, че в БД доста ще те издразни - втора книга (Джейкъб). Мда, определено (: Накараха ме да почна да ги чета пак (аз щот ги бях зарязала *измъква се по терлички*). Ооо, и аз ^^
какво обичаш да правиш? денят или нощта? любимо място? е, толкова от мен.
Нелс (((: Мдап, Здрач ^^^ Любим герой ми е Едуард, но също и Бела, Алис, Емет ((: омразен герой - Джейн. В книгата..какво ми харесва? цялата книга ми харесва, вярно, че БД е доста нелогична в повечето моменти, нооо...! любим момент - първият път, когато Едуард за първи остава при Бела за през нощта в Здрач, когато той се връща при нея в Новолуние, разговорът в палатката в Еклипс...адски много са! Обичам да чета, да се ровя из Интернет иии изобщо да съм на компютъра, да съм навън с приятелки...ала-бала Нощта. Вкъщи, на кея в Хърватска, в НДК [ама не точно вътре, ами отвънка, в градинката]... | |
| | | Ninsey Ужасно Пасивен
Брой мнения : 121 Join date : 04.09.2008
| Заглавие: Re: Wishmaster! Сря Сеп 10, 2008 4:39 pm | |
| Вени(нали може да те наричам така?),аз съм Нинс(и),приятно ми е.
Ъмм,вярваш ли в неща като истинско приятелство и любов завинаги?За какво обичаш да мислиш повече-за бъдещето или миналото? Гледаш ли One Tree Hill? ((: | |
| | | wishmaster eclipse
| Заглавие: Re: Wishmaster! Чет Сеп 11, 2008 6:11 pm | |
| - Ninsey написа:
- Вени(нали може да те наричам така?),аз съм Нинс(и),приятно ми е.
Ъмм,вярваш ли в неща като истинско приятелство и любов завинаги?За какво обичаш да мислиш повече-за бъдещето или миналото? Гледаш ли One Tree Hill? ((: Може, разбира се ((: и на мен ми е приятно. ами..не може да се каже, че вярвам, попринцип - не, но тук "Здрач"-поредицата доста ме разколебава ((: не вярвам и във вечно приятелство, може би, защото имам твърде горчив опит с приятелките. за настоящето попринцип, но ако трябва да мисля за едно от двете, които ти каза - за бъдещето ((: мне. | |
| | | Desert Rose Агресивен
Брой мнения : 22 Join date : 06.09.2008
| Заглавие: Re: Wishmaster! Чет Сеп 11, 2008 8:07 pm | |
| Как се сети да се пишеш с ник wishmaster и eclipse the sun? И двете са добри попадения Защо си сложила в подписа си аватар на ню муун и цитат от еклипс? От какво те е страх? И друго какво да питам страх ли те е да останеш сама с мислите си, защото са твърде потискащи? И изобщо имаш ли потискащи мисли? Весела, тъжна или просто неутрална? | |
| | | wishmaster eclipse
| Заглавие: Re: Wishmaster! Чет Сеп 11, 2008 8:30 pm | |
| хриси, уишмастър е заглавието на една песен на найтуиш, която ми се е набила в главата. просто съм тотално зацепила на нея. а еклипс дъ сън ми го предложи рени ( ) на мен ми харесва ((: мерси ами, защото смятам, че просто цвете то е нежно, а и репликата е нежна, смятам, че си подхождат ((; аз исках да сложа корицата на еклипс, ноооо не можах да я изчистя от надписа ии така (((: но смятам, че така е хубаво, м? ъм, не ме е страх, въпреки, че мислите ми са потискащи ((; но не ме е страх от тях. тъжна. рядко весела - почти само с тина съм весела, ама с нея как да не си весел xD. понякога неутрална - чувствам се тотално blank но е много рядко | |
| | | Bluecloak Ужасно Пасивен
Брой мнения : 119 Join date : 04.09.2008 Age : 28 Местожителство : при Ли, в Каварна!!!
| Заглавие: Re: Wishmaster! Вто Сеп 23, 2008 8:57 pm | |
| ууу, Вени. алоха. любима песен на Найтуиш? клип? кой от настоящите членове на NW те кефи най - много? любима песен на Камелот? клип? албум? | |
| | | wishmaster eclipse
| Заглавие: Re: Wishmaster! Чет Сеп 25, 2008 6:42 pm | |
| Тинааа {} песен..прекалено много са ((: Wishmaster, Nemo, Wish I had an Angel, Edn of all Hope...може би и Dark Chest of Wonders...Sleeping Sun. а, клип. Sleeping Sun. ъххх. Марко пее страхотно, Туомас пише невероятни текстове... Юка също ме кефи с тоя бебок а пък Емпу има много яко чувство за хумор (нали той беше? или бъркам?) не мога да избера оО ААА, ГАДНЯРКА! уф. Descent of the Archangel, Karma, Lost & Damned, The Human Stain..Snow, Eden Echo...не мога така. Клип нямам ((: Харесвам клипа на The Haunting и на The Human Stain =))) У, днеска точно се чудех кой ми е любимият, чудех се между Karma, Epica и Ghost Opera, и след тях идва The Black Halo. Ta, накратко, на първо място са ония три, а на второ - Дъ Блек Хало. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Wishmaster! | |
| |
| | | | Wishmaster! | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|