| Някакво там | |
|
+8Ecliptica` ~yellow~bunny~ Lunatic Joker |Sun's.smile| Lilly. Christine Joe Angie 12 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| Заглавие: Re: Някакво там Пет Дек 26, 2008 10:57 pm | |
| Да, първата част - с Брандън Лий. don't look, don't look the shadows breathe whispering me away from yooou *припява си* Не само, че е сладък, ами има и тооолкова въздействащ глас <33. Дам.. А книги на чужд език четеш ли? Спред теб кой е най-лесният и бърз начин за научаване на език? Имам предвид с хиляди повторения и писане на думи =D, или слушане на CDs.. или пък каквото си се сетиш ;D Мм, според някои няма полза да се учат предмети като химия, физика etc, а и е безсмислено, ако си решил да се занимаваш за в бъдеще да речем с някакъв език, тъй като след месеци всичко се забравя, ако няма приложение някъде... Според теб би ли било по-правилно след, примернооо 7 клас да се изучава усилено само език? Само математика и т.н.? Защо? | |
|
| |
Angie Тотално Агресивен
Брой мнения : 318 Join date : 28.09.2008 Age : 30 Местожителство : Малкия свят на малките хора
| Заглавие: Re: Някакво там Пет Дек 26, 2008 11:45 pm | |
| Чета почти и само на чужд език. Защото ми харесват книги, които български превод просто нямат. И да, доставя ми удоволствие. Виж, аз лично не знам това. При мен е, как да ти кажа, идва ми отвътре, особено като стане въпрос за английския. Понеже правя едва ли не всичко на английски - гледам филми, чета, слушам музика...а за други езици - предполагам, че просто да внимаваш и да си учиш редовно в училище стига Според мен е безсмислено да се изучава в седми клас само език, защото, все пак, това се прави в осми :Р Нямам нищо против физика и химия и тн, защото първо са ми приятни и второ ти трябва поне някои неща за обща култура да знаеш. Моя слух е с избирателна пропускливост - ако преценя, че нещо няма да ми трябва, просто го научавам за определен период от време и го забравям. А да се изучава само математика би било равносилно на ад, въпреки че аз натам май отивам... | |
|
| |
hurricane drunk cosmic love
Брой мнения : 1708 Join date : 04.09.2008 Age : 31 Местожителство : Каварна
| Заглавие: Re: Някакво там Съб Дек 27, 2008 12:13 am | |
| Имах предвид изцяло след 7ми клас, няма значение | |
|
| |
Lilly. Anything but ordinary
Брой мнения : 1439 Join date : 04.09.2008 Местожителство : in your eyes.
| Заглавие: Re: Някакво там Сря Мар 25, 2009 11:42 am | |
| Любимо място в Търново (: ? | |
|
| |
Angie Тотално Агресивен
Брой мнения : 318 Join date : 28.09.2008 Age : 30 Местожителство : Малкия свят на малките хора
| Заглавие: Re: Някакво там Сря Мар 25, 2009 2:27 pm | |
| Марно поле, Конниците, Пети корпус, Света гора, Царевец, Дружба, кафенето срещу МГто ... прекалено много са (: | |
|
| |
Joker coldplayer
Брой мнения : 530 Join date : 28.09.2008
| Заглавие: Re: Някакво там Сря Мар 25, 2009 11:08 pm | |
| | |
|
| |
Angie Тотално Агресивен
| Заглавие: Re: Някакво там Вто Мар 31, 2009 8:03 pm | |
| и аз теб, безумно много :) {} | |
|
| |
Catsong Ужасно Пасивен
Брой мнения : 136 Join date : 04.02.2009 Age : 29 Местожителство : Пловдив.
| Заглавие: Re: Някакво там Съб Юни 27, 2009 10:57 pm | |
| Ти не си "някакво там". Трябва да ти измислим по - креативно и отговарящо на същността ти заглавие на темата. = /
Какво ще кажеш за .. Le Bear D' Sex.? (Произношение: Льо Беър Дю Секс.) Т'ва е на някакъв измислен език, де, ама така се получава следното - уникален израз за уникален човек. ^^ ;d
P.S. - JEEZ, а помниш ли, че в началото си мислех, че се гавриш с Джони и Сид? Лелее. ДЖОНИ и СИД Ftw for teh both of us. ;d;d:D:;D:D | |
|
| |
Angie Тотално Агресивен
| Заглавие: Re: Някакво там Нед Юни 28, 2009 12:54 pm | |
| ейгш, лигло ;DDD {{{}}} а кво ще кажеш да се преименувам на Der Mecho Slave? а отдолу онази нашата песничка за Мечолино Ще съм пич, а? ИСКАМ В ПЛОВДИИВ! | |
|
| |
Catsong Ужасно Пасивен
| Заглавие: Re: Някакво там Нед Юни 28, 2009 7:19 pm | |
| Е, аз си бях напълно сериозна. Иначе да, не е лоша идеята да наминеш насам.. ;d | |
|
| |
Angie Тотално Агресивен
| Заглавие: Re: Някакво там Нед Юни 28, 2009 8:10 pm | |
| А билет ще ми купиш ли, като ме искаш толкова. | |
|
| |
Catsong Ужасно Пасивен
| Заглавие: Re: Някакво там Нед Юни 28, 2009 8:36 pm | |
| | |
|
| |
Catsong Ужасно Пасивен
| Заглавие: Re: Някакво там Вто Сеп 29, 2009 7:35 pm | |
| Довърши следното: Не искам повече............ | |
|
| |
Angie Тотално Агресивен
| Заглавие: Re: Някакво там Вто Сеп 29, 2009 7:37 pm | |
| .... да бъда слабохарактерния идеот, като какъвто се проявих миналата седмица. | |
|
| |
Catsong Ужасно Пасивен
| Заглавие: Re: Някакво там Вто Сеп 29, 2009 7:39 pm | |
| И тези също (дойде ми вдъхновението): Различна съм от Февруари с .................. Вече не харесвам .................., за разлика от преди. Животът не е................ Животът е................. Научих, че............. Обичам.......... Ценя ............ ( за качество у някого) в .............. Не ценя (същото) в ............ =) | |
|
| |
Angie Тотално Агресивен
| Заглавие: Re: Някакво там Вто Сеп 29, 2009 7:42 pm | |
| Различна съм от Февруари с .................. първата буква на името ми. наистина, само с това. Вече не харесвам .........самотата........., за разлика от преди. Животът не е................ еднозначно определен. Животът е................. мърдащ и динамичен Научих, че............. съм нещо, което дори не съм предполагала Обичам.......... много неща, ще е банално ако изброя 183719 имена. Ценя .....доверието....... в ......един специален човек (:....... Не ценя .......инстинкта за самоунищожение........ в ......същия...... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Някакво там | |
| |
|
| |
| Някакво там | |
|